Lebo razz my napise ze som sumny a potom ze nechce chalana ja sa so babneviznam pomozte?plz
Neviem preco ma bab odje*ala
Neviem preco ma bab odje*ala
Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
Lebo razz my napise ze som sumny a potom ze nechce chalana ja sa so babneviznam pomozte?plz
Re: Neviem preco ma bab odiebala
normalne chod za nou a priamo sa jej spytaj ci to ma nejaky zmysel, nejaku perspektivulacmop napísal:Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sorry nechcem ťa uraziť, ale ak sa správaš tak ako píšeš, tak holka ťa nebude chcieť nikdy.lacmop napísal:Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
Uprav názov témy, a píš ako človek
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Vyzerá, že tvoja baba musí ešte trochu rozumovo dozrieť, lebo takéto primitívne hefty (na leto nechem chalana
; a ja na seba nechcem ružové tričko
). V každom prípade sa to pokús s ňou obozretne prediskutovať
.
-
erytrocyt
VIP
Nie, to je blbosť. Ako si napísal, mala by ešte dozrieť. Je to malé decko, ktorého najväčší problém je ...Och, na líci sa mi vyhodil pupáčik, čo si ja len teraz počnem...Achfikus-kukis napísal:Vyzerá, že tvoja baba musí ešte trochu rozumovo dozrieť, lebo takéto primitívne hefty (na leto nechem chalana; a ja na seba nechcem ružové tričko
). V každom prípade sa to pokús s ňou obozretne prediskutovať
.
Chápeš ? To nemá význam...
Re: Neviem preco ma bab odje*ala
to ked ti napise ze si sumny (neviem aky to je, ale ok) musi nieco znamenat?! Keby som ja zacal za kazdou babou chodit co mi nieco take napisala tak sa nezastavim. Myslela to urcite vazne, pretoze keby ta chcela tak ti urcite nic take nepovie. Naco budes za nou chodit po prazdninach, budes vyzerat ako uboziak. Ona ta odpali a ty sa jej budes este vtierat? Vykaslat sa na nu v mori je este vela ryb ako sa hovori.lacmop napísal:Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
haha ale je to tak baby chcu byt na leto volne..ale tak ak sa jej pacis urcite ti da signal.....po prazdninach..uvidis..a nie skus inde...haha..lacmop napísal:Som sa spital peknej baby co sa my paci ci nechce so mnou chodit a ona myl len povedala ze nechce cez prazdniny chalana myslela to vazne alebo ma odkurila hm ?
asi som debil,ale bud ty nemas voci mne ziadny signal alebo ho ja neviem zachytit no ja fakt neviem....5-ula napísal:haha ale je to tak baby chcu byt na leto volne..ale tak ak sa jej pacis urcite ti da signal.....po prazdninach..uvidis..a nie skus inde...haha..
-
last_knight
Light Professional
-
Reli.C
Medium Star
zamyslyi sa, a povedz sy "čo keď mu to povedala so slušnosťy, pretože ho nechcela urazyť tím čo v skutočnosty k nemu "cyťy" ... hm ??? ... ja sy osobne mislym, že (neuras sa) o Teba nemala záujem ... čo je to za kktyna že ces prasdnyni nechce pryaťeľa ? ... hm ? ... to je môj názorprosex napísal:to ked ti napise ze si sumny (neviem aky to je, ale ok) musi nieco znamenat?! Keby som ja zacal za kazdou babou chodit co mi nieco take napisala tak sa nezastavim. Myslela to urcite vazne, pretoze keby ta chcela tak ti urcite nic take nepovie. Naco budes za nou chodit po prazdninach, budes vyzerat ako uboziak. Ona ta odpali a ty sa jej budes este vtierat? Vykaslat sa na nu v mori je este vela ryb ako sa hovori.
btw///keď mam nejake chibi tak sa vopred ospravedlňujem
som skoro padol zo stolicky, ked som to videl. Sorry, ale predtym ako budes na mna reagovat, kazde slovo napis najprv sem http://www.forma.sk/onlines/slex/?kap=hReli.c napísal:zamyslyi sa, a povedz sy "čo keď mu to povedala so slušnosťy, pretože ho nechcela urazyť tím čo v skutočnosty k nemu "cyťy" ... hm ??? ... ja sy osobne mislym, že (neuras sa) o Teba nemala záujem ... čo je to za kktyna že ces prasdnyni nechce pryaťeľa ? ... hm ? ... to je môj názor...
btw///keď mam nejake chibi tak sa vopred ospravedlňujem...
...aaale, tie chyby sme si ani nevsili...Reli.c napísal:zamyslyi sa, a povedz sy "čo keď mu to povedala so slušnosťy, pretože ho nechcela urazyť tím čo v skutočnosty k nemu "cyťy" ... hm ??? ... ja sy osobne mislym, že (neuras sa) o Teba nemala záujem ... čo je to za kktyna že ces prasdnyni nechce pryaťeľa ? ... hm ? ... to je môj názor...
btw///keď mam nejake chibi tak sa vopred ospravedlňujem...