Ako sa vycvičiť, schudnúť, zlepšiť?
Začni hrať hokej. V lete hokejbal a v zime ľadový hokej. Nielen si dobre zašportuješ, ale budeš mať väčšiu zručnosť a silu (veľa sa naučíš v bojoch pri mantinelou) stačí si nájsť dobráho kamaráta ktorý sa zaboberá práve týmto a niečo ťa naučil. A nezabudni si udržovať kondičku a hlavne nefajči! To isté som robil a aj robím doteraz a výrazne sa my zvýšila kondička, schudol som a používam viac rozum 
práveže ja trénjem floorball 0.5 roka , ale cez prazdniny nemam s kymPatyk napísal:Začni hrať hokej. V lete hokejbal a v zime ľadový hokej. Nielen si dobre zašportuješ, ale budeš mať väčšiu zručnosť a silu (veľa sa naučíš v bojoch pri mantinelou) stačí si nájsť dobráho kamaráta ktorý sa zaboberá práve týmto a niečo ťa naučil. A nezabudni si udržovať kondičku a hlavne nefajči! To isté som robil a aj robím doteraz a výrazne sa my zvýšila kondička, schudol som a používam viac rozum
-
Goalkeeper
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co mu tu preboha trepete,aby bral L-Karnitin?na to este pekne mlady,aby take nieco bral,ja ho beriem ale kvoli vysokym vykonom,ja by som ti to neodporucl brat,si nato este mlady
zacni sa stravovat normalne,vsak povedz mame nech ti zacne robit vsetko na duseno,nejedz klasicky chleba,ale nejaky extrudovany,myslim tie "papierove",existuje ich uz vela napr. taky kukuricnik je super
zacni sportovat,zameraj sa hlavne na anaerobnu cinnost,cize kde ti pracuju pluca a srdiecko, cize behanie,plavanie, apod. take behanie aspon min 30 minut,vtedy vlastne zacina telo spalovat z vlastneho tuku
ako vravi HOLUBAR,zmen si stravovaci navyk a po mesiaci hned uvidis zmenu
NEZIJEME PRETO, ABY SME JEDLI ,ALE JEME PRETO, ABY SME ZILI
zacni sa stravovat normalne,vsak povedz mame nech ti zacne robit vsetko na duseno,nejedz klasicky chleba,ale nejaky extrudovany,myslim tie "papierove",existuje ich uz vela napr. taky kukuricnik je super
zacni sportovat,zameraj sa hlavne na anaerobnu cinnost,cize kde ti pracuju pluca a srdiecko, cize behanie,plavanie, apod. take behanie aspon min 30 minut,vtedy vlastne zacina telo spalovat z vlastneho tuku
ako vravi HOLUBAR,zmen si stravovaci navyk a po mesiaci hned uvidis zmenu
NEZIJEME PRETO, ABY SME JEDLI ,ALE JEME PRETO, ABY SME ZILI
Vykasli sa na behanie. Trpia kolena. Lepsie je bicyklovanie, ale najlepsie sa mi osvedcilo plavanie. Hodina rekreacneho plavania s malymi prestavkami 1 max. 2 Ti spali cca 3.000 KJ.
Doporuujem týždenne: 1x plavka, 1 x fitness a 1-2x stacionar. Vsetko po hodine. Zaroven sa zameraj na stravu, vyluc masne, tukove, sol a cukor.
Doporuujem týždenne: 1x plavka, 1 x fitness a 1-2x stacionar. Vsetko po hodine. Zaroven sa zameraj na stravu, vyluc masne, tukove, sol a cukor.