Skúsenosti s G-profit?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skúsenosti s G-profit?

Príspevok od používateľa Linkman »

Ahojte ludé je tu niekto z vás alebo poznáte dakoho kto pracuje v G-Profit ? O tomto by mohli vediet najma Zilincania

Kód: Vybrať všetko

www.g-profit.sk
Zaujmalo by ma ze ake s tym maju skusenosti - co sa tyka zamestnania.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Skúsenosti s G-profit?

Príspevok od používateľa Grosay »

Linkman napísal:Ahojte ludé je tu niekto z vás alebo poznáte dakoho kto pracuje v G-Profit ? O tomto by mohli vediet najma Zilincania

Kód: Vybrať všetko

www.g-profit.sk
Zaujmalo by ma ze ake s tym maju skusenosti - co sa tyka zamestnania.
do vzduchu vyhodene peniaze! pokial mas zdravy rozum, kasli na to!
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

Radsej sa vyser na to, je to pyramidova hra, peniaze ktore tam vlozis dost tazko dostanes naspat a ak by sa ti to podarilo tak jedine v zlavovych kuponoch.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

tak skusenosty:

je to praca ako kazda ina , daju sa tam zarobit velke peniaze zalezi na tom ako sa k praci postavis. ja osobne by som tam chcel ist mam kamarata co tam pracuje a rozprava mi otom aako to funguje;
co sa tyka pyramidy: dajme tomu iny nazov multi level marketing;
oni vraj ten "system pyramidi" maju patentovany je to celkom good vymyslene je strasne mala pravdepodobnost ze by im to padlo.

ak mas dar reci , obchodneho ducha, tak to skus je to odrazovi mostik k velkym peniazom;

ja som student pre mna je tych par tisic velmi velky peniaz. ale chel by som tam byt { mozno niekedy};
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

lucas napísal:Radsej sa vyser na to, je to pyramidova hra, peniaze ktore tam vlozis dost tazko dostanes naspat a ak by sa ti to podarilo tak jedine v zlavovych kuponoch.
A nakupovanie vo vlastnom obchode kde cena pre člena je vyššia ako v Tescu, Jednote (nie to ešte pre bežného smrteľníka, ktorý by mal celú organizáciu živiť) :x .
lucas
Expert
Expert

Prakticky rozdiel medzi MLM a pyramidovou hrou je dost zanedbatelny :D
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? ako sa budu spravat k tebe pri prijmani do zamestnania tak potom uvidis ci ta budu brat ako silu ktora je pre nich potrebna a si s nimi v time aleo si pre nich len nieco co robi a ma ruky nohy oci usta a davaju ti za to peniaze ktore im nechybaju , ak budu s tebou pocitat a brat to za vec ze ta potebuju a ty potrebujes ich tak to je vyborne zamestanie a zamestnavatel s ktorym sa da dohonut aj na plate a praci :idea:
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

podozrive je uz to ze ti dokopy nic nepovedia pokial nezaplatis ten ich vstupny poplatok, mam pocit ze su tam tri urovne a ked sa uz pre jednu rozhodnes neskor sa uz neda zmenit, uz tu ta nutia aby si si vybral tu najdrahsiu. a ked si vsimnes nejake fora napr. na sme a pod. tak vzdy sa tam objavi plno clenov, ktory na tom strasne zarabaju, mna by len zaujimalo odkial sa tie peniaze beru, lebo ten e-shop ich urcite neuzivi vsetkych ak vobec niekoho uzivi. jedine na com mozu poriadne zarabat su tie vstupne poplatky. ja osobne by som nekupoval macku vo vreci.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

no o tomto viem sice malo ale robi mi v tom uz min 5 dobrych kamaratov a ani jeden sa nestazuuje, tiez rozmyslam ze sa na to dam. su tam tri vstupne urovne ktore sa naozaj nedaju zmenit, z coho obchod zije to neviem ale dost vela cast su urcite vstupne poplatky ucastnikov. Mne na prezentacii chlap tvrdil ze zaplatenim som ucastnik spolocnosti(ako spolumajitel z podielom podla typu karty)
karty: standard cca 14850, standard plus 34650k a bonus je 69300
mozem ti napisat aj co ktora znamena ak chces ale to ti povedia aj na prezentacii ak si neajku dohodnes. Oni vo vnutri maju nejake pozicie potom rv1 rv2 ci tak nejak zaraba bodovy system podla toho ake zmluvy uzatvoris za 3b 7b 15b pricom 10b=4000 a 42b=16000, za to clenske maj dalej dake zlavy na dovolenku, u partnerov, kredity v obchode z nakpov a inzerat na sajte.
Chalani co v tom robia vravia ze je to popi*i vec a navratnost investici je celkom dobra lebo tie body nazbieras ked sa aspon kusok posnazis podla mna.
Najdolezitejsie su podla mna real prachy a tie idy z bodov, zlavy a podobne pi*ov*** su len take doplnky.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

psycho napísal:no o tomto viem sice malo ale robi mi v tom uz min 5 dobrych kamaratov a ani jeden sa nestazuuje, tiez rozmyslam ze sa na to dam. su tam tri vstupne urovne ktore sa naozaj nedaju zmenit, z coho obchod zije to neviem ale dost vela cast su urcite vstupne poplatky ucastnikov. Mne na prezentacii chlap tvrdil ze zaplatenim som ucastnik spolocnosti(ako spolumajitel z podielom podla typu karty)
karty: standard cca 14850, standard plus 34650k a bonus je 69300
No ale vravel Ti chlapík, že si musíš kupovať svoj podiel KAŽDÝ rok, aby si bol ďalej spolumajiteľom - lebo keď si kúpiš kupón, máč ho na jeden rok (nebyť tejto veci, to celé by sa dalo nejak predýchať).
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

