ANONYMKA17 napísal:No jasné, potom daj vedieť, kedy sa tam chystáš odletieť, aby som si mohla aj ja tak naplánovať dovolenku...najlepšie nejak cez Vianoce
Sillicon Valley, a zabývať sa tam + dostať prácu .
Asi Kanada (kamoš mi raz povedal, že či s ním nevyrazím o pár rokov za prácou do Kanady), som človek chladnomilný, a majú tam väčší poriadok ako v jÚeSej .
ja by som urcite chcela navstivit KUBU. velmi som si to zamilovala.. z filmov..ale aj z citania..... milujem kubansku hudbu...a ked so mvidela DIRTY DANCE 2 ... som vedela ze je to moja vysnena krajina...a tie pláže.... sen....
hmm tazko povedat ... tak ale asi Anglicko , Kanada navstivim zaroven byvaleho suseda , a nieco v afrike mozno a potom severnu europu ... inac ja nemusim aziu ani blizky vychod mne to tam vsetko smrdi mne uz staci ked idem na vychod slovenska a vidim okolo cigansku osadu hehe ale japonsko to hej je to vyspela a dost vyspela krajina ale sikmooky nie som rasista ale eee nemusim a ich rec fakt
este jedno !!! jasne velmi rad by som si chcel pozret johanesburg v south africa !!! fakt neviem preco hrala tam kapelka jedna a potom som v Tv videl jeden dokument tak neviem ako co som videl tak to vyzeralo skor na Eu ako na afriku ale vsak jasne ked to kolonzovali nemci tak to sa aj inak podoba potom
13 napísal:Ako fanúšik Simpsonovcov tak USA, konkrétne Springfield.
ktorý springfield? v USA sú desiatky springfieldov...a v seriáli ani raz neukázali kde ten ich springfield skutočne je...aj keď raz k tomu bolo sakramentsky blízko...takže budeš musieť ísť naslepo...
ináč ja by som chcel navštíviť egypt a čínu celoplošne...ale najviac asi niektorú z čínskych chovných staníc pre pandy...to zvieratko mám veľmi rád...
a ešte nejakú osadu pôvodných severoamerických indiánov a chvílu s nimi žiť...
potom zaujímavo by znela aj taká cesta okolo sveta za 80 dní
NeedHockey napísal:Aku krajinu by ste chceli navstivit?A preco? Ja urcite Kanadu..Pretoze by som chcela ist do Yukonu a aj USA-Denver-Pepsi center
V kanade je uzasne..je to taka mala Europa v Amerike.
Ale ja osobne, by som sa chcel ist pozriet do Australie, na Novy Zeland a mozno na aute prejst Europu.