Dalsia IP
-
mikkimikki
Medium Professional
Dalsia IP
sry za nazov temy ale nevedel som ako to napisat !
mam SWITCH a dva kompy do oboch som si natiahol kabal ale kedze to nieje router mohol som mat net zapnuty len na jednom PC .. na druhom mi IPcka kolidovala s tym 1. PC .. ale ked som zmenil posledne trojcisie na ip v druhom PC net isiel aj tam aj tam .. otazka: moze mi na to provider prist ze mam dalsiu ip, co mi moze spravit, neskodim tym druhym ?
vopred dakujem
mam SWITCH a dva kompy do oboch som si natiahol kabal ale kedze to nieje router mohol som mat net zapnuty len na jednom PC .. na druhom mi IPcka kolidovala s tym 1. PC .. ale ked som zmenil posledne trojcisie na ip v druhom PC net isiel aj tam aj tam .. otazka: moze mi na to provider prist ze mam dalsiu ip, co mi moze spravit, neskodim tym druhym ?
vopred dakujem
ako sa to da zistit ? ja len pre info pretože som na sieti kde je nas okolo300 uživatelov a dost uživatelou si kradne ip ktore maju net a nepatria im potom su s tym problemi ale nič sa s tym nerobi dik za infokinjeril napísal:A mozu ti na to prist. A pravdepodobne ti daju pokutu. (zavisi od poskytovatela netu) Kolko, to neviem, chod sa opytat
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dalsia IP
riešiš tu niečo, ale nenapísal si prakticky nič... Kto je tvoj poskytovateľ internetu, aký máš typ pripojenia atď. atď...mikkimikki napísal:sry za nazov temy ale nevedel som ako to napisat !
vopred dakujem
Ako? Neviem, nie som poskytovatel. Ak chces este jednu IP, musis o nu poziadat. Ja len viem, ze to vedia.magnum napísal:ako sa to da zistit ? ja len pre info pretože som na sieti kde je nas okolo300 uživatelov a dost uživatelou si kradne ip ktore maju net a nepatria im potom su s tym problemi ale nič sa s tym nerobi dik za info
-
m3thod-man
Star
-
t0m4s3
Admin
Ja by som skor povedal, ze ten co sa chce pripojit s adresou, ktora uz na sieti existuje, tak sa nepripoji. Tzn. "kto prv pride ten prv melie"milanko napísal:ak si nastavis povelenu ip-cku na dasli komp, tak skodis cloveku ktory ma tu ip-cku pridelenu. Dostanete sa do kolizie ak budete naraz zapnuty a druhemu z vas sa nepodari dostat na siet.