Ako zistim ci je moja priatelka Panna???
-
qwerty-xyz
Re: Ako zistim ci je moja priatelka Panna???
da sa to zistit ...tym ze sa jej to opytas ..alebo to uvidis...na nej...ako sa sprava a podobne...
-
Behemoth
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslel som to tak že keď sa už bude k tomu blížiš začne sa klepať, bude trošku mimo z toho, nebude vedieť čo má robiť, nebude to robiť dobre. Je jasné že keď žena robí fajku alebo niečo také prvý krát, tak to nieje také ako keď to robí po 20 krát. Myslel som to v tomto zmysle. Jednoducho nebude vedieť čo má robiť. Nebude v tom zručná ...peter9cipa napísal:nebude vediet co ma robit? Niektore nevedia co maju robit a niesu panny! Toto my vysvetli.
P.S. Co ty povazujes za sex?
Čo považujem za sex? Asi vniknutie penisu do vaginálneho otvoru ... odborne povedané
jj sam to nezistiš ak niesi gynekolog mal som teras gynekologiu pol roka ako predmet moc ma to nebavilo ale to že to zisti len ginekolog som si zapametalpethosk napísal:ako normal ked sa na nu pozres to nezistis, a tazko sa to zisti aj ked sa jej pozries dnu... niektorym to zbadas inym nie, niektora moze mat blanu a byt panna, ina blanu nemusi mat a je tiez panna
niektore blany su hrubsie ine tensie, baba si ju mohla pretrhnut ked si davala/vyberala 1x tampon, respektive defloraciou - sama si ju pretrhla (vybrator, uhorka, prsty a podobne veci) takze zistit to nezistis, musis sa jej spytat a verit jej, alebo potom ku gynekologovi)
priamou otazkou!Abek1988 napísal:Da sa to zistit?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
samozrejme, ze sa to da. Musis ale najprv zistit kedy sa narodila a potom pozriet do novin ze kde je v horoskope Panna. tusim ze je to niekedy v septembri.Abek1988 napísal:Da sa to zistit?
-
Te-wei
Medium Professional
Ja som Panna 
vek?Te-wei napísal:Ja som Panna
a naco ti to bude? ked napise napr 12 tak si povies ze to este vacsina v tom veku su panny a ked napise 22 tak by sa tu urcite naslo par ... co by odpisali ze naco este cakamailer napísal:vek?
-
m3thod-man
Star
no nie vsetky krvacaju ale myslim ze dost. nie je to potok krvy ale iba par kvapiek, ako som si vsimolKwetinka napísal:vravi sa , ze chlapi to vedia zistit pri sexe..ale maloktora baba krvaca, ked je este panna..a ani najlepsi profesional to nezisti, ci je alebo neni..proste baby su nevyspitatelne..dokazu improvizovat..a chlapi si to niekedy neuvedomuju
no.shak okey..bolet j uto moze aj ked uz neni..shaks a spytaj doktora..ten to vie najlepsie:)m3thod-man napísal:no nie vsetky krvacaju ale myslim ze dost. nie je to potok krvy ale iba par kvapiek, ako som si vsimola nemyslim ze neaka panna by dokazala predstierat ze nie je panna, vacsinou to dost boli a treba opatrne.
-
m3thod-man
Star