Problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem

Príspevok od používateľa bocian »

Mam taku blbu otazku . Kupil som sluchatka z mikorofonom.-....No lenze mam tam dve kable z toho...Jeden je na sluchatka a druhy na spominany mikrofon to je jasne lebo tak je to stale. Lenze oni mi nefunguju . Zapojim si ich a nic :D Netreba nahodou nieco vo wine nastavovat ? Skusal som ich pri CS aj na icq no nejdu... Vie mi niekto poradit :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem

Príspevok od používateľa erytrocyt »

bocian napísal:Mam taku blbu otazku . Kupil som sluchatka z mikorofonom.-....No lenze mam tam dve kable z toho...Jeden je na sluchatka a druhy na spominany mikrofon to je jasne lebo tak je to stale. Lenze oni mi nefunguju . Zapojim si ich a nic :D Netreba nahodou nieco vo wine nastavovat ? Skusal som ich pri CS aj na icq no nejdu... Vie mi niekto poradit :lol:
napíš mi na ICQ, viem čo s tým, ale nechce sa mi to rozpisovať
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

zozen si baterku 1,5 volta tu tuzkovu, nie autobateriu!!!! z ovladaca od telky

potom si priviaz na na ten JACK od sluchatiek droty a pripoj na baterku len na zlomok sekundy!!!! (keby si tam tu baterku drzal dlhsie tak to poskodis) Ak budes pocut puknutie v sluchatkach tak su dobre a chyba je vo zvukovke..

Zapojenie JACKa je take ze smerom od kabla ku koncu je prvy pliesok spolocny koniec pre oba repro a dalsie dva su druhe konce
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

balkymotor napísal:zozen si baterku 1,5 volta tu tuzkovu, nie autobateriu!!!! z ovladaca od telky

potom si priviaz na na ten JACK od sluchatiek droty a pripoj na baterku len na zlomok sekundy!!!! (keby si tam tu baterku drzal dlhsie tak to poskodis) Ak budes pocut puknutie v sluchatkach tak su dobre a chyba je vo zvukovke..

Zapojenie JACKa je take ze smerom od kabla ku koncu je prvy pliesok spolocny koniec pre oba repro a dalsie dva su druhe konce
Nič podobné zatiaľ nerob. Len sa pozri do nastavení, či nemáš stiahnutý zvuk mikrofónu a slúchadiel.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ne ja mam vsetky jacky vo zvukovke plne :D:D ale ked vypojim vsetko a hodim si tam tie dve kable tak nejde...ani niakym sposobom :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bocian napísal:ne ja mam vsetky jacky vo zvukovke plne :D:D ale ked vypojim vsetko a hodim si tam tie dve kable tak nejde...ani niakym sposobom :)
tak pozri, ako ti poradil týpek predo mnou, či sú tie slúchatka dobré a funkčné
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:tak pozri, ako ti poradil týpek predo mnou, či sú tie slúchatka dobré a funkčné
su funkcne a dobre...cerstvo nove :)
uelektronik
Star
Star

aku mas zvukovku? a kde to pchas? nedavas nahodou mikrofonny vystup do LineIn? a sluchatkovy vstup do digital out?
Zapoj to takto:
do LineOut (zeleny) daj sluchatkovy vstup
do Mic (ruzovy) daj microfonovy vystup

Ak si sluchatka testoval tak ako som ti poradil a zapojil si to tak ako som ti poradil a v windows mixery to mas povolene a na maximum a ono ti to aj tak nejde napriek tomu ze tie zariadenia co tam mas normalne zapojene a idu,,, tak si kandidat na Akty X
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

balkymotor napísal:aku mas zvukovku? a kde to pchas? nedavas nahodou mikrofonny vystup do LineIn? a sluchatkovy vstup do digital out?
Zapoj to takto:
do LineOut (zeleny) daj sluchatkovy vstup
do Mic (ruzovy) daj microfonovy vystup

Ak si sluchatka testoval tak ako som ti poradil a zapojil si to tak ako som ti poradil a v windows mixery to mas povolene a na maximum a ono ti to aj tak nejde napriek tomu ze tie zariadenia co tam mas normalne zapojene a idu,,, tak si kandidat na Akty X
mikrofonovy je modry a sluchatkovy je cierny...a mam zvukovku Creative SB Live
uelektronik
Star
Star

bocian napísal:mikrofonovy je modry a sluchatkovy je cierny...a mam zvukovku Creative SB Live
nho dobre na vacsine zvukoviek to byva tak ako som ti napisal, ale tvoja moze byt vynimka,,,, ja mam tiez SB live a mam to tak ako som ti to napisal tak napis cely nazov tvojej zvukovky Live je moc siroky pojem
alebo daj link na ten vyrobok
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

balkymotor napísal:nho dobre na vacsine zvukoviek to byva tak ako som ti napisal, ale tvoja moze byt vynimka,,,, ja mam tiez SB live a mam to tak ako som ti to napisal tak napis cely nazov tvojej zvukovky Live je moc siroky pojem
alebo daj link na ten vyrobok
live E000 :D model sb 0220....viac ti nepoviem lebo ani sam neviem :D
uelektronik
Star
Star

bocian napísal:live E000 :D model sb 0220....viac ti nepoviem lebo ani sam neviem :D
nho s tohoto moc nevypotim

ak mas instalacne cd tak na nom su aj subory .pdf ktore velmi pekne popisuju ktory jack je ktory, sorry ale nechce sa mi verit ze mikrofonny a vystup su modry a cierny..... a mas tam ten ruzovy a zeleny? ak ano tak sa pozri ze co je tam pri nich nakreslene a co je v manualy
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

balkymotor napísal:nho s tohoto moc nevypotim

ak mas instalacne cd tak na nom su aj subory .pdf ktore velmi pekne popisuju ktory jack je ktory, sorry ale nechce sa mi verit ze mikrofonny a vystup su modry a cierny..... a mas tam ten ruzovy a zeleny? ak ano tak sa pozri ze co je tam pri nich nakreslene a co je v manualy
ok..:) len potom je problem v tom ze aj keby oni boli na sluchatka tak musim pri kazdom pouzity sluchatiek odpojit repraky...:P lebo oni mi tam vsetko obsadili lebo 5.1 mam doma :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Strc to do compu niekde u kamosa a ked ani tam nepojde, tak to chod reklamovat.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ak mas zvuk nadstaveny na 5.1 tak ti to nepojde lebo vtedy sa vstup na mikrofon chova ako vstup na repro v tom bude asi problem
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

PACO8 napísal:ak mas zvuk nadstaveny na 5.1 tak ti to nepojde lebo vtedy sa vstup na mikrofon chova ako vstup na repro v tom bude asi problem
aha,dpbre vediet...no neviem poskusam a ozvem sa :)
Napísať odpoveď