preco vravi lubim ta?
preco vravi lubim ta?
tak moja otazka na vas je!!preco chalan s ktorym som sa zoznamila po tyzdni zacal tvrdit ze ma lubi..da sa to vobec?da sa lubit po tyzdni??nejde mi to do hlavy..on tvrdi ze hej..ja to tak ale necitim aj ked je skvely chalan ale necitim k nemu lasku ..mozno aj tym ma odradil ze hned na mna vysypal slova lubim ta..tak chcem pocut vas nazor..dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: preco vravi lubim ta?
to je este ok... na mna baba hned po jednom veceri chodenia vysypala: Milujem ta. ale potom (asi po 5 mesiacoch) ju to preslo "ako psa auto"...5-ula napísal:tak moja otazka na vas je!!preco chalan s ktorym som sa zoznamila po tyzdni zacal tvrdit ze ma lubi..da sa to vobec?da sa lubit po tyzdni??nejde mi to do hlavy..on tvrdi ze hej..ja to tak ale necitim aj ked je skvely chalan ale necitim k nemu lasku ..mozno aj tym ma odradil ze hned na mna vysypal slova lubim ta..tak chcem pocut vas nazor..dakujem
ked to necitis ty k nemu tak mu to povedz... neziv v nom nadeje...to by mohlo pre neho byt horsie...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: preco vravi lubim ta?
Dá sa, ale záleží, koľko mal spomínaný maník známostí. Podľa tohosa dá vydedukovať váha jeho slov.5-ula napísal:tak moja otazka na vas je!!preco chalan s ktorym som sa zoznamila po tyzdni zacal tvrdit ze ma lubi..da sa to vobec?da sa lubit po tyzdni??nejde mi to do hlavy..on tvrdi ze hej..ja to tak ale necitim aj ked je skvely chalan ale necitim k nemu lasku ..mozno aj tym ma odradil ze hned na mna vysypal slova lubim ta..tak chcem pocut vas nazor..dakujem
A láska k nemu - tá buď nepríde alebo Ti raz zaklope na makovicu: "Už som tu
Podotýkam, že u ľudí je interval času zamilovania sa veľmi široký (mne to trvalo až po 4,5 roka).
uplne suhlasim s touto myslienkou,asi jediny to tu pochopil.audiotrack napísal:nepočula si o láske na prvý pohľad? ja som raz jednu babu len videl a už som vedel že sa s ňou musím dať do kopy. O necelý týźdeň (tuším 4 alebo 5 dní) sme už spolu chodili a vydržalo nam to rok aj čosi. Takže podľa mňa je to normálne
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak je ti chlapec úprimný, tak ti vraví len to čo cíti a na tom nie je nič zlé. Skôr by si si to mala ceniť. No či je úprimhý musíš odhadnúť ty sama.
A či to je možné ? Ja som to svojej povedal až po mesiaci, ale vedel som že to je tak asi po troch dňoch. A to sme boli spolu krásne 3roky.
Je to láska na prvý pohľad, ja na ňu verím, sám som ju zažil. No či to je láska je otázne. Skôr by som povedal očarenie. Či to je naozaj láska ukáže asi až prvý spor medzi vami. Ak vydržíte, tak v tom niečo bude
Aha každý spor, každá prekážka je akoby skúška vašej lásky.
Ak to prekonáte a vaša láska spolu s vami, tak stojí za to. Ak nie, tak nie
A či to je možné ? Ja som to svojej povedal až po mesiaci, ale vedel som že to je tak asi po troch dňoch. A to sme boli spolu krásne 3roky.
Je to láska na prvý pohľad, ja na ňu verím, sám som ju zažil. No či to je láska je otázne. Skôr by som povedal očarenie. Či to je naozaj láska ukáže asi až prvý spor medzi vami. Ak vydržíte, tak v tom niečo bude
Aha každý spor, každá prekážka je akoby skúška vašej lásky.
Ak to prekonáte a vaša láska spolu s vami, tak stojí za to. Ak nie, tak nie