Problem s USB portom

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Roby
Amateur
Amateur

Problem s USB portom

Príspevok od používateľa Roby »

tak mam v PC 2USB porty ale sa mi tak zda ze jeden z nich nefunguje...problem je taky ze chcem opat nainstalovat scanner(HP ScanJet 3400C) a nie a nie ho PC nechce najst ako new hardware
:cry:
Dakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A ked napojis do toho druheho USB portu.. vsetko funguje?
Roby
Amateur
Amateur

ni ani tam.... v tom druhom mam zapojeny bluetooth a ten iba v nom funguje tak by som to nerad premiestnoval...
brm
Darca
Darca

Roby napísal:ni ani tam.... v tom druhom mam zapojeny bluetooth a ten iba v nom funguje tak by som to nerad premiestnoval...
Cize ani bluetooth nefunguje v tom druhom porte? A tlaciaren v tom prvom funguje?

Otvor skrinku a pozri sa, ako mas tie porty.. pokial ich mas priamo na doske, tak asi smola.. pokial z nich vedu kabliky.. tak skontroluj ich zariadenie.
Roby
Amateur
Amateur

ne tlaciaren mam pripojenu nie cez USB ale inak..proste ten druhy USB nejako nefici...a ano nemam tam kabliky :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

myslis usb v predu co je na bedni?to aj mne ide len jedem a vzadu mam dalsie 4 a mam tam tlacieren,net,kameru..
brm
Darca
Darca

Roby napísal:ne tlaciaren mam pripojenu nie cez USB ale inak..proste ten druhy USB nejako nefici...a ano nemam tam kabliky :?
heh.. prepac.. miesto tlaciarne tam mal byt skener.. ;) Taze skener Ti ide cez ten port, co mas momentalne bluetooth? :)

Inak pozor.. pokial ten "bezkablikovy" port mas vzadu na skrinke, v tych castiach ako sa pripaja klavesnica, kde su porty LPT a COM.. tak tam ani nema byt kablik.. :)
Roby
Amateur
Amateur

heh tak potom s kablikmi nebudu problemy :D ...no ale ani v tom druhom porte nejde scanner. moze to byt tym ze je port naprogramovany na Bluetooth? je to svinska zahada :evil:
brm
Darca
Darca

Roby napísal:heh tak potom s kablikmi nebudu problemy :D ...no ale ani v tom druhom porte nejde scanner. moze to byt tym ze je port naprogramovany na Bluetooth? je to svinska zahada :evil:
Este daj BT do toho druheho USB.. moj tip, ze bude aj tam fungovat! ;)

Pozri do manualu ako spravne nainstalovat skener. Sa mi zda, ze nasjkor musis nahodit ovladace a az potom mozes pripojit skener.. :)
Roby
Amateur
Amateur

no praveze pruser je v tom ze BT v tom druhom nefunguje a scaner som aj tak instaloval :)
Napísať odpoveď