syxz napísal:presne tak, a len tak mimochodom microsoft ie4 je zatial asi najvassi shit co som kedy videl, strasny tvar a nehorazne sa kazi, hlavne tlacitka a scroll, s logitechom sa to neda porovnat
ak toto co vravis je pravda... tak som velmi rad lebo schwaro si to prave kupil (akoze ja neuznavam mysli ktore maju viac ako 4 tlacitka a roller )
Ale na druhej strane sa mi nechce verit ze by to bol taky shit ako pises lebo Microsoft je Microsoft.
@ntonios napísal:
ak toto co vravis je pravda... tak som velmi rad lebo schwaro si to prave kupil (akoze ja neuznavam mysli ktore maju viac ako 4 tlacitka a roller )
Ale na druhej strane sa mi nechce verit ze by to bol taky shit ako pises lebo Microsoft je Microsoft.
no je to shit, je to najnevydarenejsia mys od microsoftu, s ie3 sa to neda porovnat, co poznam slovenskych q3 hracov tak kazdemu sa doje*** na nej tlacitka asi po pol roku
@ntonios napísal:
Chlapci vidim ze neviete o com pisete, mam uz stvrtu mysku od Microsoftu a zatial som ani s jednou nemal problem... Ako napisal @ntonios teraz som na IE4 a maximalna spokojnost. hh ze q3 hraci s tym nie su spokojny no bodaj by sa mu po pol roku nedojebala ak hra quake-a tak ako som videl u niektorych co pomaly rozmlati klavesnicu a vytlcie tlacitka na myske. No neviem, mozno mam stastie na vyrobky no mozem povedat len jedno 100% spokojnost s Microsoft mouse
uviest pri myske ako parameter frekvenciu snimaca mi nic nepovie pretoze podstatne je DPI ... ak si chcel s tym cislom 6000 vyzerat ako buchac tak sa ti to mozno podari na niekom kto tomu nerozumie a to ja nie som ... koniec OT
Ja som s tou mysou nadmieru spokojny. Nie som hardcore profi hrac, som grafik a od mysi pozadujem, aby praca s nou bola pohodlna, nic viac...
drakeman napísal:Pohodlna bude aj z Geniuskov za 500SK. Predpokladam ze este vsetci podporujete windows a ponozky z oknami. To by ma uz asi fakt je*lo.
schwaro napísal:
Chlapci vidim ze neviete o com pisete, mam uz stvrtu mysku od Microsoftu a zatial som ani s jednou nemal problem... Ako napisal @ntonios teraz som na IE4 a maximalna spokojnost. hh ze q3 hraci s tym nie su spokojny no bodaj by sa mu po pol roku nedojebala ak hra quake-a tak ako som videl u niektorych co pomaly rozmlati klavesnicu a vytlcie tlacitka na myske. No neviem, mozno mam stastie na vyrobky no mozem povedat len jedno 100% spokojnost s Microsoft mouse
logitech pri kazdodennom hrani po dvoch rokoch nema ziadne problemy z tlacitkami, jedine co sa na tej mysi znici su teflony aj to zalezi na akej podlozke tu mys pouziva, microsoft ie4 je po pol roku v ****, ale zase na grafiku a pracu vo win je to good mys ale za logitech by som ju nemenil
syxz napísal:
logitech pri kazdodennom hrani po dvoch rokoch nema ziadne problemy z tlacitkami, jedine co sa na tej mysi znici su teflony aj to zalezi na akej podlozke tu mys pouziva, microsoft ie4 je po pol roku v ****, ale zase na grafiku a pracu vo win je to good mys ale za logitech by som ju nemenil
btw nemate niekto skusenosti s mysami razer?
No tak ti to poviem takto som CSkar hram CSko uz 4 roky a este nikdy sa mi nestalo pri Microsoft myske ze by sa mi vybehalo koliesko alebo ze by som mal prepadnute ci vyklikane tlacitka... Takze moj nazor je ze rozdiel medzi Microsoft mouse a Logitech je akurat tak v nazve a par technickych ci konstrukcnych parametrov
schwaro napísal:
No tak ti to poviem takto som CSkar hram CSko uz 4 roky a este nikdy sa mi nestalo pri Microsoft myske ze by sa mi vybehalo koliesko alebo ze by som mal prepadnute ci vyklikane tlacitka... Takze moj nazor je ze rozdiel medzi Microsoft mouse a Logitech je akurat tak v nazve a par technickych ci konstrukcnych parametrov
je to sila zvyku, ja netvrdim ze microsoft ma zle mysi, technicke parametre su takmer totozne s logitechom, hrac si vybere mys hlavne podla tvaru, ako mu sadne do ruky. Priznavam ze som trochu viac zaujaty na logitech (zatial nesklamal), zato s microsoftom som nemal dobre skusenosti a navyse mi nevyhovuje ich tvar (ani ie3 ani ie4)
tomexx napísal:Ja som s tou mysou nadmieru spokojny. Nie som hardcore profi hrac, som grafik a od mysi pozadujem, aby praca s nou bola pohodlna, nic viac...
no tak MX510 a MX1000 uz na prvy pohlad vyzeraju pohodlnejsie ako ta IE4
schwaro napísal:
NO MX510 dobre to beriem ale taky obrovsky kolos ako je MX1000 TO dufam nemyslis vazne. Mal som tu mysku asi tyzden a strelil som ju koli velkosti.
ta ty mas jake ruky ? ako batola ja mam MX1000 a je uplne v pohode sadne do ruky ako uliata nemam problem ani ovladat vsetky tlacidla bez toho aby som nejak extremne vykrivoval ruku ))) mne to super vyhovuje