fikus-kukis napísal:No ale vravel Ti chlapík, že si musíš kupovať svoj podiel KAŽDÝ rok, aby si bol ďalej spolumajiteľom - lebo keď si kúpiš kupón, máč ho na jeden rok (nebyť tejto veci, to celé by sa dalo nejak predýchať).
nuz tak s tymto sa mi este nepochvalil, dik za naozaj cenne info
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vraj ten ich online obchod je pre clenov vyhodny... somarina. Niektore veci tam maju dost drahe. Nehladiac na to, ze za donasku este nieco platis. Volakedy mali zmluvu s Eurotelom, cez ktory mali vlastnu siet. To bolo velmi vyhodne! Mal si pausal, ale platil si ho ako easy kartu... Ked si nic neprevolal, zaplatil si za mesiac 1 Sk a bolo. Takto si mohol mat mobil za akciovu cenu + 24 korun za 2 roky!!! Potom Eurotel zistil, ze im vlastne dava mobili zadara a zrusil zmluvu. Po zaplateni vstupneho poplatku musis ist este na skolenie tusim do Ziliny, hotel Slovakia. Aspon tak to byvalo. 2 dni = 1500Sk! Pri "verbovani" ta zahrnu recami ako "je to super vyhodne; o par mesiacov to bude mat kazdy atd...." KECI!!! Ludia sa im na to vyseru! G-Profit ma byt hlavne o tom "online obchode"... Chcel by som vidiet, ktory normalny clovek by im platil za nakupy, pri ktorych musi este za dovoz platit... Byvalo to 100 Sk! Pokial si clovek, ktoremu nerobi problem otravovat druhych ludi, aby si ich nahnal na ten pohovor, kde ich ukecavaju, tak sa do toho kludne daj. A body dostavas za novych clenov a za to aku kartu si zakupia. Pod tebou sa "cesta" rozdvojuje. Ked ziskas ludi, davaju sa body za ich karty na pravu a lavu stranu tej "rozdvojky". Ked su body v nejakom urcitom pomere, tak mas narok na vyplatu...
lucas
Expert
Expert

No to je podla mna ta najhorsia vec na tom celom - samotne "zarabanie", teda nahovaranie a prehovaranie kamaratov a znamych ake je to "super" vyhodne a ze ta tam nikto nechce oklamat. To by som naozaj nevedel takto kamosom klamat do ksichtu.
sn4p
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sn4p »

piramidova hra je vzdy len piramidova hra, kazdy kdo vie co to je... tak chape ze to je najvadsia je**vina.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

aj mna prehovarali ale som ssa nedal sa mi to akosi nepozdava.

co ked uz to budu teoreticky vsetci mat a nebudes mat nikoho pod sebou,alebo niekto pride sniecim novym,aj potom budu tak profitovat?.co ti zostane akurat nakupovanie??? :shock:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kazda takato "firma", u ktorej za moznost pracovat platis, je PODVOD. pyramida. MLM, ako sa to moderne vola.
ano, najdu sa hlupaci, co naletia, a dokonca sa najdu aj dalsi hlupaci, ktori si nieco kupia. tato kompánia hlupakov to drzi pohromade dovtedy, kym nevypadne tolko clenov, ze nebudu mat z coho platit tych starsich = krach, majitelia zdrhnu alebo vdaka zmluvam co vsetci podpisali sa smeju z bmw ludom do ksichtu.
kvoli sk zakonom sa kazda takato pyramida maskuje za predaj nejakych veci(g-profit) alebo dilerstvo fin. produktov(OVB).

RUKY PREC od podobnych firiem, g-profit, OVB, nejake vyrobky pre domacnost, atd atd. dosadte dalsie ked poznate.

ano, teraz sa na mna zosypu ti, co tomu uverili a dali do toho peniaze.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak tak, zarobit sa na tom da len vtedy ked si taku pyramidku sami zalozite. ale ja by som takych strielal. aj tych co stale nedorobili zakony.
El Santa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa El Santa »

Ja som v tomto biznise uz 9mes. a som spokojny! Tie peniaze na vyplatach su velke, ale zasluzene! Ceny v shope idu dolu a predavame aj auta SKODA, SEAT. Tento rok pribudnu nove komodity ako burza a realitka! Toto bude gigant a budete chciet byt tam kde sme teraz mi, ti co to nemate. Ak ma niekto zaujem sa stat clenom nech mi napise spravu. Snazte sa okolie NZ. Ak mate kontakty tak mate v penazenke!!!
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

El Santa - G-Profit je pre taky typ ludi, ktorym nevadi otravovat ostatnych. To iste ako OVB az na to, ze OVB ma aspon aku-taku snahu pomoct svojim "klientom".
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

El Santa napísal:...
to myslis, ze na tej stranke z roku 1995 vyrobenej v ms word predavate auta? ale prosim Ta, nedaj sa vysmiat. Chapeme tu vsetci, ze si do toho zapadol, skolenia a vidina penazi Ta oslepili....
Napísať odpoveď