Ako zistim ci je moja priatelka Panna???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Ako zistim ci je moja priatelka Panna???

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

da sa to zistit ...tym ze sa jej to opytas ..alebo to uvidis...na nej...ako sa sprava a podobne...
Behemoth
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

peter9cipa napísal:nebude vediet co ma robit? Niektore nevedia co maju robit a niesu panny! Toto my vysvetli.
P.S. Co ty povazujes za sex?
myslel som to tak že keď sa už bude k tomu blížiš začne sa klepať, bude trošku mimo z toho, nebude vedieť čo má robiť, nebude to robiť dobre. Je jasné že keď žena robí fajku alebo niečo také prvý krát, tak to nieje také ako keď to robí po 20 krát. Myslel som to v tomto zmysle. Jednoducho nebude vedieť čo má robiť. Nebude v tom zručná ...
Čo považujem za sex? Asi vniknutie penisu do vaginálneho otvoru ... odborne povedané :wink: Neberem za sex fajku prstovanie a tak.
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

pethosk napísal:ako normal ked sa na nu pozres to nezistis :), a tazko sa to zisti aj ked sa jej pozries dnu... niektorym to zbadas inym nie, niektora moze mat blanu a byt panna, ina blanu nemusi mat a je tiez panna
niektore blany su hrubsie ine tensie, baba si ju mohla pretrhnut ked si davala/vyberala 1x tampon, respektive defloraciou - sama si ju pretrhla (vybrator, uhorka, prsty a podobne veci) takze zistit to nezistis, musis sa jej spytat a verit jej, alebo potom ku gynekologovi) :)
jj sam to nezistiš ak niesi gynekolog mal som teras gynekologiu pol roka ako predmet moc ma to nebavilo ale to že to zisti len ginekolog som si zapametal :D
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

este by som dodal, ze ci je priatelka panna tak , ze to este nikdy nerobila, alebo tak, ze este ma panennsku blanku? :?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ako vidim, tak sa to tu trochu rozdelilo na tych, co to beru ako, da sa povedat, sport a tych, ktory v tom hladaju nieco ine, nieco nefyzicke ...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

podla mna ci je panna sa da zistit uz pri spravani tej baby....baba ktora nie je panna sa sprava pri chalanovi volnejsie :roll: ...a ked este je tak sa da citit na jej slovach ze sa boji a nevia co a ako
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

Abek1988 napísal:Da sa to zistit?
priamou otazkou!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Abek1988 napísal:Da sa to zistit?
samozrejme, ze sa to da. Musis ale najprv zistit kedy sa narodila a potom pozriet do novin ze kde je v horoskope Panna. tusim ze je to niekedy v septembri.
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

zelovoc to vyriesil :)

Podla mna je to len o dovere, proste sa jej spytas ked ti na tom tak zalezi. A co ak ti povie, ze uz nie je, hm?
Romeo2006
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Romeo2006 »

Niekdo tu písal, ze ked si baba dá tampon, tak jej pretrhne blana. Takze: aj na telocvike moze kludne roztrhnut blanu, bez toho, aby to zistila :P .
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Romeo2006 napísal:Niekdo tu písal, ze ked si baba dá tampon, tak jej pretrhne blana. Takze: aj na telocvike moze kludne roztrhnut blanu, bez toho, aby to zistila :P .
Najcastejsie pri frisbee :lol:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja som Panna :oops:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Te-wei napísal:Ja som Panna :oops:
vek?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mailer napísal:vek?
a naco ti to bude? ked napise napr 12 tak si povies ze to este vacsina v tom veku su panny a ked napise 22 tak by sa tu urcite naslo par ... co by odpisali ze naco este caka
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

vravi sa , ze chlapi to vedia zistit pri sexe..ale maloktora baba krvaca, ked je este panna..a ani najlepsi profesional to nezisti, ci je alebo neni..proste baby su nevyspitatelne..dokazu improvizovat..a chlapi si to niekedy neuvedomuju
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

pozri pokial j to tvoja priatelka tak sa jejto jednoducho spytaj :roll: boze taky problem ci myslis ze vzadu na krku ma taky pasik jak ma oblecenie kde je napisane ze 100% panna ??? :lol:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Kwetinka napísal:vravi sa , ze chlapi to vedia zistit pri sexe..ale maloktora baba krvaca, ked je este panna..a ani najlepsi profesional to nezisti, ci je alebo neni..proste baby su nevyspitatelne..dokazu improvizovat..a chlapi si to niekedy neuvedomuju
no nie vsetky krvacaju ale myslim ze dost. nie je to potok krvy ale iba par kvapiek, ako som si vsimol :) a nemyslim ze neaka panna by dokazala predstierat ze nie je panna, vacsinou to dost boli a treba opatrne.
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

m3thod-man napísal:no nie vsetky krvacaju ale myslim ze dost. nie je to potok krvy ale iba par kvapiek, ako som si vsimol :) a nemyslim ze neaka panna by dokazala predstierat ze nie je panna, vacsinou to dost boli a treba opatrne.
no.shak okey..bolet j uto moze aj ked uz neni..shaks a spytaj doktora..ten to vie najlepsie:)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

podla mna do panny sa ide ovela tazsie babu to boli..to zistis ked sa jej pozries do oci..ak nieje herecka :lol:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Kwetinka napísal:no.shak okey..bolet j uto moze aj ked uz neni..shaks a spytaj doktora..ten to vie najlepsie:)
moze, ale je to urcite ine ako prvy krat..
Napísať odpoveď