Akú máte myš

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

Akú myš máte

Logitech
167
21%
Trust
28
3%
Microsoft
128
16%
A4Tech
96
12%
Genius
250
31%
Sigma
1
0%
Inú
132
16%

Celkom hlasov: 802

@ntonios
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

syxz napísal:presne tak, a len tak mimochodom microsoft ie4 je zatial asi najvassi shit co som kedy videl, strasny tvar a nehorazne sa kazi, hlavne tlacitka a scroll, s logitechom sa to neda porovnat
ak toto co vravis je pravda... tak som velmi rad lebo schwaro si to prave kupil :D (akoze ja neuznavam mysli ktore maju viac ako 4 tlacitka a roller :) )

Ale na druhej strane sa mi nechce verit ze by to bol taky shit ako pises lebo Microsoft je Microsoft.
syxz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa syxz »

@ntonios napísal: ak toto co vravis je pravda... tak som velmi rad lebo schwaro si to prave kupil :D (akoze ja neuznavam mysli ktore maju viac ako 4 tlacitka a roller :) )

Ale na druhej strane sa mi nechce verit ze by to bol taky shit ako pises lebo Microsoft je Microsoft.
no je to shit, je to najnevydarenejsia mys od microsoftu, s ie3 sa to neda porovnat, co poznam slovenskych q3 hracov tak kazdemu sa doje*** na nej tlacitka asi po pol roku
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Ja sa ani necudujem ze ide hned do ahoj. Vsetko co je od Billa je chu*a
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

@ntonios napísal: ak toto co vravis je pravda... tak som velmi rad lebo schwaro si to prave kupil :D (akoze ja neuznavam mysli ktore maju viac ako 4 tlacitka a roller :) )

Chlapci vidim ze neviete o com pisete, mam uz stvrtu mysku od Microsoftu a zatial som ani s jednou nemal problem... Ako napisal @ntonios teraz som na IE4 a maximalna spokojnost. hh ze q3 hraci s tym nie su spokojny no bodaj by sa mu po pol roku nedojebala ak hra quake-a tak ako som videl u niektorych co pomaly rozmlati klavesnicu a vytlcie tlacitka na myske. No neviem, mozno mam stastie na vyrobky no mozem povedat len jedno :arrow: 100% spokojnost s Microsoft mouse :wink:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

t0m4s3 napísal:si ma evidentne nepochopil...

uviest pri myske ako parameter frekvenciu snimaca mi nic nepovie pretoze podstatne je DPI ... ak si chcel s tym cislom 6000 vyzerat ako buchac tak sa ti to mozno podari na niekom kto tomu nerozumie a to ja nie som ... koniec OT

Ja som s tou mysou nadmieru spokojny. Nie som hardcore profi hrac, som grafik a od mysi pozadujem, aby praca s nou bola pohodlna, nic viac...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pohodlna bude aj z Geniuskov za 500SK. Predpokladam ze este vsetci podporujete windows a ponozky z oknami. To by ma uz asi fakt je*lo.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:Pohodlna bude aj z Geniuskov za 500SK. Predpokladam ze este vsetci podporujete windows a ponozky z oknami. To by ma uz asi fakt je*lo.
Mozno pre teba :wink:.
kasinka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kasinka »

aj ja mam mysku.... sedu s bielimi flakmi :D a ja nemam pre nu take divne mena ako vy :) vola sa Tricky :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal: Mozno pre teba :wink:.
Myslim si, ze aj pre viacerych, ale akslat radsej na to. Ty si spokojmy s MS a ja s GN
@ntonios
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

kasinka napísal:aj ja mam mysku.... sedu s bielimi flakmi :D a ja nemam pre nu take divne mena ako vy :) vola sa Tricky :)
Nechces otvorit novu sekciu ? Volala by sa zenske pojimanie pocitacoveho sveta :D (nehnevaj sa nemyslim to v zlom :wink: )
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

