Aky vy v tom vidite podstatny rozdiel, myslim, ked dvaja spolu chodia a je to bud to prve alebo to druhe. Co si o tom myslite??? Mna by to zaujimalo. Podla mna ak dvaja spolu chodia, tak to bude asi to druhe (lubit) ... nemyslite???
no malo by byt... ale casto byva, ze ludia maju vztahy len aby ich mali a nic hlbsie tam nie je... ale ked je to fakt o cite, tak myslim, ze skor o tom lubit.... lebo rada mam kamaratov...
no je v tom riadny rozdiel. najhorsie je ked jeden lubi a druhy ma len rad.lebo ten milujuci na to doplati.skor ci neskor ho/ju necha.a je rozdiel byt zamilovany a milovat.velmi velky.
ja ked som zacal chodit s babou, tak som ju na zaciatku mal len rad, nelubil som ju, bola mi sympaticka, dobre som sa s nou citil, ale to bolo vsetko. Casom som zistil, aka je a ze mame spolu vela spolocneho a nas vztah bol silnejsi. Vtedy som zistil, ze ju naozaj lubim a je jediny clovek s ktorym chcem byt. Nezamilujem sa len tak lahko, musi to casom prist samo.
lienka111 napísal:no malo by byt... ale casto byva, ze ludia maju vztahy len aby ich mali a nic hlbsie tam nie je... ale ked je to fakt o cite, tak myslim, ze skor o tom lubit.... lebo rada mam kamaratov...
napr. mňa že ? ... chi ... a čo sa týka témy ... myslím si, že je v tom podstatný rozdiel ... vieš nie je "mať rád" ako "ľúbiť" ... aspoň podľa mňa ... napr. to "chodenie" ... často si niektorý ani neuvedomujú, čo je "mať rád" a čo znamená "ľubiť" ... to viem z vlastnej skusenosti ... ale ako som už písal, je v tom podstatný rozdiel ...
Reli.c napísal:napr. mňa že ? ... chi ... a čo sa týka témy ... myslím si, že je v tom podstatný rozdiel ... vieš nie je "mať rád" ako "ľúbiť" ... aspoň podľa mňa ... napr. to "chodenie" ... často si niektorý ani neuvedomujú, čo je "mať rád" a čo znamená "ľubiť" ... to viem z vlastnej skusenosti ... ale ako som už písal, je v tom podstatný rozdiel ...
samozrejme teba a k teme... rozdiel v tom urcite je... a myslim si, ze chodenie by malo byt o tom, ze lubim ja jeho a on mna... ved to je zaklad
Verte alebo nie to nase slovo a jeho vyznam (lubit) je obrovska vyhoda. Nenasiel som cesky ekvivalent, takze v Cechah ostavaju iba dve moznosti - mat rad a milovat. Pruser je ked to clovek citi "medzi"...
MystiQ napísal:Aky vy v tom vidite podstatny rozdiel, myslim, ked dvaja spolu chodia a je to bud to prve alebo to druhe. Co si o tom myslite??? Mna by to zaujimalo. Podla mna ak dvaja spolu chodia, tak to bude asi to druhe (lubit) ... nemyslite???
jasne...predsa lubit je viac ako len mat rad...ked dvaja spolu chodia mali by sa lubit a nie mat radi!!!!...tak tak