Lebo co pozeram dost slavnych sportovcov ma okolo seba vsetko pekne kocky
Slavny muzi a zeny
Slavny muzi a zeny
Co myslite maju slavni muzi viac kociek okolo seba podla vas....?
Re: Slavny muzi a zeny
to vies:
Ale tato rovnica sa da aj upravit, aby bola aplikovatelna nie len na sportovcov, ale aj bezneho cloveka:
cest vynimkam! 
Kód: Vybrať všetko
sport + uspech = slava + peniaze + pekne zenyKód: Vybrať všetko
peniaze = pekne zenyRe: Slavny muzi a zeny
starsne pekne vystihnutiebrm napísal:to vies:Ale tato rovnica sa da aj upravit, aby bola aplikovatelna nie len na sportovcov, ale aj bezneho cloveka:Kód: Vybrať všetko
sport + uspech = slava + peniaze + pekne zenycest vynimkam!Kód: Vybrať všetko
peniaze = pekne zeny
kkt ...
stastie si uziju prachy budu mat ale ako vravi moj stary otec nikto nie je taky velky aby sa do truhly nezmestil !!!!! cize nebude to trvat dlho bude mat okolo seba krasne kurv**** a chyti HIV a zdochne ako stary pes toto chcete ??
je to pravda ze ano tocia sa okolo neho zeny nie kvoly tomu ze je pekny a ma charakter ale kvoly jeho prachom ja by som mu nezavidel
len sa smial a
smial a smial
a cakal na jeho SMRT

tak to je ubohee potom . vies mozes mat prachy 2-3 roky budes mat vsetko !!! a budes mat kadzu ktora ti da len preto lebo jej das 2000 na hodinu ale ked ti neico krachne tak budes rad ze ti vobec da krava

ano ?Model napísal:ale ench hovori co chce kto chce peniaze su dost dolezite v tejto dobe z lasky sa toho mooc nazit nedamoj nazor a od toho sa odvija kariera a zenske
no ked myslis ze len k* tak o obycajne zeny neni zajem a zit z ejdneho paltu hehe ench sa pacijojcek napísal:ano ?tak to je ubohee potom . vies mozes mat prachy 2-3 roky budes mat vsetko !!! a budes mat kadzu ktora ti da len preto lebo jej das 2000 na hodinu ale ked ti neico krachne tak budes rad ze ti vobec da krava
![]()
![]()
nech sa paci budeme sa smiat obidvaja a bude nam fajnModel napísal:no ked myslis ze len k* tak o obycajne zeny neni zajem a zit z ejdneho paltu hehe ench sa pacibduem sa smiat potom ja na tebe
a inac ja mam o krasne a obycajne zeny velky zaujem ja nerad pcham svoj penis do hnusnej osuchanej handry vies ??
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
---Aaron---
Light Star
krasa nie vzdy...ale v tomto svete to inak nejde....uspech a peniaze su prvorade...najst si dievca ktora po nich nepojde to je ina vec...a nechje pekna a nie tupa a skareda ... (nechcel som tymto nikoho urazit..ak by sa tu niekto taky nasieljamess napísal:mozno ze slavni muzi maju viac peknych zien...ale nemaju tie najlepsie zenykrasa nie je vzdy vsetko
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
a v akom svete zijes?? musim s tebou nesuhlasit...osobne poznam jednu fakt super abbu ktora sa rozhodne neda zaradit do kategorie krasne, mozno do kategorie pekne, kazdopadne, je taka ze by som s nou kludne stravil cely zivot ak by to slo(ak by enbola 3000km odo mna...:-/ )---Aaron--- napísal:krasa nie vzdy...ale v tomto svete to inak nejde....uspech a peniaze su prvorade...najst si dievca ktora po nich nepojde to je ina vec...a nechje pekna a nie tupa a skareda ... (nechcel som tymto nikoho urazit..ak by sa tu niekto taky nasiel)
No a sam si si odpovedal , pozri na Rooneyho , vyzera ako prasa co ho zrazilo auto s hnojom , nemat on peniaze ani by onho nezakopla , bohuzial tak to bezi , prikladov ti mozem uviest miliony ale je to zbytocneModel napísal:starsne pekne vystihnutielebo co pozeram naprikald Wayna Rooneyho ten ma inu modelku
ja s tebou musim jedine suhlasit , ja take dievca mam , bola so mnou aj v tazkych chvilach ked som nemal poriadne ani korunu , ani auto, ani nic o co ide vraj " dnesnym holkam " a stale je so mnou .. Proste vtedy si uvedomis co masjamess napísal:osobne poznam jednu fakt super abbu ktora sa rozhodne neda zaradit do kategorie krasne, mozno do kategorie pekne, kazdopadne, je taka ze by som s nou kludne stravil cely zivot ak by to slo(ak by enbola 3000km odo mna...:-/ )
Okolo najvacsich volov sa toci najviac kravModel napísal:Co myslite maju slavni muzi viac kociek okolo seba podla vas....?
-
r4wMUnt34q
Star
Presne tak.. Tie "hviezdne" vztahy a manzelstva nasvedcuju tomu, ze hollywoodske hviezdy nemaju dost jasno ohladom toho, co chcu, teda akeho partnera chcu.. Hladaju si niekoho tiez slavneho, ale to nie je vzdy najlepsi napad.. Myslim, ze slava ma aj vela proti..jamess napísal:mozno ze slavni muzi maju viac peknych zien...ale nemaju tie najlepsie zenykrasa nie je vzdy vsetko