si gej?pt89 napísal:moj oblubeny klub je FC Arsenal ktoremu podstivo fandim uz vyse 5 rokov !!
a neznasam ManU a Lpool a Real Madrid..nenavidim obox ronaldov a rooneyho s gerrardom..naj pre mna su henry,fabregas
Oblubeny a nenavideny Futbalovy klub a hrac!!!
-
last_knight
Light Professional
Killer12: hm nechcem ti do toho kecat, fandi si komu chces ale Chelsea?! Asi sa o futbal zaujimas len kratko, a Chelsea si zacal fandit len kvoli tomu, ze tam prisiel Abramovič a nakupil hviezdy. Isto by si mi nevedel povedat ani jednoho hraca zpred doby Abramoviča, vsak? Ak sa mylim tak prepac
A Cristiano Ronaldo? Vacsiu futbalovu ku*vu asi ani nepoznam...a to, ze nemas rad Waltera Samuela nechapem. Co komu on spravil, ze ho nemas rad?? A este by ma zaujimalo preco nemas rad Lazio 
Ja mam jasne ze rad viacero klubov ale Chelseu asi najviac no nebudem tu pisat romany!! A Lazio preto prec lebo ja celkovo nemam rad Taliansku ligu a Lazio asi najviacBower napísal:Killer12: hm nechcem ti do toho kecat, fandi si komu chces ale Chelsea?! Asi sa o futbal zaujimas len kratko, a Chelsea si zacal fandit len kvoli tomu, ze tam prisiel Abramovič a nakupil hviezdy. Isto by si mi nevedel povedat ani jednoho hraca zpred doby Abramoviča, vsak? Ak sa mylim tak prepacA Cristiano Ronaldo? Vacsiu futbalovu ku*vu asi ani nepoznam...a to, ze nemas rad Waltera Samuela nechapem. Co komu on spravil, ze ho nemas rad?? A este by ma zaujimalo preco nemas rad Lazio
Nj nejdem sa tu s Vami hadat, ale podla mna je Chelsea narychlo urobeny klub, ktory dostal peniaze, zobral ludi zo vseljakych tymov a narychlo zbachal nejaky novy klub a znicil ten stary. Vyhodil najvacsiu hviezdu a zijucu legendu klubu Gianfranca Zolu a neskor trenera Ranieriho. Ja by som im asi prestal fandit vtedy a normalneho fanusika by to asi nas*alo....
Fandím FC Chelsea ,Slovanu a anglickej reprezentácii Z hráčov mám rád Franka Lamparda, Petra Čecha a Ronalda (z Realu)
Nenávidím taliansku a portugalskú reprezentáciu,FC Barcelona, Arsenal a a Z hráčov neznášam Cristiana Ronalda, Zlatana Ibrahimoviča a Petra Nedveda
btw. čo sa týka FC Chelsea, ja som im začal fandiť, keď som ich uvidel naživo v zápase so Žilinou.
Nenávidím taliansku a portugalskú reprezentáciu,FC Barcelona, Arsenal a a Z hráčov neznášam Cristiana Ronalda, Zlatana Ibrahimoviča a Petra Nedveda
btw. čo sa týka FC Chelsea, ja som im začal fandiť, keď som ich uvidel naživo v zápase so Žilinou.