Joey 3
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Som čítal, že v USA fenomén zvaný Friends (Priatelia) bol až taký veľký, že Joey bol pre nich len 1/6 Friends a tak ho aj brali... mne osobne sa to páčilo viac ako Friends (niekto môže nesúhlasiť) ale Friends boli už nudný 10 sérii je už aj tak dosť, jediný seriál ktorý mal nad 5 sérii a bol Cool bol MASH, inak nič... Rachel, Pheobe ( či ako
) mi vôbec nesedeli... zato humor samotného Joeyho mi rezaz... taký milý tupec... Alex zvodná právnička... sexuálna dračica... po uši zamilovaná do Joeyho... natáťanie sa zvrtlo keď sa Matt LeBlanc (Joey) začal vzťah s Alex, a odišiel od ženy (hneď nato rozvod)... nakrúcanie pozastavili na pár dni... v USA už vtedy seriál nejak negradoval, nebol oň záujem, časti sa predali do Nórska (preto boli tie EN verzie s nevypnutelnými NOR Sub) a po polroku sa v USA rozhodli, že seriál odvysielajú do konca... dúfajme, že aj HDTV budú...
-
p4ra
Redeemer
Ja som sice videl len 1. seriu. Ale tiez som to mal rad. Friends su pre mna najlepsi sitcom ever a preto som sa na Joeyho len tesil. Druhu seriu som nevidel, tak ma zaujima, ako sa to vyvinie s nim a Alex (kt. je mimochodom strasne sexy).. Velmi ma mrzi, ze zastavili nakrucanie. Podla mna Europa ten serial mala rada a keby americke televizie robili prieskum v Europe, mali by pre koho natacat si myslim.
-
hojko
Site Admin
Simpsonovci, Sopranovci, Akty X, 24 hodin (zatial 5), Matlock, MASH, MacGyver, Gilmore Girls, StarGate, Knight Rider, Pohotovost, JAG, Smallville, Priatelia, Tie roky sedemdesiate, Star Treky... z tohoto si nic nepozeral a nebolo cool???r3sp3ct napísal:jediný seriál ktorý mal nad 5 sérii a bol Cool bol MASH, inak nič...
-
r3sp3ct
Light Professional
24 hodín nemá 6tu sériu, a písal som nad 5hojko napísal:Simpsonovci, Sopranovci, Akty X, 24 hodin (zatial 5), Matlock, MASH, MacGyver, Gilmore Girls, StarGate, Knight Rider, Pohotovost, JAG, Smallville, Priatelia, Tie roky sedemdesiate, Star Treky... z tohoto si nic nepozeral a nebolo cool???
-
hojko
Site Admin
Obdivujem tvoje hodnotenia a znalosti, vid. napr.: http://www.tv.com/macgyver/show/706/epi ... =nav_bar;7
-
Neregistrovaný