Goalkeeper napísal:ja som mal a teraz chcem dalsiu
super..ale prosim ta...trosku odbocim..ZMEN SI OBRAZOK lebo som tu dlhsie a mal som ho tu skor...a je to dost o nicom ked mame rovnaky obrazok..oki? Dik
mauec napísal:super..ale prosim ta...trosku odbocim..ZMEN SI OBRAZOK lebo som tu dlhsie a mal som ho tu skor...a je to dost o nicom ked mame rovnaky obrazok..oki? Dik
k tym pomenovaniam... kamarat vymyslel ze: štiepa. a my sme od toho odvodili: štiepny material,ale to sa vacsinou pouziva ked ich ide po namesti viac spolu...
nic to sraaci...tii ktori chcete caje...NEHLADAT ! nechajme to na cas a ono to pride tak rychlo a necakane ze neuverite ))...aspon duuufam ....mnooo je este niekto kto nemaa holku??
Ani neviete ako hrozne mi je. Teraz cez leto som stretol tri super baby, do ktorych som sa hned zamiloval (dve z toho boli spolu kamosky), ale ani s jednou nemozem byt a to som nedostal ani moznost to skusit.
JumperAL napísal:Ani neviete ako hrozne mi je. Teraz cez leto som stretol tri super baby, do ktorych som sa hned zamiloval (dve z toho boli kamosky), ale ani s jednou nemozem byt a to som nedostal ani moznost to skusit.
PACO8 napísal:bohuzial aj ja patrim medzi vas, ale este stale sa to moze trocha zlepsit lebo jedna baba by mozno aj mala zaujem ale ja nemam moc casu lozit po vonku s nou a tak
mno to je taky cas ze asi uz by sa zisla caja..ja mam 15 a uz tiez neviem co mam robit...ale ako som pisal skus NEHLADAT ale nechat to na osud ono to pride rychlo a samo ...ael chapem ta uplne prezivam to iste
mauec napísal:mno to je taky cas ze asi uz by sa zisla caja..ja mam 15 a uz tiez neviem co mam robit...ale ako som pisal skus NEHLADAT ale nechat to na osud ono to pride rychlo a samo ...ael chapem ta uplne prezivam to iste
nejde ani o to, ze nemam, nepotrebujem na silu niekoho, problem je v tom, ze tie ktore som naozaj chcel uz neuvidim a take len tak lahko nestretnem.
JumperAL napísal:nejde ani o to, ze nemam, nepotrebujem na silu niekoho, problem je v tom, ze tie ktore som naozaj chcel uz neuvidim a take len tak lahko nestretnem.