Kód: Vybrať všetko
www.g-profit.sk
Kód: Vybrať všetko
www.g-profit.sk
do vzduchu vyhodene peniaze! pokial mas zdravy rozum, kasli na to!Linkman napísal:Ahojte ludé je tu niekto z vás alebo poznáte dakoho kto pracuje v G-Profit ? O tomto by mohli vediet najma ZilincaniaZaujmalo by ma ze ake s tym maju skusenosti - co sa tyka zamestnania.Kód: Vybrať všetko
www.g-profit.sk
A nakupovanie vo vlastnom obchode kde cena pre člena je vyššia ako v Tescu, Jednote (nie to ešte pre bežného smrteľníka, ktorý by mal celú organizáciu živiť)lucas napísal:Radsej sa vyser na to, je to pyramidova hra, peniaze ktore tam vlozis dost tazko dostanes naspat a ak by sa ti to podarilo tak jedine v zlavovych kuponoch.
No ale vravel Ti chlapík, že si musíš kupovať svoj podiel KAŽDÝ rok, aby si bol ďalej spolumajiteľom - lebo keď si kúpiš kupón, máč ho na jeden rok (nebyť tejto veci, to celé by sa dalo nejak predýchať).psycho napísal:no o tomto viem sice malo ale robi mi v tom uz min 5 dobrych kamaratov a ani jeden sa nestazuuje, tiez rozmyslam ze sa na to dam. su tam tri vstupne urovne ktore sa naozaj nedaju zmenit, z coho obchod zije to neviem ale dost vela cast su urcite vstupne poplatky ucastnikov. Mne na prezentacii chlap tvrdil ze zaplatenim som ucastnik spolocnosti(ako spolumajitel z podielom podla typu karty)
karty: standard cca 14850, standard plus 34650k a bonus je 69300