Joey 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
don.m
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Joey 3

Príspevok od používateľa don.m »

nevie niekto ci sa bude este natacat 3 seria Joey
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie, vraj to bolo zrusene.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Kôli malej sledovanosti končí... práve v tom najlepšom :? už to gradovalo... nahradí ho seriál s predstaviteľom Chandlera (M. Perry) ale nie o Chandlerovi... bude sa jednať o úplne inú postavu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

JJ, v tom najlepsom. Aj ked ten fuzaty sa tam nehodil (teda podla mna), no ocakaval som, ze nejak Alex zbali. A teraz koniec kua, skoda, nevadi.
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

tohto serialu bude vazne skoda aspon pre mna bol to jeden z mojich najoblubenejsich serialov nechapem preco mala sledovanost asi to ludia moc nepoznali :(
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

slide napísal:tohto serialu bude vazne skoda aspon pre mna bol to jeden z mojich najoblubenejsich serialov nechapem preco mala sledovanost asi to ludia moc nepoznali :(
to nechapem ani ja / ty je*li amici nic sa im nepaci... ved tie hlasky co davaj joey ! no konec :lol:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

stiahol som si druhu seriu do pc cez siet a podla mna je to dobry serial no ale čo už ked nebude pokračovanie :?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Som čítal, že v USA fenomén zvaný Friends (Priatelia) bol až taký veľký, že Joey bol pre nich len 1/6 Friends a tak ho aj brali... mne osobne sa to páčilo viac ako Friends (niekto môže nesúhlasiť) ale Friends boli už nudný 10 sérii je už aj tak dosť, jediný seriál ktorý mal nad 5 sérii a bol Cool bol MASH, inak nič... Rachel, Pheobe ( či ako :D ) mi vôbec nesedeli... zato humor samotného Joeyho mi rezaz... taký milý tupec... Alex zvodná právnička... sexuálna dračica... po uši zamilovaná do Joeyho... natáťanie sa zvrtlo keď sa Matt LeBlanc (Joey) začal vzťah s Alex, a odišiel od ženy (hneď nato rozvod)... nakrúcanie pozastavili na pár dni... v USA už vtedy seriál nejak negradoval, nebol oň záujem, časti sa predali do Nórska (preto boli tie EN verzie s nevypnutelnými NOR Sub) a po polroku sa v USA rozhodli, že seriál odvysielajú do konca... dúfajme, že aj HDTV budú...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som sice videl len 1. seriu. Ale tiez som to mal rad. Friends su pre mna najlepsi sitcom ever a preto som sa na Joeyho len tesil. Druhu seriu som nevidel, tak ma zaujima, ako sa to vyvinie s nim a Alex (kt. je mimochodom strasne sexy).. Velmi ma mrzi, ze zastavili nakrucanie. Podla mna Europa ten serial mala rada a keby americke televizie robili prieskum v Europe, mali by pre koho natacat si myslim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct napísal:jediný seriál ktorý mal nad 5 sérii a bol Cool bol MASH, inak nič...
Simpsonovci, Sopranovci, Akty X, 24 hodin (zatial 5), Matlock, MASH, MacGyver, Gilmore Girls, StarGate, Knight Rider, Pohotovost, JAG, Smallville, Priatelia, Tie roky sedemdesiate, Star Treky... z tohoto si nic nepozeral a nebolo cool???
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Simpsonovci, Sopranovci, Akty X, 24 hodin (zatial 5), Matlock, MASH, MacGyver, Gilmore Girls, StarGate, Knight Rider, Pohotovost, JAG, Smallville, Priatelia, Tie roky sedemdesiate, Star Treky... z tohoto si nic nepozeral a nebolo cool???
24 hodín nemá 6tu sériu, a písal som nad 5 :P Simpsons sa mi páčili tie prvé série... Sopranovci nepozerám, Akty X tiež nie, Matlock ani neviem čo to je :D MacGyver má len 5 sérii, Gilmore Girls videl som asi 3 série... nejak ma to nechytilo, Star Gate videl som len prvých 5 :D Knigh Rider nepozerám, Pohotovosť hmm ok beriem, zabudol som naň, JAG blbosť (to sa pozeralo kôli C. Bell) Smallville blbosť, Priatelia už som písal hore, Tie roky sedemdesiate nič moc pre mňa, Star Trek nevidel som ani jednu časť... nejak to nemusím :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Obdivujem tvoje hodnotenia a znalosti, vid. napr.: http://www.tv.com/macgyver/show/706/epi ... =nav_bar;7
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Sakra :D

:) Aj tak je to dobré.... už aby z tej žuvačky bombu spravil. :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

celkom ma to bavilo a je mi luto ze uz nebudu dalsie serie :(
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Rovnako ako priatelia bol tento seriál plný humoru a zábavy. Taktiež nechápem jak mohol mať malú sledovanosť
Napísať odpoveď