Slavny muzi a zeny

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Model
Light Professional
Light Professional

Slavny muzi a zeny

Príspevok od používateľa Model »

Co myslite maju slavni muzi viac kociek okolo seba podla vas....?
Lebo co pozeram dost slavnych sportovcov ma okolo seba vsetko pekne kocky :wink:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Slavny muzi a zeny

Príspevok od používateľa brm »

to vies:

Kód: Vybrať všetko

sport + uspech = slava + peniaze + pekne zeny
Ale tato rovnica sa da aj upravit, aby bola aplikovatelna nie len na sportovcov, ale aj bezneho cloveka:

peniaze = pekne zeny
cest vynimkam! ;)
Model
Light Professional
Light Professional

brm napísal:to vies:

sport + uspech = slava + peniaze + pekne zeny
Ale tato rovnica sa da aj upravit, aby bola aplikovatelna nie len na sportovcov, ale aj bezneho cloveka:

peniaze = pekne zeny
cest vynimkam! ;)
starsne pekne vystihnutie :D lebo co pozeram naprikald Wayna Rooneyho ten ma inu modelku :P
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ta ked oni maju radi vase peniaze tak naco vam taka je? su to obycajne kurv****.
Model
Light Professional
Light Professional

ale ench hovori co chce kto chce peniaze su dost dolezite v tejto dobe z lasky sa toho mooc nazit neda :D moj nazor a od toho sa odvija kariera a zenske :P
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

kkt ... :lol: :lol: stastie si uziju prachy budu mat ale ako vravi moj stary otec nikto nie je taky velky aby sa do truhly nezmestil !!!!! cize nebude to trvat dlho bude mat okolo seba krasne kurv**** a chyti HIV a zdochne ako stary pes toto chcete ?? :wink: je to pravda ze ano tocia sa okolo neho zeny nie kvoly tomu ze je pekny a ma charakter ale kvoly jeho prachom ja by som mu nezavidel :lol: :lol: len sa smial a :lol: :lol: :lol: smial a smial :lol: :lol: a cakal na jeho SMRT :lol: :lol:
Model napísal:ale ench hovori co chce kto chce peniaze su dost dolezite v tejto dobe z lasky sa toho mooc nazit neda :D moj nazor a od toho sa odvija kariera a zenske :P
ano ? :? tak to je ubohee potom . vies mozes mat prachy 2-3 roky budes mat vsetko !!! a budes mat kadzu ktora ti da len preto lebo jej das 2000 na hodinu ale ked ti neico krachne tak budes rad ze ti vobec da krava :lol: :!: :!:
Model
Light Professional
Light Professional

jojcek napísal:ano ? :? tak to je ubohee potom . vies mozes mat prachy 2-3 roky budes mat vsetko !!! a budes mat kadzu ktora ti da len preto lebo jej das 2000 na hodinu ale ked ti neico krachne tak budes rad ze ti vobec da krava :lol: :!: :!:
no ked myslis ze len k* tak o obycajne zeny neni zajem a zit z ejdneho paltu hehe ench sa paci :lol: bduem sa smiat potom ja na tebe :lol:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Model napísal:no ked myslis ze len k* tak o obycajne zeny neni zajem a zit z ejdneho paltu hehe ench sa paci :lol: bduem sa smiat potom ja na tebe :lol:
nech sa paci budeme sa smiat obidvaja a bude nam fajn :lol: :lol: tak pod !! na co cakas smej sa !! :lol: :lol: tak na tri dobre ?? 1.... 2.... 3... GO !! :lol:

a inac ja mam o krasne a obycajne zeny velky zaujem ja nerad pcham svoj penis do hnusnej osuchanej handry vies ?? :wink: :idea: ale ak chces mat taky zivot uzivat si !!! nech sa paci ja ti budem priat ale ked zomries nic si zo sebou nezoberes :P :P
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Moj nazor je ze vsetky celebrity a sportovci ktory, maju namakane telo tak krasne zeny bud vidia len svaly alebo len peniaze nic ine v tom nie je
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jojcek napísal:nech sa paci budeme sa smiat obidvaja a bude nam fajn :lol: :lol: tak pod !! na co cakas smej sa !! :lol: :lol: tak na tri dobre ?? 1.... 2.... 3... GO !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vsak fetujes?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

urcite maju :wink:
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Podla mňa nielen slávný.Dosť maju taký čo ani nepozname ale okolo nich sa točia penažky tak maju aj kočky.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mozno ze slavni muzi maju viac peknych zien...ale nemaju tie najlepsie zeny :) krasa nie je vzdy vsetko
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

jamess napísal:mozno ze slavni muzi maju viac peknych zien...ale nemaju tie najlepsie zeny :) krasa nie je vzdy vsetko
krasa nie vzdy...ale v tomto svete to inak nejde....uspech a peniaze su prvorade...najst si dievca ktora po nich nepojde to je ina vec...a nechje pekna a nie tupa a skareda ... (nechcel som tymto nikoho urazit..ak by sa tu niekto taky nasiel :lol: )
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

---Aaron--- napísal:krasa nie vzdy...ale v tomto svete to inak nejde....uspech a peniaze su prvorade...najst si dievca ktora po nich nepojde to je ina vec...a nechje pekna a nie tupa a skareda ... (nechcel som tymto nikoho urazit..ak by sa tu niekto taky nasiel :lol: )
a v akom svete zijes?? musim s tebou nesuhlasit...osobne poznam jednu fakt super abbu ktora sa rozhodne neda zaradit do kategorie krasne, mozno do kategorie pekne, kazdopadne, je taka ze by som s nou kludne stravil cely zivot ak by to slo(ak by enbola 3000km odo mna...:-/ )
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Model napísal:starsne pekne vystihnutie :D lebo co pozeram naprikald Wayna Rooneyho ten ma inu modelku :P
No a sam si si odpovedal , pozri na Rooneyho , vyzera ako prasa co ho zrazilo auto s hnojom , nemat on peniaze ani by onho nezakopla , bohuzial tak to bezi , prikladov ti mozem uviest miliony ale je to zbytocne
jamess napísal:osobne poznam jednu fakt super abbu ktora sa rozhodne neda zaradit do kategorie krasne, mozno do kategorie pekne, kazdopadne, je taka ze by som s nou kludne stravil cely zivot ak by to slo(ak by enbola 3000km odo mna...:-/ )
ja s tebou musim jedine suhlasit , ja take dievca mam , bola so mnou aj v tazkych chvilach ked som nemal poriadne ani korunu , ani auto, ani nic o co ide vraj " dnesnym holkam " a stale je so mnou .. Proste vtedy si uvedomis co mas :oops:
Rafmartin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Model napísal:Co myslite maju slavni muzi viac kociek okolo seba podla vas....?
Lebo co pozeram dost slavnych sportovcov ma okolo seba vsetko pekne kocky :wink:
Okolo najvacsich volov sa toci najviac krav
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Krasa pominie, ale blbost je vecna...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

jamess napísal:mozno ze slavni muzi maju viac peknych zien...ale nemaju tie najlepsie zeny :) krasa nie je vzdy vsetko
Presne tak.. Tie "hviezdne" vztahy a manzelstva nasvedcuju tomu, ze hollywoodske hviezdy nemaju dost jasno ohladom toho, co chcu, teda akeho partnera chcu.. Hladaju si niekoho tiez slavneho, ale to nie je vzdy najlepsi napad.. Myslim, ze slava ma aj vela proti..
Napísať odpoveď