R1k1nko napísal:tie baby co su tam si myslia ze su najmudrejsie na svete !! stale len pi*uju a pi*u vedia.
inak co myslite vecer si to stym vytazom rozdaju ?: podla mna dostane 3000-4000 sk a poslu ho domov. ( samozrejme natocia snim tu 2 min uputavku )
Všetko čo markíza za posledný rok vyprodukovala stojí za 0.00001,-sk Mojsejovci,BB,Sendrejovci a teraz dalsia ko*ot Mr. bobastic..
omg neviem preco ale s vasimi nazormi nesuhlasim sendreiovci je brutalne dobre thulicka,bykes,pecko,Nemec = sranda dost sa na tom uje**** proste nieco dobre o 20-00 v piatok a mr.bombastic je tiez velmi dobre fajne kocky tam su az na tu mambu = velky,skaredy nos
M4jk1:-) napísal:omg neviem preco ale s vasimi nazormi nesuhlasim sendreiovci je brutalne dobre thulicka,bykes,pecko,Nemec = sranda dost sa na tom uje**** proste nieco dobre o 20-00 v piatok a mr.bombastic je tiez velmi dobre fajne kocky tam su az na tu mambu = velky,skaredy nos
no rofl, mas asi ine chute nez zbytok ludi, dokonca tych shitdrejovcov, nechapem jak to mozu davat v piatok, ked clovek ma kukat nejake good filmy(aj ked vacsina ludi sa rozbija...) a ne ko*ot... ale respektujem tvoje chute peace
Podla mna je to dobra relacia ! Kazdy tu pise ze je to chu**** atd , ale kazdy to pozera ! A je to super, az na tu babu co chodi v tych modrych plavkach taka velka .... az by sa jej clovek zlakol !
lucas napísal:Poznas ich osobne, alebo odkial vies?
cital som jeden clanok, aj som sa ho snazil najst, ale nepodarilo sa, no a bolo tam pisane vsetko o nich. Kazda z nich je normalna vystudovana baba, ziadna stetka ani kur*a, ako by si to niekto myslel. Preco by baba, ktora dobre vyzera mala byt kur*a? Sorry mozno sa mylim a su uplne ine...