11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
Inak,spominali ste,ze pred tym, ze par metrov ako tam narazilo lietadlo,tam bola vidiet raketa.Naco a ako a kto ju vypustil ? z lietadla ? a naco by to robili ? ved lietadlo sa pred murom nezastavilo takze splu s raketou tam narazilo aj lietadlo ne ?
Nenasli sa trosky ? a co sa lietadlovyparilo ? ved aj boli svedkovia ktory prezili,rodicia a manzelia z ktorych neprezil muz or zena bolo natocene roznymi ludmi ze tam jednoducho narazilo lietadlo unesene s teroristami.Neviem ako si niekto pod tym moze predstavit tieto dristy.kazda jedna veta sa da vysvetlit
Nenasli sa trosky ? a co sa lietadlovyparilo ? ved aj boli svedkovia ktory prezili,rodicia a manzelia z ktorych neprezil muz or zena bolo natocene roznymi ludmi ze tam jednoducho narazilo lietadlo unesene s teroristami.Neviem ako si niekto pod tym moze predstavit tieto dristy.kazda jedna veta sa da vysvetlit
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
ak si si nevšimol (neviem ako je na tom tvoja schopnosť čítania), tak ja som vravel o Pentagone - to je tá kruhová buda vo Washington D.C. - to že do dvojičiek narazili lietadlá predsa nikto nespochybňuje
a prosím ťa, nepíš čo si myslíš že som napísal ja, ale ja som to nenapísal, ja som písal o PENTAGONE - ak nevieš rozdiel medzi Pentagonom a dvojičkami, tak nemáš dostatočné iq na vyjadrovanie sa k tejto téme
a prosím ťa, nepíš čo si myslíš že som napísal ja, ale ja som to nenapísal, ja som písal o PENTAGONE - ak nevieš rozdiel medzi Pentagonom a dvojičkami, tak nemáš dostatočné iq na vyjadrovanie sa k tejto téme
nevsimol som si ze si pisal o pentagone.Ale to nic nemani na tom, ze vsetko,nie len podla mna, su to obycajne dohady a dristy.Video som nevidel,ale myslel som ze sa bavime o dvojickach.preto som prehliadol to pentagonartabanes napísal:ak si si nevšimol (neviem ako je na tom tvoja schopnosť čítania), tak ja som vravel o Pentagone - to je tá kruhová buda vo Washington D.C. - to že do dvojičiek narazili lietadlá predsa nikto nespochybňuje
-
Kosh
King
opakujem, ukáž mi jednu fotku/video, kde vidno lietadlo vrazené do pentagonu - a nevrav mi, že to nikto nefotil/nenatáčal, keďže to zaberala jedna bezpečnostná kamera, ktorej zábery ale vláda usa zhabala a nikdy sme ich nevideli - boli tam ľudia, novinári - pri pentagone sú vždy nejaký novinári. čo som ja videl fotky/videá, na všetkých bola diera v pentagone, ale lietadlo nikde.
ak mi toto vyvrátiš obrazovým dôkazom, tak to tiež budem považovať za dohady/drísty , ale dovtedy je to pre mňa skutočnosť podložená dôkazmi - čo tvoja skutočnosť podložená dôkazmi nieje
ak mi toto vyvrátiš obrazovým dôkazom, tak to tiež budem považovať za dohady/drísty , ale dovtedy je to pre mňa skutočnosť podložená dôkazmi - čo tvoja skutočnosť podložená dôkazmi nieje
a ja opakujem,ze som myslel ze sa bavime o dvojickach.Pentagon je nieco ineartabanes napísal:opakujem, ukáž mi jednu fotku/video, kde vidno lietadlo vrazené do pentagonu - a nevrav mi, že to nikto nefotil/nenatáčal, keďže to zaberala jedna bezpečnostná kamera, ktorej zábery ale vláda usa zhabala a nikdy sme ich nevideli - boli tam ľudia, novinári - pri pentagone sú vždy nejaký novinári. čo som ja videl fotky/videá, na všetkých bola diera v pentagone, ale lietadlo nikde.
do dobre hosi a co toto?
