Harry Potter - Teórie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

Yo-Yo napísal:to je sice pekna teoria, ale zabudas ze on pouzil aj Cervochvosta a kost svojho tatka. myslis ze aj oni dvaja boli horcruxy? :?
Červochvost bol smrťožrút, takže to nebol problém. Kosť Toma Ridlla staršieho si vybral asi preto, že je to jeho otec, čiže pokrvná rodina. Ale Harry? Čo s Harrym? Prečo asi použil práve jeho krv! Je veľa možností, ale tie najpravdepodobnejšie sú, že Harry bol horcrux, alebo je ešte možnosť že sú príbuzní, ale na to odpoveď ako a prečo neviem...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

harry zistí že horcrux je prsteň, ktorý vlastní sauron a spolu s frodom ho pôjdu zničiť na lodi enterprise, ktorej velí jack o'neil... avšak proti nim bude stáť červená karkulka spolu so snehulienkou, ktoré sú hlavnými sauronovimi spojencami, bude to trhák :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

bax napísal:harry zistí že horcrux je prsteň, ktorý vlastní sauron a spolu s frodom ho pôjdu zničiť na lodi enterprise, ktorej velí jack o'neil... avšak proti nim bude stáť červená karkulka spolu so snehulienkou, ktoré sú hlavnými sauronovimi spojencami, bude to trhák :D
:lol: Vidíš tak nad tým by som sa mal zamislieť. Ale teória veľmy originálna :lol:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

bax napísal:harry zistí že horcrux je prsteň, ktorý vlastní sauron a spolu s frodom ho pôjdu zničiť na lodi enterprise, ktorej velí jack o'neil... avšak proti nim bude stáť červená karkulka spolu so snehulienkou, ktoré sú hlavnými sauronovimi spojencami, bude to trhák :D
Tato je zdaleka najpravdepodobmejsia teoria :lol: Dufam len, ze nezomrie ta pekna francuzka co bola v 4. dieli v tom turnaji a ostatny mozu skapat :wink:
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

ja si to predstavujem tak, ze v tej xvili ako harry najde posledny horcrux,pribehne wed-viete-kto a uvali nanho "avada kedavra" ale harry este na poslednu xvilu stihne zakricat to iste...a obidvaja zomru naraz...a zili stastne az kym nepomreli.... :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Riuška:-) napísal:ja si to predstavujem tak, ze v tej xvili ako harry najde posledny horcrux,pribehne wed-viete-kto a uvali nanho "avada kedavra" ale harry este na poslednu xvilu stihne zakricat to iste...a obidvaja zomru naraz...a zili stastne az kym nepomreli.... :D
hmm to je mudra teoria :wink:
Ismo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ismo »

Patyk napísal:Myslis Harryho?
Ano myslel som Harryho. Bolo tam povedane ze Voldemort si sam oznaci svojho protivnika ako seberovneho :arrow: jazva

Mohlo by to skoncit tak, ze Harry nakoniec bude Voldemortom porazeny a Voldemort ovladne svet.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Ismo napísal:Ano myslel som Harryho. Bolo tam povedane ze Voldemort si sam oznaci svojho protivnika ako seberovneho :arrow: jazva

Mohlo by to skoncit tak, ze Harry nakoniec bude Voldemortom porazeny a Voldemort ovladne svet.
ale to by bolo trochu odveci keď Voldemort nakoniec ovládne svet a Harry zomrie nemyslíš? Nejak my to nesedí... :roll:
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ale zevraj autorka powedala ze harry zomrie ...zevraj je to iste uz :( ale potom musi umriet aj voldermort...nemoze predsa ovladnut svet on...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

všetci zomru... :D
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

Patyk napísal:Červochvost bol smrťožrút, takže to nebol problém. Kosť Toma Ridlla staršieho si vybral asi preto, že je to jeho otec, čiže pokrvná rodina. Ale Harry? Čo s Harrym? Prečo asi použil práve jeho krv! Je veľa možností, ale tie najpravdepodobnejšie sú, že Harry bol horcrux, alebo je ešte možnosť že sú príbuzní, ale na to odpoveď ako a prečo neviem...
Ak si to dobre pamatam, na ozivenie potreboval krv svojho nepriatela, tak preto asi. Kdesi som citala, ze spisovatelia King a Irving vedu kampan za to, aby Rowlingova nenechala Harryho zomriet. Pripojime sa?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ava napísal:Ak si to dobre pamatam, na ozivenie potreboval krv svojho nepriatela, tak preto asi. Kdesi som citala, ze spisovatelia King a Irving vedu kampan za to, aby Rowlingova nenechala Harryho zomriet. Pripojime sa?
OT: To je podobna mania ako ked umrela Aeris [Cloudova cajka] vo Final Fantasy VII a potom boli "kampane" po krajine za to aby ju autori ozivili napr. v advent children, a celkom im to aj vyslo. Hodili ju do druheho sveta :)

