Problem
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem
Mam taku blbu otazku . Kupil som sluchatka z mikorofonom.-....No lenze mam tam dve kable z toho...Jeden je na sluchatka a druhy na spominany mikrofon to je jasne lebo tak je to stale. Lenze oni mi nefunguju . Zapojim si ich a nic
Netreba nahodou nieco vo wine nastavovat ? Skusal som ich pri CS aj na icq no nejdu... Vie mi niekto poradit 
-
erytrocyt
VIP
Re: Problem
napíš mi na ICQ, viem čo s tým, ale nechce sa mi to rozpisovaťbocian napísal:Mam taku blbu otazku . Kupil som sluchatka z mikorofonom.-....No lenze mam tam dve kable z toho...Jeden je na sluchatka a druhy na spominany mikrofon to je jasne lebo tak je to stale. Lenze oni mi nefunguju . Zapojim si ich a nicNetreba nahodou nieco vo wine nastavovat ? Skusal som ich pri CS aj na icq no nejdu... Vie mi niekto poradit
-
uelektronik
Star
zozen si baterku 1,5 volta tu tuzkovu, nie autobateriu!!!! z ovladaca od telky
potom si priviaz na na ten JACK od sluchatiek droty a pripoj na baterku len na zlomok sekundy!!!! (keby si tam tu baterku drzal dlhsie tak to poskodis) Ak budes pocut puknutie v sluchatkach tak su dobre a chyba je vo zvukovke..
Zapojenie JACKa je take ze smerom od kabla ku koncu je prvy pliesok spolocny koniec pre oba repro a dalsie dva su druhe konce
potom si priviaz na na ten JACK od sluchatiek droty a pripoj na baterku len na zlomok sekundy!!!! (keby si tam tu baterku drzal dlhsie tak to poskodis) Ak budes pocut puknutie v sluchatkach tak su dobre a chyba je vo zvukovke..
Zapojenie JACKa je take ze smerom od kabla ku koncu je prvy pliesok spolocny koniec pre oba repro a dalsie dva su druhe konce
-
erytrocyt
VIP
Nič podobné zatiaľ nerob. Len sa pozri do nastavení, či nemáš stiahnutý zvuk mikrofónu a slúchadiel.balkymotor napísal:zozen si baterku 1,5 volta tu tuzkovu, nie autobateriu!!!! z ovladaca od telky
-
uelektronik
Star
aku mas zvukovku? a kde to pchas? nedavas nahodou mikrofonny vystup do LineIn? a sluchatkovy vstup do digital out?
Zapoj to takto:
do LineOut (zeleny) daj sluchatkovy vstup
do Mic (ruzovy) daj microfonovy vystup
Ak si sluchatka testoval tak ako som ti poradil a zapojil si to tak ako som ti poradil a v windows mixery to mas povolene a na maximum a ono ti to aj tak nejde napriek tomu ze tie zariadenia co tam mas normalne zapojene a idu,,, tak si kandidat na Akty X
Zapoj to takto:
Ak si sluchatka testoval tak ako som ti poradil a zapojil si to tak ako som ti poradil a v windows mixery to mas povolene a na maximum a ono ti to aj tak nejde napriek tomu ze tie zariadenia co tam mas normalne zapojene a idu,,, tak si kandidat na Akty X
-
bocian
Light Professional
mikrofonovy je modry a sluchatkovy je cierny...a mam zvukovku Creative SB Livebalkymotor napísal:aku mas zvukovku? a kde to pchas? nedavas nahodou mikrofonny vystup do LineIn? a sluchatkovy vstup do digital out?
Zapoj to takto:
-
uelektronik
Star
nho dobre na vacsine zvukoviek to byva tak ako som ti napisal, ale tvoja moze byt vynimka,,,, ja mam tiez SB live a mam to tak ako som ti to napisal tak napis cely nazov tvojej zvukovky Live je moc siroky pojembocian napísal:mikrofonovy je modry a sluchatkovy je cierny...a mam zvukovku Creative SB Live
alebo daj link na ten vyrobok
-
bocian
Light Professional
live E000balkymotor napísal:nho dobre na vacsine zvukoviek to byva tak ako som ti napisal, ale tvoja moze byt vynimka,,,, ja mam tiez SB live a mam to tak ako som ti to napisal tak napis cely nazov tvojej zvukovky Live je moc siroky pojem
alebo daj link na ten vyrobok
-
uelektronik
Star
nho s tohoto moc nevypotimbocian napísal:live E000model sb 0220....viac ti nepoviem lebo ani sam neviem
ak mas instalacne cd tak na nom su aj subory .pdf ktore velmi pekne popisuju ktory jack je ktory, sorry ale nechce sa mi verit ze mikrofonny a vystup su modry a cierny..... a mas tam ten ruzovy a zeleny? ak ano tak sa pozri ze co je tam pri nich nakreslene a co je v manualy
-
bocian
Light Professional
ok..balkymotor napísal:nho s tohoto moc nevypotim
ak mas instalacne cd tak na nom su aj subory .pdf ktore velmi pekne popisuju ktory jack je ktory, sorry ale nechce sa mi verit ze mikrofonny a vystup su modry a cierny..... a mas tam ten ruzovy a zeleny? ak ano tak sa pozri ze co je tam pri nich nakreslene a co je v manualy