11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

komu sa nechce sťahovať, čo to je popísané aj tu: http://www.fazole.cz/platek/art.asp?id=9707
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Inak,spominali ste,ze pred tym, ze par metrov ako tam narazilo lietadlo,tam bola vidiet raketa.Naco a ako a kto ju vypustil ? z lietadla ? a naco by to robili ? ved lietadlo sa pred murom nezastavilo takze splu s raketou tam narazilo aj lietadlo ne ?

Nenasli sa trosky ? a co sa lietadlovyparilo ? ved aj boli svedkovia ktory prezili,rodicia a manzelia z ktorych neprezil muz or zena bolo natocene roznymi ludmi ze tam jednoducho narazilo lietadlo unesene s teroristami.Neviem ako si niekto pod tym moze predstavit tieto dristy.kazda jedna veta sa da vysvetlit
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Sajmon, ak si si taký istý, tak mi ukáž nejakú fotku/video, kde by bolo vidno lietadlo narazené do pentagonou - lietadlo tam totiž žiadne nebolo, mohla to byť napríklad raketa odpalovaná z ramena, alebo hocičo iné, ale lietadlo to byť nemohlo (to by si vedel ak by si videl ten film)
saj
Addict
Addict

Tu pochybujesm ze by sa nedostali budova/lietadlo do kontaktu Obrázok
pisal si ze tam ziadne lietadlo nebolo.A co sa centimeter pred narazom vyparilo, a odpalili bomby ?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ak si si nevšimol (neviem ako je na tom tvoja schopnosť čítania), tak ja som vravel o Pentagone - to je tá kruhová buda vo Washington D.C. - to že do dvojičiek narazili lietadlá predsa nikto nespochybňuje

a prosím ťa, nepíš čo si myslíš že som napísal ja, ale ja som to nenapísal, ja som písal o PENTAGONE - ak nevieš rozdiel medzi Pentagonom a dvojičkami, tak nemáš dostatočné iq na vyjadrovanie sa k tejto téme :!:
saj
Addict
Addict

artabanes napísal:ak si si nevšimol (neviem ako je na tom tvoja schopnosť čítania), tak ja som vravel o Pentagone - to je tá kruhová buda vo Washington D.C. - to že do dvojičiek narazili lietadlá predsa nikto nespochybňuje

a prosím ťa, nepíš čo si myslíš že som napísal ja, ale ja som to nenapísal, ja som písal o PENTAGONE - ak nevieš rozdiel medzi Pentagonom a dvojičkami, tak nemáš dostatočné iq na vyjadrovanie sa k tejto téme :!:
nevsimol som si ze si pisal o pentagone.Ale to nic nemani na tom, ze vsetko,nie len podla mna, su to obycajne dohady a dristy.Video som nevidel,ale myslel som ze sa bavime o dvojickach.preto som prehliadol to pentagon
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

opakujem, ukáž mi jednu fotku/video, kde vidno lietadlo vrazené do pentagonu - a nevrav mi, že to nikto nefotil/nenatáčal, keďže to zaberala jedna bezpečnostná kamera, ktorej zábery ale vláda usa zhabala a nikdy sme ich nevideli - boli tam ľudia, novinári - pri pentagone sú vždy nejaký novinári. čo som ja videl fotky/videá, na všetkých bola diera v pentagone, ale lietadlo nikde.

ak mi toto vyvrátiš obrazovým dôkazom, tak to tiež budem považovať za dohady/drísty , ale dovtedy je to pre mňa skutočnosť podložená dôkazmi - čo tvoja skutočnosť podložená dôkazmi nieje
saj
Addict
Addict

artabanes napísal:opakujem, ukáž mi jednu fotku/video, kde vidno lietadlo vrazené do pentagonu - a nevrav mi, že to nikto nefotil/nenatáčal, keďže to zaberala jedna bezpečnostná kamera, ktorej zábery ale vláda usa zhabala a nikdy sme ich nevideli - boli tam ľudia, novinári - pri pentagone sú vždy nejaký novinári. čo som ja videl fotky/videá, na všetkých bola diera v pentagone, ale lietadlo nikde.

ak mi toto vyvrátiš obrazovým dôkazom, tak to tiež budem považovať za dohady/drísty , ale dovtedy je to pre mňa skutočnosť podložená dôkazmi - čo tvoja skutočnosť podložená dôkazmi nieje
a ja opakujem,ze som myslel ze sa bavime o dvojickach.Pentagon je nieco ine
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

hmm, takže, ak má v tomto ten film pravdu, a usa vláda klame a zatajuje dôkazy, nenúti ťa to trošku o tom porozmýšlať?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

do dobre hosi a co toto?
http://www.oilempire.us/pentagon.html
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

http://www.oilempire.us/graphics/damage_comp.jpg

v pravom rade, druhý odspodu - kde je ten ten obrovský boenig? to sa akože pri náraze vyparilo celé lietadlo, aj s ľuďmi a urobilo to taká malú dieru? a ešte nižšie je obrázok, ktorý ilustruje to, že krídla "lietadla" žiadnu škodu neurobli :D smiešne čo si tá usa vláda vymyslí, a ešte humornejšie je, že niektorí stále veria, že tam narazilo lietadlo
sundevil
VIP
VIP