http://www.oilempire.us/pentagon.html
http://www.oilempire.us/pentagon.html
-
Kosh
King
http://www.oilempire.us/graphics/damage_comp.jpg
v pravom rade, druhý odspodu - kde je ten ten obrovský boenig? to sa akože pri náraze vyparilo celé lietadlo, aj s ľuďmi a urobilo to taká malú dieru? a ešte nižšie je obrázok, ktorý ilustruje to, že krídla "lietadla" žiadnu škodu neurobli
smiešne čo si tá usa vláda vymyslí, a ešte humornejšie je, že niektorí stále veria, že tam narazilo lietadlo
v pravom rade, druhý odspodu - kde je ten ten obrovský boenig? to sa akože pri náraze vyparilo celé lietadlo, aj s ľuďmi a urobilo to taká malú dieru? a ešte nižšie je obrázok, ktorý ilustruje to, že krídla "lietadla" žiadnu škodu neurobli
pozri si toto:artabanes napísal:http://www.oilempire.us/graphics/damage_comp.jpg
v pravom rade, druhý odspodu - kde je ten ten obrovský boenig? to sa akože pri náraze vyparilo celé lietadlo, aj s ľuďmi a urobilo to taká malú dieru? a ešte nižšie je obrázok, ktorý ilustruje to, že krídla "lietadla" žiadnu škodu neuroblismiešne čo si tá usa vláda vymyslí, a ešte humornejšie je, že niektorí stále veria, že tam narazilo lietadlo
http://www.oilempire.us/graphics/F4dust.JPG
toto sa stane s lietadlom ked vo vysokej rychlosti narazi to takej budovy ako pentagon, nezostane z neho nic
-
Kosh
King
o dvojičkách - to je jasné, že ak narazí do vrchného poschodia lietadlo, tak sa celá budova predsa nemôže zrútiť voľným pádom dole, to je nezmysel. a tiež, ak tam pracovalo 50 000 ľudí, tak prečo tam v čase nárazu bolo len 3000 ľudí? to mi pripadá tak, že tých dôležitých odpratali preč a dali tam 3000 nejakých upratovačov, sekretárky, len aby sa nepovedalo že to bolo pripravené. ale nejak im to nevyšlo.
a podozrivé je aj to že izraelská spoločnosť tam mala zaplatený prenájom ale pred nárazom sa vysťahovala preč.
a podozrivé je aj to že izraelská spoločnosť tam mala zaplatený prenájom ale pred nárazom sa vysťahovala preč.
http://en.wikipedia.org/wiki/September_11,_2001_attacksartabanes napísal:o dvojičkách - to je jasné, že ak narazí do vrchného poschodia lietadlo, tak sa celá budova predsa nemôže zrútiť voľným pádom dole, to je nezmysel. a tiež, ak tam pracovalo 50 000 ľudí, tak prečo tam v čase nárazu bolo len 3000 ľudí? to mi pripadá tak, že tých dôležitých odpratali preč a dali tam 3000 nejakých upratovačov, sekretárky, len aby sa nepovedalo že to bolo pripravené. ale nejak im to nevyšlo.
American Airlines Flight 11, a Boeing 767-223[3], wide-body aircraft crashed into the north side of the North Tower of the World Trade Center (WTC) at 8:46:30 a.m. local time
no kedze pracovna doba zacina az okolo deviatej takze este tam vela ludi nebolo, okrem toho ludia z vedlajsej budovy mali 15 minut na to aby odtial usli, keby lietadla narazili do dvojiciek o hodinu neskor a v este kratsom casovom intervale bolo by viac obeti
-
paracentesis
VIP
Podle dokumentu Fahrenheit 9/11 se nejednalo o civilni, ale o vojenske nebo nakladni letadlo a pod kokpitem melo zavesenou naloz. Pri zpomalenych zaberech ukazovali, ze tesne pred narazem sel videt zablesk - odpaleni roznetky k bombe.Sajmon napísal:Inak,spominali ste,ze pred tym, ze par metrov ako tam narazilo lietadlo,tam bola vidiet raketa.Naco a ako a kto ju vypustil ? z lietadla ? a naco by to robili ? ved lietadlo sa pred murom nezastavilo takze splu s raketou tam narazilo aj lietadlo ne ?
Sajmon akoze, byt moderatorom, dam ti ban z tohto fora za off-topic prispevky. Toto forum je o dokumente, ktory vysvletuje udalosti 9/11, presne ten dokument, ktory je v prvom poste tohto fora.
Teda sa mate vyjadrovat na ten dokument, pripadne ako zmenil vas nazor.
Naco sem vobec pises, ked si ho nevidel?
Mna nezaujima tvoj nazor, lebo je to nazor medii, nazor vytvoreny vladou USA, tak ako to chceli aby to ludia videli. Nemusis sem ani pisat, vazne.
EDIT: A ked ta to fakt tak zaujima (v kazdom poste mas minimalne 2 otazky na volaco), tak preco si nepozres ten dokument? Mas tam odpovede aj s dokazmi, naco sa to pytas tu, kde sa to vysvetlit neda?
Teda sa mate vyjadrovat na ten dokument, pripadne ako zmenil vas nazor.
Naco sem vobec pises, ked si ho nevidel?
Mna nezaujima tvoj nazor, lebo je to nazor medii, nazor vytvoreny vladou USA, tak ako to chceli aby to ludia videli. Nemusis sem ani pisat, vazne.
EDIT: A ked ta to fakt tak zaujima (v kazdom poste mas minimalne 2 otazky na volaco), tak preco si nepozres ten dokument? Mas tam odpovede aj s dokazmi, naco sa to pytas tu, kde sa to vysvetlit neda?