Orange HipHopFest

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pojdete na Orange HipHopFest?

Ano
12
15%
Nie
53
65%
Možno
17
21%

Celkom hlasov: 82

Pantagruel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pantagruel »

ehm, Tomasito sa vyjadril ako typicky Punker....
dusanko
Light Star
Light Star

Re: Re

Príspevok od používateľa dusanko »

rockonhustla napísal:S väčšinou čo si napísal s tebou súhlasím, ale nesúhlasím s tým, že súčasný hip-hop je pre deti. Nemôžeš predsa všetkých rapperov "hádzať do jedného vreca". Niektorí robia veci pre deti aby zarobili, iní nie a tých počúvam.
ano a ktory su to to by som bol zvedavy
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

dusanko napísal:ano a ktory su to to by som bol zvedavy
SK-napríklad Moja reč, US-napríklad Young Jeezy, Mike Jones, Bun B, Pimp C, Hell Rell, Jim Jones, Juelz Santana, Camron..........
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

rockonhustla napísal:S väčšinou čo si napísal s tebou súhlasím, ale nesúhlasím s tým, že súčasný hip-hop je pre deti. Nemôžeš predsa všetkých rapperov "hádzať do jedného vreca". Niektorí robia veci pre deti aby zarobili, iní nie a tých počúvam.
Zrejme si vychadzal zo slov "Hold, najpocetnejsia skupina na trhu- deti a pubertaci to vsak zeru a filozofiu dnesneho HH zacinaju tvorit dukaty, co je zrejme nezvratny vyvoj, kedze HH je “in“, na nasej scene diktuje pozer Patres a dukaty su tvrda droga. Chlapci musia zrejme vytriezvet z opice komercneho uspechu a potom sa mozno vratia k filozofii kritickych pohladov na spolocnost (cest vynimkam!)." a slov poslednej vety "... sucasny HH je v prvom rade pre deti, ktore len zacinaju spoznavat svet okolo seba a pubertakov, ktori v HH nehladaju ziadnu filozofiu (o5 cest vynimkam!).". V tom prispevku som pisal o mojom vnimani SVK HH sceny + v ziadnom prip. som tym nechcel hadzat vsetkych do jedneho vreca... pokial som to malo zvyraznil ("najpocetnejsia skupina", "v prvom rade", "cest vynimkam"), tak tymto by som to rad podciarkol.
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Tomasito napísal:Zrejme si vychadzal zo slov "Hold, najpocetnejsia skupina na trhu- deti a pubertaci to vsak zeru a filozofiu dnesneho HH zacinaju tvorit dukaty, co je zrejme nezvratny vyvoj, kedze HH je “in“, na nasej scene diktuje pozer Patres a dukaty su tvrda droga. Chlapci musia zrejme vytriezvet z opice komercneho uspechu a potom sa mozno vratia k filozofii kritickych pohladov na spolocnost (cest vynimkam!)." a slov poslednej vety "... sucasny HH je v prvom rade pre deti, ktore len zacinaju spoznavat svet okolo seba a pubertakov, ktori v HH nehladaju ziadnu filozofiu (o5 cest vynimkam!).". V tom prispevku som pisal o mojom vnimani SVK HH sceny + v ziadnom prip. som tym nechcel hadzat vsetkych do jedneho vreca... pokial som to malo zvyraznil ("najpocetnejsia skupina", "v prvom rade", "cest vynimkam"), tak tymto by som to rad podciarkol.
Tak potom súhlasím so všetkým čo si napísal.
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

rockonhustla napísal:Tak potom súhlasím so všetkým čo si napísal.
ZASE A ZASE narazky na H16.Je slovensky hip-hop pozadu
ako napriklad nemecky.Ale hospodarsky sme tiez pozadu za nemeckom.
Vo vsetkom sme pozadu.NO A CO?
:arrow: STALE TIE ISTE PI**VINY :arrow:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

niee
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Mc krik napísal:ZASE A ZASE narazky na H16.Je slovensky hip-hop pozadu
ako napriklad nemecky.Ale hospodarsky sme tiez pozadu za nemeckom.
Vo vsetkom sme pozadu.NO A CO?
:arrow: STALE TIE ISTE PI**VINY :arrow:
no to je dobre !!! ano hospodarsky sme iny ako je nemecko ale aj nemci sa velmi radi hraju na NY hip=hop USA preberaju styl , oblecenie vozia veci a tak a pubertaci sa obliekaju a hraju sa na nieco co niesu v tomto to nemam rad tak isto ked uz rap ,hip=hop tak ano ale nie pozerat na jeden klip eminema alebo na neakych .... a potom sa rytmus oblece neumyje si zuby lebo to je podla neho in .. a uz rapuje pise texty s chybami a bez citu z nadavakmi nech ma dobru taktiku ze ?? slovac hip -hop bratislavsky kraj sraci !!!! velki sraci :!: :!: :P
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jojcek : ja pocuvam HH a vobec sa tak neobliekam... a coooooo !! :twisted:
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

jojcek napísal:no to je dobre !!! ano hospodarsky sme iny ako je nemecko ale aj nemci sa velmi radi hraju na NY hip=hop USA preberaju styl , oblecenie vozia veci a tak a pubertaci sa obliekaju a hraju sa na nieco co niesu v tomto to nemam rad tak isto ked uz rap ,hip=hop tak ano ale nie pozerat na jeden klip eminema alebo na neakych .... a potom sa rytmus oblece neumyje si zuby lebo to je podla neho in .. a uz rapuje pise texty s chybami a bez citu z nadavakmi nech ma dobru taktiku ze ?? slovac hip -hop bratislavsky kraj sraci !!!! velki sraci :!: :!: :P
čo?? :?: Si v pohode :?: Rytmus si neumyva zuby aby bol in :?: Zobud saaaa
kalosrac
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kalosrac »

chel som ist ale kua ochorel som... nemate niekto dake videa odtial ? inac celkovo kto bol ako bolo ?
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

kamos vedel zohnat listky ale vtedy eset nepocuval Sk hip hop tak bohuzial nie :( :( :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kalosrac napísal:chel som ist ale kua ochorel som... nemate niekto dake videa odtial ? inac celkovo kto bol ako bolo ?
Citaj par stran dozadu, som pisal, ako bolo. Ale ak bol este niekto, nech sa podeli o zazitky.
dusanko
Light Star
Light Star

p4ra napísal:Citaj par stran dozadu, som pisal, ako bolo. Ale ak bol este niekto, nech sa podeli o zazitky.
\cawes potom neupnes te widea co i natocil na lamky???PLs mohol by si
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

dusanko napísal:\cawes potom neupnes te widea co i natocil na lamky???PLs mohol by si
Sorry, este som sa k tomu nedokopal. Skor povedane, najviac som sa nedokopal ku DV kablu. Ale v dohladnej dobe to spravim. Ked to bude, dam vam vediet vsetkym.
dusanko
Light Star
Light Star

p4ra napísal:Sorry, este som sa k tomu nedokopal. Skor povedane, najviac som sa nedokopal ku DV kablu. Ale v dohladnej dobe to spravim. Ked to bude, dam vam vediet vsetkym.
ok a dik wopred
Napísať odpoveď