tak mam v PC 2USB porty ale sa mi tak zda ze jeden z nich nefunguje...problem je taky ze chcem opat nainstalovat scanner(HP ScanJet 3400C) a nie a nie ho PC nechce najst ako new hardware
Dakujem
Roby napísal:ni ani tam.... v tom druhom mam zapojeny bluetooth a ten iba v nom funguje tak by som to nerad premiestnoval...
Cize ani bluetooth nefunguje v tom druhom porte? A tlaciaren v tom prvom funguje?
Otvor skrinku a pozri sa, ako mas tie porty.. pokial ich mas priamo na doske, tak asi smola.. pokial z nich vedu kabliky.. tak skontroluj ich zariadenie.
Roby napísal:ne tlaciaren mam pripojenu nie cez USB ale inak..proste ten druhy USB nejako nefici...a ano nemam tam kabliky
heh.. prepac.. miesto tlaciarne tam mal byt skener.. Taze skener Ti ide cez ten port, co mas momentalne bluetooth?
Inak pozor.. pokial ten "bezkablikovy" port mas vzadu na skrinke, v tych castiach ako sa pripaja klavesnica, kde su porty LPT a COM.. tak tam ani nema byt kablik..
heh tak potom s kablikmi nebudu problemy ...no ale ani v tom druhom porte nejde scanner. moze to byt tym ze je port naprogramovany na Bluetooth? je to svinska zahada
Roby napísal:heh tak potom s kablikmi nebudu problemy ...no ale ani v tom druhom porte nejde scanner. moze to byt tym ze je port naprogramovany na Bluetooth? je to svinska zahada
Este daj BT do toho druheho USB.. moj tip, ze bude aj tam fungovat!
Pozri do manualu ako spravne nainstalovat skener. Sa mi zda, ze nasjkor musis nahodit ovladace a az potom mozes pripojit skener..