Červochvost bol smrťožrút, takže to nebol problém. Kosť Toma Ridlla staršieho si vybral asi preto, že je to jeho otec, čiže pokrvná rodina. Ale Harry? Čo s Harrym? Prečo asi použil práve jeho krv! Je veľa možností, ale tie najpravdepodobnejšie sú, že Harry bol horcrux, alebo je ešte možnosť že sú príbuzní, ale na to odpoveď ako a prečo neviem...Yo-Yo napísal:to je sice pekna teoria, ale zabudas ze on pouzil aj Cervochvosta a kost svojho tatka. myslis ze aj oni dvaja boli horcruxy?
Harry Potter - Teórie
bax napísal:harry zistí že horcrux je prsteň, ktorý vlastní sauron a spolu s frodom ho pôjdu zničiť na lodi enterprise, ktorej velí jack o'neil... avšak proti nim bude stáť červená karkulka spolu so snehulienkou, ktoré sú hlavnými sauronovimi spojencami, bude to trhák
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tato je zdaleka najpravdepodobmejsia teoriabax napísal:harry zistí že horcrux je prsteň, ktorý vlastní sauron a spolu s frodom ho pôjdu zničiť na lodi enterprise, ktorej velí jack o'neil... avšak proti nim bude stáť červená karkulka spolu so snehulienkou, ktoré sú hlavnými sauronovimi spojencami, bude to trhák
ale to by bolo trochu odveci keď Voldemort nakoniec ovládne svet a Harry zomrie nemyslíš? Nejak my to nesedí...Ismo napísal:Ano myslel som Harryho. Bolo tam povedane ze Voldemort si sam oznaci svojho protivnika ako seberovnehojazva
Mohlo by to skoncit tak, ze Harry nakoniec bude Voldemortom porazeny a Voldemort ovladne svet.
-
ava
Medium Expert
Ak si to dobre pamatam, na ozivenie potreboval krv svojho nepriatela, tak preto asi. Kdesi som citala, ze spisovatelia King a Irving vedu kampan za to, aby Rowlingova nenechala Harryho zomriet. Pripojime sa?Patyk napísal:Červochvost bol smrťožrút, takže to nebol problém. Kosť Toma Ridlla staršieho si vybral asi preto, že je to jeho otec, čiže pokrvná rodina. Ale Harry? Čo s Harrym? Prečo asi použil práve jeho krv! Je veľa možností, ale tie najpravdepodobnejšie sú, že Harry bol horcrux, alebo je ešte možnosť že sú príbuzní, ale na to odpoveď ako a prečo neviem...
-
uplink
VIP
OT: To je podobna mania ako ked umrela Aeris [Cloudova cajka] vo Final Fantasy VII a potom boli "kampane" po krajine za to aby ju autori ozivili napr. v advent children, a celkom im to aj vyslo. Hodili ju do druheho svetaava napísal:Ak si to dobre pamatam, na ozivenie potreboval krv svojho nepriatela, tak preto asi. Kdesi som citala, ze spisovatelia King a Irving vedu kampan za to, aby Rowlingova nenechala Harryho zomriet. Pripojime sa?
P.S.: Tifa bola a vzdy bude krajsia
k teme: ...
jj pripojme sa ani ja necem aby skapal harryava napísal:Ak si to dobre pamatam, na ozivenie potreboval krv svojho nepriatela, tak preto asi. Kdesi som citala, ze spisovatelia King a Irving vedu kampan za to, aby Rowlingova nenechala Harryho zomriet. Pripojime sa?
ale autorka toto a toto takže to bude tak... blabla ... Kto vie čo chce a čo nechce napísať autorka? Povedať to mohla, ale či to aj napíšeRiuška:-) napísal:ale zevraj autorka powedala ze harry zomrie ...zevraj je to iste uzale potom musi umriet aj voldermort...nemoze predsa ovladnut svet on...
[OT]ked som hral prvy krat FF VII som si myslel ze Aeris umrie uz v kostole (sector 5) pri tej bitkeuplink napísal:OT: To je podobna mania ako ked umrela Aeris [Cloudova cajka] vo Final Fantasy VII a potom boli "kampane" po krajine za to aby ju autori ozivili napr. v advent children, a celkom im to aj vyslo. Hodili ju do druheho sveta
P.S.: Tifa bola a vzdy bude krajsia![]()
k teme: ...
mýliš sa... bolo písané, že najprv zabil Jamesa a potom išiel za Harrym. Lili sa nesnažil zabiť. Ona len zachraňovala Harryho vraj.Drago napísal:patyk: Lilly je mrtva...lebo..tusim v dvojke harry pocuje hlasy kde lily krici voldemortovi: zober si miesto neho mna a potom neviem kde bolo pisane ze zabil lily a az potom siel za harrym...a Riuska - obidvaja naraz ked vykriknu Avada Kedavra tak vznikne Priori Incantantem...jako na cintorine v 4
Patyk tvoja teoria sa my celkom nevidi. Kedze Lili vysla z voldemortovho prutika uz musi byt mrtva a zabita voldemortom. A ked sa potom vyparil, stratil fizicke telo, dost dlho ho nemal. A za ten cas by Lili snad nasvstivila haryho alebo by sa jeje nieco stalo aelbo co... No proste sa my nezda ze by ju voldemort zabil za niekedy neskor... A ak si spravne spominam tak z prutika vychadzali obete v obratenom poradi...
Lili mohla zomrieť Voldemortom, ale úplne iným spôsobom ako sa vie. Ako som spomínal v teórii... Nikto nebol v tom dome aby opísal čo sa PRESNE stalo. Tak isto je to aj s vyparením Voldemorta. Kto vie, že sa vyparil? Iba si všetci namýšľajú. Ak sa Voldemort "vyparil", tak len kvôli tomu že nemal dostatok duše. Svoju poslednú dal Harrymu. A ako Slughorn povedal... Je veľmy nebezpečné si oddeliť len polovicu duše.Sato42 napísal:Patyk tvoja teoria sa my celkom nevidi. Kedze Lili vysla z voldemortovho prutika uz musi byt mrtva a zabita voldemortom. A ked sa potom vyparil, stratil fizicke telo, dost dlho ho nemal. A za ten cas by Lili snad nasvstivila haryho alebo by sa jeje nieco stalo aelbo co... No proste sa my nezda ze by ju voldemort zabil za niekedy neskor... A ak si spravne spominam tak z prutika vychadzali obete v obratenom poradi...