Pouziva niekto antivir avast! ?
Pouziva niekto antivir avast! ?
Pouziva niekto antivir avast! ? Home alebo Pro?
Ake mate s nim skusenosti?
Ake mate s nim skusenosti?
Re: Pouziva niekto antivir avast! ?
mno...napriklad ja...a vela dalsich ludi....si si isty ze to bola ta spravna otazka ktoru si sa cel spytat??...DaNiX64 napísal:Pouziva niekto antivir avast! ?
home edition: zadamo... skusenosti: su viac nez dobre....ziadne problemy..a casto sa vylepsuje databaza a protekcia a tak
-
MisguidedAngel
Star
Pouzival som Avast mesiac, dostal som virus, presiel som na NOD32 trial a uz 5 mesiacov bez viru. Tolko moja skusenost. NOD32 ten virus nasiel a odstranil, bohuzial ostali poskodene registre a bol nutny reinstall. (viem, ze bolo chybou pouzivat admin konto na bezne fungovanie, ale teraz to tak robim tiez a virusy nemam
) NOD32 + Kerio Personal Firewall = bezpecny win (5 mesiacov bez najmensieho prieniku) Obidva mam necracknute, iba free verzie.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nod sux hrad trapna komercia co dokaka co len moze, nejakym zazrakom funguje u vacsiny ludi, ale tym co nejde narobi peklo z pocitaca. Ja mam s nodom Bohu zial len a len zle skusenosti. Ece vzivote som nemal dobru. Ale co uz nahoda je svina ci ako sa to hovori...
avast! je imho najlepsia free alternativa, ked platene, tak kaspersky.
Mne zas robil peklo Avastuplink napísal:nod sux hrad trapna komercia co dokaka co len moze, nejakym zazrakom funguje u vacsiny ludi, ale tym co nejde narobi peklo z pocitaca. Ja mam s nodom Bohu zial len a len zle skusenosti. Ece vzivote som nemal dobru. Ale co uz nahoda je svina ci ako sa to hovori...
-
audiotrack
VIP
-
uplink
VIP
vidno ze mas "rozsiahle" skusenosti co sa tyka avs. Tento Tvoj vyrok si hadam vypotil na zaklade svojej domacej lan ze?eritrocit napísal:Vy všetci LOLY čo používate total mega shit Awast si teraz dajte prezrieť systém niečim iným... 90% z Vás bude veľmi nemylo prekvapení aký hnoj máte v PC
Váš EX-Awast user
P.S.: Jediny hnoj co sa Ti dostane do PC je ten ktory nemas chraneny dobre nastavenym firewallom a lepsim antispy/adware softom. Neviem ci si si to simol ale avast! neni ani firewall ani antispy/adware program. Je to avs, bol a asi aj bude.