@ntonios napísal: Nechces otvorit novu sekciu ? Volala by sa zenske pojimanie pocitacoveho sveta :D (nehnevaj sa nemyslim to v zlom :wink: )
HaHaHaHa to je naozaj zenska ci len niekto si tu robi srandu :?: :lol: :lol: :lol:
syxz
Amateur
Amateur

schwaro napísal: Chlapci vidim ze neviete o com pisete, mam uz stvrtu mysku od Microsoftu a zatial som ani s jednou nemal problem... Ako napisal @ntonios teraz som na IE4 a maximalna spokojnost. hh ze q3 hraci s tym nie su spokojny no bodaj by sa mu po pol roku nedojebala ak hra quake-a tak ako som videl u niektorych co pomaly rozmlati klavesnicu a vytlcie tlacitka na myske. No neviem, mozno mam stastie na vyrobky no mozem povedat len jedno :arrow: 100% spokojnost s Microsoft mouse :wink:
logitech pri kazdodennom hrani po dvoch rokoch nema ziadne problemy z tlacitkami, jedine co sa na tej mysi znici su teflony aj to zalezi na akej podlozke tu mys pouziva, microsoft ie4 je po pol roku v ****, ale zase na grafiku a pracu vo win je to good mys ale za logitech by som ju nemenil

btw nemate niekto skusenosti s mysami razer?
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

syxz napísal: logitech pri kazdodennom hrani po dvoch rokoch nema ziadne problemy z tlacitkami, jedine co sa na tej mysi znici su teflony aj to zalezi na akej podlozke tu mys pouziva, microsoft ie4 je po pol roku v ****, ale zase na grafiku a pracu vo win je to good mys ale za logitech by som ju nemenil

btw nemate niekto skusenosti s mysami razer?
No tak ti to poviem takto som CSkar hram CSko uz 4 roky a este nikdy sa mi nestalo pri Microsoft myske ze by sa mi vybehalo koliesko alebo ze by som mal prepadnute ci vyklikane tlacitka... Takze moj nazor je ze rozdiel medzi Microsoft mouse a Logitech je akurat tak v nazve a par technickych ci konstrukcnych parametrov :!:
syxz
Amateur
Amateur

schwaro napísal: No tak ti to poviem takto som CSkar hram CSko uz 4 roky a este nikdy sa mi nestalo pri Microsoft myske ze by sa mi vybehalo koliesko alebo ze by som mal prepadnute ci vyklikane tlacitka... Takze moj nazor je ze rozdiel medzi Microsoft mouse a Logitech je akurat tak v nazve a par technickych ci konstrukcnych parametrov :!:
je to sila zvyku, ja netvrdim ze microsoft ma zle mysi, technicke parametre su takmer totozne s logitechom, hrac si vybere mys hlavne podla tvaru, ako mu sadne do ruky. Priznavam ze som trochu viac zaujaty na logitech (zatial nesklamal), zato s microsoftom som nemal dobre skusenosti a navyse mi nevyhovuje ich tvar (ani ie3 ani ie4)
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ved jasne. Pri hre je urcite najdolezitejsi pohodlny tvar pre hraca. No ked sa mi doje*** IE4 tak ti napisem :wink: ok :?: :P
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Explorerka 4 ma najergonomickejsi tvar aky poznam. Preto som si ju kupil...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tomexx napísal:Ja som s tou mysou nadmieru spokojny. Nie som hardcore profi hrac, som grafik a od mysi pozadujem, aby praca s nou bola pohodlna, nic viac...
no tak MX510 a MX1000 uz na prvy pohlad vyzeraju pohodlnejsie ako ta IE4
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal: no tak MX510 a MX1000 uz na prvy pohlad vyzeraju pohodlnejsie ako ta IE4
NO MX510 dobre to beriem ale taky obrovsky kolos ako je MX1000 :?: TO dufam nemyslis vazne. Mal som tu mysku asi tyzden a strelil som ju koli velkosti.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mx1000 som este nazivo nevidel a nedrzal ale vyzera velkostou ako mx510... Ja co poznam min. 2 profesionalnych grafikov tak maju dooost obrovske mysi ;)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

schwaro napísal: NO MX510 dobre to beriem ale taky obrovsky kolos ako je MX1000 :?: TO dufam nemyslis vazne. Mal som tu mysku asi tyzden a strelil som ju koli velkosti.
ta ty mas jake ruky ? ako batola ja mam MX1000 a je uplne v pohode sadne do ruky ako uliata nemam problem ani ovladat vsetky tlacidla bez toho aby som nejak extremne vykrivoval ruku :)))) mne to super vyhovuje :D
Napísať odpoveď