Ako nastavit aby sa ... 6280

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Ako nastavit aby sa ... 6280

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Ako nastavit aby sa javove aplikacie pripajali k netu cez mnou vytvoreny profil alebo proste iny profil na 6280 ... lebo napr. cez nastavenie OrangeWorld sa mi neda pomocou JIMMu pripojit na ICQ

dakujem
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

taq pls ak viete tak mi aspon poradte jak rozchodit JAVA aplikacie ktore potrebuju pristup na net ako JIMM , google Maps a pod ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem ti zaručiť že to bude fungovať lebo ten telefon nemám, ale:
pripája sa to štandartne cez prvý profil. Na SE som to teda vyriešil tak, že som vytvoril vlastný na druhej pozícii a ten pôvodný zmazal (alebo nevytváraj nový profil iba uprav ten existujúci). Neviem či to pôjde, napíš ako si dopadol :wink:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

audiotrack napísal:neviem ti zaručiť že to bude fungovať lebo ten telefon nemám, ale:
pripája sa to štandartne cez prvý profil. Na SE som to teda vyriešil tak, že som vytvoril vlastný na druhej pozícii a ten pôvodný zmazal (alebo nevytváraj nový profil iba uprav ten existujúci). Neviem či to pôjde, napíš ako si dopadol :wink:
len to ze ten prvy profil sa tak nejak upravit neda ... ak sa da tak pls napiste ako ... na SE mi to islo tak ako si uz napisal ale na nokii nie
Napísať odpoveď