artabanes napísal:http://www.oilempire.us/graphics/damage_comp.jpg

v pravom rade, druhý odspodu - kde je ten ten obrovský boenig? to sa akože pri náraze vyparilo celé lietadlo, aj s ľuďmi a urobilo to taká malú dieru? a ešte nižšie je obrázok, ktorý ilustruje to, že krídla "lietadla" žiadnu škodu neurobli :D smiešne čo si tá usa vláda vymyslí, a ešte humornejšie je, že niektorí stále veria, že tam narazilo lietadlo
pozri si toto:
http://www.oilempire.us/graphics/F4dust.JPG
toto sa stane s lietadlom ked vo vysokej rychlosti narazi to takej budovy ako pentagon, nezostane z neho nic :!:
saj
Addict
Addict

artabanes napísal: že niektorí stále veria, že tam narazilo lietadlo
pentaon ma v tejto chvili nezaujima.Zaujimaju ma famy o dvojickach aco sa vlastne stalo, ptz je o tom tato tema
sundevil
VIP
VIP

Sajmon napísal:pentaon ma v tejto chvili nezaujima.Zaujimaju ma famy o dvojickach aco sa vlastne stalo, ptz je o tom tato tema
tato tema je o 9/11 takze tu parti vsetko
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

o dvojičkách - to je jasné, že ak narazí do vrchného poschodia lietadlo, tak sa celá budova predsa nemôže zrútiť voľným pádom dole, to je nezmysel. a tiež, ak tam pracovalo 50 000 ľudí, tak prečo tam v čase nárazu bolo len 3000 ľudí? to mi pripadá tak, že tých dôležitých odpratali preč a dali tam 3000 nejakých upratovačov, sekretárky, len aby sa nepovedalo že to bolo pripravené. ale nejak im to nevyšlo.

a podozrivé je aj to že izraelská spoločnosť tam mala zaplatený prenájom ale pred nárazom sa vysťahovala preč.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je jasne ze amici ochebavaju... mna vsak zaujima co bolo take dolezite na Afganistane,kedze je jasne z v Iraku slo o ropu....
a este: co sa snazili zakryt "odhalenim planovanych utokov"?
sundevil
VIP
VIP

artabanes napísal:o dvojičkách - to je jasné, že ak narazí do vrchného poschodia lietadlo, tak sa celá budova predsa nemôže zrútiť voľným pádom dole, to je nezmysel. a tiež, ak tam pracovalo 50 000 ľudí, tak prečo tam v čase nárazu bolo len 3000 ľudí? to mi pripadá tak, že tých dôležitých odpratali preč a dali tam 3000 nejakých upratovačov, sekretárky, len aby sa nepovedalo že to bolo pripravené. ale nejak im to nevyšlo.

a podozrivé je aj to že izraelská spoločnosť tam mala zaplatený prenájom ale pred nárazom sa vysťahovala preč.
http://en.wikipedia.org/wiki/September_11,_2001_attacks
American Airlines Flight 11, a Boeing 767-223[3], wide-body aircraft crashed into the north side of the North Tower of the World Trade Center (WTC) at 8:46:30 a.m. local time
no kedze pracovna doba zacina az okolo deviatej takze este tam vela ludi nebolo, okrem toho ludia z vedlajsej budovy mali 15 minut na to aby odtial usli, keby lietadla narazili do dvojiciek o hodinu neskor a v este kratsom casovom intervale bolo by viac obeti
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Sajmon napísal:Inak,spominali ste,ze pred tym, ze par metrov ako tam narazilo lietadlo,tam bola vidiet raketa.Naco a ako a kto ju vypustil ? z lietadla ? a naco by to robili ? ved lietadlo sa pred murom nezastavilo takze splu s raketou tam narazilo aj lietadlo ne ?
Podle dokumentu Fahrenheit 9/11 se nejednalo o civilni, ale o vojenske nebo nakladni letadlo a pod kokpitem melo zavesenou naloz. Pri zpomalenych zaberech ukazovali, ze tesne pred narazem sel videt zablesk - odpaleni roznetky k bombe.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

Sajmon akoze, byt moderatorom, dam ti ban z tohto fora za off-topic prispevky. Toto forum je o dokumente, ktory vysvletuje udalosti 9/11, presne ten dokument, ktory je v prvom poste tohto fora.
Teda sa mate vyjadrovat na ten dokument, pripadne ako zmenil vas nazor.
Naco sem vobec pises, ked si ho nevidel?
Mna nezaujima tvoj nazor, lebo je to nazor medii, nazor vytvoreny vladou USA, tak ako to chceli aby to ludia videli. Nemusis sem ani pisat, vazne.

EDIT: A ked ta to fakt tak zaujima (v kazdom poste mas minimalne 2 otazky na volaco), tak preco si nepozres ten dokument? Mas tam odpovede aj s dokazmi, naco sa to pytas tu, kde sa to vysvetlit neda?
saj
Addict
Addict

Rimmer:
Je tu par ludi ktori veria tomuto dokumentu a je tu par ludi ktori neveria.A kazdy jeden ma pravo napisat co si o tom mysli,aj ked nevidel tento dokument,naco ho budem pozerat,ked mi je jasne ze su to len dohady.
Napísať odpoveď