Orange HipHopFest
-
Pantagruel
Star
Re: Re
ano a ktory su to to by som bol zvedavyrockonhustla napísal:S väčšinou čo si napísal s tebou súhlasím, ale nesúhlasím s tým, že súčasný hip-hop je pre deti. Nemôžeš predsa všetkých rapperov "hádzať do jedného vreca". Niektorí robia veci pre deti aby zarobili, iní nie a tých počúvam.
-
rockonhustla
Light Star
SK-napríklad Moja reč, US-napríklad Young Jeezy, Mike Jones, Bun B, Pimp C, Hell Rell, Jim Jones, Juelz Santana, Camron..........dusanko napísal:ano a ktory su to to by som bol zvedavy
Zrejme si vychadzal zo slov "Hold, najpocetnejsia skupina na trhu- deti a pubertaci to vsak zeru a filozofiu dnesneho HH zacinaju tvorit dukaty, co je zrejme nezvratny vyvoj, kedze HH je “in“, na nasej scene diktuje pozer Patres a dukaty su tvrda droga. Chlapci musia zrejme vytriezvet z opice komercneho uspechu a potom sa mozno vratia k filozofii kritickych pohladov na spolocnost (cest vynimkam!)." a slov poslednej vety "... sucasny HH je v prvom rade pre deti, ktore len zacinaju spoznavat svet okolo seba a pubertakov, ktori v HH nehladaju ziadnu filozofiu (o5 cest vynimkam!).". V tom prispevku som pisal o mojom vnimani SVK HH sceny + v ziadnom prip. som tym nechcel hadzat vsetkych do jedneho vreca... pokial som to malo zvyraznil ("najpocetnejsia skupina", "v prvom rade", "cest vynimkam"), tak tymto by som to rad podciarkol.rockonhustla napísal:S väčšinou čo si napísal s tebou súhlasím, ale nesúhlasím s tým, že súčasný hip-hop je pre deti. Nemôžeš predsa všetkých rapperov "hádzať do jedného vreca". Niektorí robia veci pre deti aby zarobili, iní nie a tých počúvam.
-
rockonhustla
Light Star
Tak potom súhlasím so všetkým čo si napísal.Tomasito napísal:Zrejme si vychadzal zo slov "Hold, najpocetnejsia skupina na trhu- deti a pubertaci to vsak zeru a filozofiu dnesneho HH zacinaju tvorit dukaty, co je zrejme nezvratny vyvoj, kedze HH je “in“, na nasej scene diktuje pozer Patres a dukaty su tvrda droga. Chlapci musia zrejme vytriezvet z opice komercneho uspechu a potom sa mozno vratia k filozofii kritickych pohladov na spolocnost (cest vynimkam!)." a slov poslednej vety "... sucasny HH je v prvom rade pre deti, ktore len zacinaju spoznavat svet okolo seba a pubertakov, ktori v HH nehladaju ziadnu filozofiu (o5 cest vynimkam!).". V tom prispevku som pisal o mojom vnimani SVK HH sceny + v ziadnom prip. som tym nechcel hadzat vsetkych do jedneho vreca... pokial som to malo zvyraznil ("najpocetnejsia skupina", "v prvom rade", "cest vynimkam"), tak tymto by som to rad podciarkol.
ZASE A ZASE narazky na H16.Je slovensky hip-hop pozadurockonhustla napísal:Tak potom súhlasím so všetkým čo si napísal.
ako napriklad nemecky.Ale hospodarsky sme tiez pozadu za nemeckom.
Vo vsetkom sme pozadu.NO A CO?
no to je dobre !!! ano hospodarsky sme iny ako je nemecko ale aj nemci sa velmi radi hraju na NY hip=hop USA preberaju styl , oblecenie vozia veci a tak a pubertaci sa obliekaju a hraju sa na nieco co niesu v tomto to nemam rad tak isto ked uz rap ,hip=hop tak ano ale nie pozerat na jeden klip eminema alebo na neakych .... a potom sa rytmus oblece neumyje si zuby lebo to je podla neho in .. a uz rapuje pise texty s chybami a bez citu z nadavakmi nech ma dobru taktiku ze ?? slovac hip -hop bratislavsky kraj sraci !!!! velki sraciMc krik napísal:ZASE A ZASE narazky na H16.Je slovensky hip-hop pozadu
ako napriklad nemecky.Ale hospodarsky sme tiez pozadu za nemeckom.
Vo vsetkom sme pozadu.NO A CO?
STALE TIE ISTE PI**VINY
čo??jojcek napísal:no to je dobre !!! ano hospodarsky sme iny ako je nemecko ale aj nemci sa velmi radi hraju na NY hip=hop USA preberaju styl , oblecenie vozia veci a tak a pubertaci sa obliekaju a hraju sa na nieco co niesu v tomto to nemam rad tak isto ked uz rap ,hip=hop tak ano ale nie pozerat na jeden klip eminema alebo na neakych .... a potom sa rytmus oblece neumyje si zuby lebo to je podla neho in .. a uz rapuje pise texty s chybami a bez citu z nadavakmi nech ma dobru taktiku ze ?? slovac hip -hop bratislavsky kraj sraci !!!! velki sraci![]()
![]()