Ako nastavit aby sa javove aplikacie pripajali k netu cez mnou vytvoreny profil alebo proste iny profil na 6280 ... lebo napr. cez nastavenie OrangeWorld sa mi neda pomocou JIMMu pripojit na ICQ
dakujem
Ako nastavit aby sa ... 6280
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neviem ti zaručiť že to bude fungovať lebo ten telefon nemám, ale:
pripája sa to štandartne cez prvý profil. Na SE som to teda vyriešil tak, že som vytvoril vlastný na druhej pozícii a ten pôvodný zmazal (alebo nevytváraj nový profil iba uprav ten existujúci). Neviem či to pôjde, napíš ako si dopadol
pripája sa to štandartne cez prvý profil. Na SE som to teda vyriešil tak, že som vytvoril vlastný na druhej pozícii a ten pôvodný zmazal (alebo nevytváraj nový profil iba uprav ten existujúci). Neviem či to pôjde, napíš ako si dopadol
-
mikkimikki
Medium Professional
len to ze ten prvy profil sa tak nejak upravit neda ... ak sa da tak pls napiste ako ... na SE mi to islo tak ako si uz napisal ale na nokii nieaudiotrack napísal:neviem ti zaručiť že to bude fungovať lebo ten telefon nemám, ale: