Neviem preco ma bab odje*ala

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lacmop
Amateur
Amateur

Neviem preco ma bab odje*ala

Príspevok od používateľa lacmop »

Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
Lebo razz my napise ze som sumny a potom ze nechce chalana ja sa so babneviznam pomozte?plz :oops:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

..skus po prazdninach.. ked Ti povie, ze nechce cez skolsky rok chalana, tak mas istotu, ze Ta odkurila naveky.. :P
Ax0
Medium Star
Medium Star

Re: Neviem preco ma bab odiebala

Príspevok od používateľa Ax0 »

lacmop napísal:Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
Lebo razz my napise ze som sumny a potom ze nechce chalana ja sa so babneviznam pomozte?plz :oops:
normalne chod za nou a priamo sa jej spytaj ci to ma nejaky zmysel, nejaku perspektivu :) ci po prazdninach by vztah mohol fungovat :) btw ale asi ta nechce kvoli gramatike :D bo tu mas otrasnu :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

lacmop napísal:Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
Sorry nechcem ťa uraziť, ale ak sa správaš tak ako píšeš, tak holka ťa nebude chcieť nikdy.
Uprav názov témy, a píš ako človek :!:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Vyzerá, že tvoja baba musí ešte trochu rozumovo dozrieť, lebo takéto primitívne hefty (na leto nechem chalana :lol: ; a ja na seba nechcem ružové tričko :lol: ). V každom prípade sa to pokús s ňou obozretne prediskutovať :? .
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

fikus-kukis napísal:Vyzerá, že tvoja baba musí ešte trochu rozumovo dozrieť, lebo takéto primitívne hefty (na leto nechem chalana :lol: ; a ja na seba nechcem ružové tričko :lol: ). V každom prípade sa to pokús s ňou obozretne prediskutovať :? .
Nie, to je blbosť. Ako si napísal, mala by ešte dozrieť. Je to malé decko, ktorého najväčší problém je ...Och, na líci sa mi vyhodil pupáčik, čo si ja len teraz počnem...Ach :? A och bože...Videla si ako včera vyzeral ten fešák z Blue :?:
Chápeš ? To nemá význam...
pinco
Darca
Darca

Re: Neviem preco ma bab odje*ala

Príspevok od používateľa pinco »

to ked ti napise ze si sumny (neviem aky to je, ale ok) musi nieco znamenat?! Keby som ja zacal za kazdou babou chodit co mi nieco take napisala tak sa nezastavim. Myslela to urcite vazne, pretoze keby ta chcela tak ti urcite nic take nepovie. Naco budes za nou chodit po prazdninach, budes vyzerat ako uboziak. Ona ta odpali a ty sa jej budes este vtierat? Vykaslat sa na nu v mori je este vela ryb ako sa hovori.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

haha ale je to tak baby chcu byt na leto volne..ale tak ak sa jej pacis urcite ti da signal.....po prazdninach..uvidis..a nie skus inde...haha.. 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jedna vec je ako vyzeras, druha vec aky si clovek. Mam kamosa, ktory je pre baby "trofej", ale ked otvori usta tak to stoji za to :roll:
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

Chalani neviete ze baby nechcu vztahy na prazdniny lebo chcu si uzivat :!:
pinco
Darca
Darca

Romanko napísal:Chalani neviete ze baby nechcu vztahy na prazdniny lebo chcu si uzivat :!:
diskofilne pubertacky mozno...
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

5-ula napísal:haha ale je to tak baby chcu byt na leto volne..ale tak ak sa jej pacis urcite ti da signal.....po prazdninach..uvidis..a nie skus inde...haha.. 8)
asi som debil,ale bud ty nemas voci mne ziadny signal alebo ho ja neviem zachytit no ja fakt neviem....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

prosex napísal:diskofilne pubertacky mozno...
No praveze nielen tie..
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

pridi s jednoduchsou otazkou, ako je tato.
mne sa nieco podobne stalo dnes :cry:

no kto sa vyzna v zenach, kto :?:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

prosex napísal:to ked ti napise ze si sumny (neviem aky to je, ale ok) musi nieco znamenat?! Keby som ja zacal za kazdou babou chodit co mi nieco take napisala tak sa nezastavim. Myslela to urcite vazne, pretoze keby ta chcela tak ti urcite nic take nepovie. Naco budes za nou chodit po prazdninach, budes vyzerat ako uboziak. Ona ta odpali a ty sa jej budes este vtierat? Vykaslat sa na nu v mori je este vela ryb ako sa hovori.
zamyslyi sa, a povedz sy "čo keď mu to povedala so slušnosťy, pretože ho nechcela urazyť tím čo v skutočnosty k nemu "cyťy" ... hm ??? ... ja sy osobne mislym, že (neuras sa) o Teba nemala záujem ... čo je to za kktyna že ces prasdnyni nechce pryaťeľa ? ... hm ? ... to je môj názor :) ...
btw///keď mam nejake chibi tak sa vopred ospravedlňujem :wink: ...
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

V babach sa niekto nevyzna ale ako som povedal chcu byt volne takych 65%...

Reli.c No viem ze mam nejake chyby ale to co mas ty je moc aj na mna :lol:
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Akože,odpovede "na leto nechcem chalana" sú vážne primitívne a mám pocit,že babenka sama nevie čo chce sa jej páčiš a nechce ti to povedať alebo je vážne sprostá.ak môžem mať otázku,koľko máte rokov aj ona aj ty ?
M.Koleno
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.Koleno »

ja mam 16 a ona ma 15
pinco
Darca
Darca

Reli.c napísal:zamyslyi sa, a povedz sy "čo keď mu to povedala so slušnosťy, pretože ho nechcela urazyť tím čo v skutočnosty k nemu "cyťy" ... hm ??? ... ja sy osobne mislym, že (neuras sa) o Teba nemala záujem ... čo je to za kktyna že ces prasdnyni nechce pryaťeľa ? ... hm ? ... to je môj názor :) ...
som skoro padol zo stolicky, ked som to videl. Sorry, ale predtym ako budes na mna reagovat, kazde slovo napis najprv sem http://www.forma.sk/onlines/slex/?kap=h
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

Reli.c napísal:zamyslyi sa, a povedz sy "čo keď mu to povedala so slušnosťy, pretože ho nechcela urazyť tím čo v skutočnosty k nemu "cyťy" ... hm ??? ... ja sy osobne mislym, že (neuras sa) o Teba nemala záujem ... čo je to za kktyna že ces prasdnyni nechce pryaťeľa ? ... hm ? ... to je môj názor :) ...
...aaale, tie chyby sme si ani nevsili... :lol: myslim, ze ked ti povedala, ze na prazdniny nechce chlapca, tak ti chcela dat peknym sposobom najavo, ze nema o teba zaujem... aspon ja si myslim... neviem, ci by obstal argument, ze prazdniny ... ved vtedy je to najlepsie... :)
Napísať odpoveď