len nevem ci daco take vyjde aj v skutocnom zivote
vyskusam uvidim.ja na take kecy som
Kámo Richard by bol na mňa hrdýpinacolada napísal:no normalne richard gere a julia roberts![]()
len nevem ci daco take vyjde aj v skutocnom zivoteaspon mne.
vyskusam uvidim.ja na take kecy som
aaaleGabika91 napísal:sorry ale podla mna ani skutočná laska nevydrží všetko..neviem prečo ale myslím si to
nechcem ti do toho kecat ale ja som sa so svojou kockou do kopy dal po pauze.. dokonca aj po rozchode, a je to super.. vies teraz je to take ako to bolo na zaciatku.. vieme ake to je zit jeden bez druheho a neslo to tak sme spolu.. a velmi ju lubim stale a aj ona mna o tom nepochybujem.. ale to je na dlhsie, len som chcel povedat ze pauza nemusi byt koniec.woundgiver napísal:Co je to vobec ta prestavka? Co znamena dat si pauzu? Zamysli sa nad tym aka je to hlupost. V com si tu prestavku chces dat? V laske? V citoch? Ako si ju das? Prestanes niekoho lubit a potom znova zacnes? Dat si pauzu je len obycajny ubohy kec - ked je clovek slaboch a nedokaze niest zodpovednost za svoje kroky tak povie dame si pauzu, lebo vie, ze ta pauza aj tak nikdy neskonci ale je to o mnoho lahsie povedat takto ako niekomu zdovodnovat rozchod. Kolko vztahov poznas, co si dali pauzu a potom pokracovali?