P.S.: Tifa bola a vzdy bude krajsia :|

k teme: ... :new18:
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ava napísal:Ak si to dobre pamatam, na ozivenie potreboval krv svojho nepriatela, tak preto asi. Kdesi som citala, ze spisovatelia King a Irving vedu kampan za to, aby Rowlingova nenechala Harryho zomriet. Pripojime sa?
jj pripojme sa ani ja necem aby skapal harry :( inak pred poll hodinou som som to presne citala:-)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Riuška:-) napísal:ale zevraj autorka powedala ze harry zomrie ...zevraj je to iste uz :( ale potom musi umriet aj voldermort...nemoze predsa ovladnut svet on...
ale autorka toto a toto takže to bude tak... blabla ... Kto vie čo chce a čo nechce napísať autorka? Povedať to mohla, ale či to aj napíše :P nechápete, že autorka nás chce len navnadiť na takéto veci? My všetci tomu uveríme a ona to využije a napíše pravý opak čo nás samozrejme nečakane poteší... :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

patyk: Lilly je mrtva...lebo..tusim v dvojke harry pocuje hlasy kde lily krici voldemortovi: zober si miesto neho mna a potom neviem kde bolo pisane ze zabil lily a az potom siel za harrym...a Riuska - obidvaja naraz ked vykriknu Avada Kedavra tak vznikne Priori Incantantem...jako na cintorine v 4
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

uplink napísal:OT: To je podobna mania ako ked umrela Aeris [Cloudova cajka] vo Final Fantasy VII a potom boli "kampane" po krajine za to aby ju autori ozivili napr. v advent children, a celkom im to aj vyslo. Hodili ju do druheho sveta :)

P.S.: Tifa bola a vzdy bude krajsia :|

k teme: ... :new18:
[OT]ked som hral prvy krat FF VII som si myslel ze Aeris umrie uz v kostole (sector 5) pri tej bitke :) [/OT]
eNeS
Light Professional
Light Professional

Drago napísal:patyk: Lilly je mrtva...lebo..tusim v dvojke harry pocuje hlasy kde lily krici voldemortovi: zober si miesto neho mna a potom neviem kde bolo pisane ze zabil lily a az potom siel za harrym...a Riuska - obidvaja naraz ked vykriknu Avada Kedavra tak vznikne Priori Incantantem...jako na cintorine v 4
mýliš sa... bolo písané, že najprv zabil Jamesa a potom išiel za Harrym. Lili sa nesnažil zabiť. Ona len zachraňovala Harryho vraj. :)
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Patyk tvoja teoria sa my celkom nevidi. Kedze Lili vysla z voldemortovho prutika uz musi byt mrtva a zabita voldemortom. A ked sa potom vyparil, stratil fizicke telo, dost dlho ho nemal. A za ten cas by Lili snad nasvstivila haryho alebo by sa jeje nieco stalo aelbo co... No proste sa my nezda ze by ju voldemort zabil za niekedy neskor... A ak si spravne spominam tak z prutika vychadzali obete v obratenom poradi...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Sato42 napísal:Patyk tvoja teoria sa my celkom nevidi. Kedze Lili vysla z voldemortovho prutika uz musi byt mrtva a zabita voldemortom. A ked sa potom vyparil, stratil fizicke telo, dost dlho ho nemal. A za ten cas by Lili snad nasvstivila haryho alebo by sa jeje nieco stalo aelbo co... No proste sa my nezda ze by ju voldemort zabil za niekedy neskor... A ak si spravne spominam tak z prutika vychadzali obete v obratenom poradi...
Lili mohla zomrieť Voldemortom, ale úplne iným spôsobom ako sa vie. Ako som spomínal v teórii... Nikto nebol v tom dome aby opísal čo sa PRESNE stalo. Tak isto je to aj s vyparením Voldemorta. Kto vie, že sa vyparil? Iba si všetci namýšľajú. Ak sa Voldemort "vyparil", tak len kvôli tomu že nemal dostatok duše. Svoju poslednú dal Harrymu. A ako Slughorn povedal... Je veľmy nebezpečné si oddeliť len polovicu duše. :!:
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Zomrie J. K. Rowlingova
Napísať odpoveď