Zoberme si zavraždenie Johna Fitzgerada Kennedyho nasledne jeho brata Róberta pred rokom posledného z Kennedyovcov, myslíte si že ich zavraždili Martania yenki tomu určite uverí. Do teraz nebola vražda Kennedyovcov ojasnená. Prečo? pre koho zaujem nesmie vyjsť pravda na von? Ak by vyšla pravda von tak by bol rozhodne koniec AmerikyŠvíík napísal:Tak na toto som strasne zvedavy , co za fakty tam pouzili a vlastne preco by to vlastne spravili![]()
![]()
Zajtra stiahnem ...
11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
Veriť neveriť?
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozrel som si to..
tak pre tych co nevideli alebo odmietaju vidiet musim povedat ze vsetko je velmi pekne podlozene ziadne sci-fi sa nekona
su tam velmi zaujimave veci "naraz lietadla do pentagonu" a "volny pad" vezi WTC a taktiez aj vypovede a zvukove nahravky od hasicov
nepochybujem ze za 9/11 je USA vlada
BTW: 9/11 je zaujmava tema ale ak by ste mali nejaky film, pripadne torrent alebo zaujmave stranky o atentate na JFK tak mi napiste sukromnu spravu
neverim ze to bol Oswald (typek na mojom avatare)
tak pre tych co nevideli alebo odmietaju vidiet musim povedat ze vsetko je velmi pekne podlozene ziadne sci-fi sa nekona
su tam velmi zaujimave veci "naraz lietadla do pentagonu" a "volny pad" vezi WTC a taktiez aj vypovede a zvukove nahravky od hasicov
nepochybujem ze za 9/11 je USA vlada
BTW: 9/11 je zaujmava tema ale ak by ste mali nejaky film, pripadne torrent alebo zaujmave stranky o atentate na JFK tak mi napiste sukromnu spravu
neverim ze to bol Oswald (typek na mojom avatare)
Akurat som to dopozeral a neviem, comu mam verit. Je to tam fakt dost dobre zobrazene. Mam preto na vas otazku: Viete niektore dokazy odtial aj inac dokazat? Mozno som tuto otazku napisal kus blbo, tk este raz: Videli ste niekto napr. tie zablesky (vraj sposobene vybusninami) pri pade wtc aj na inom (najlepsie oficialnom) videu? Pretoze taketo jemne zablesky sa daju jednoducho na PC upravit. Rovnako, ako nie je problem natocit video s hasicmi, ci s nejakymi svedkami. Fakt teraz neviem comu verit. Alebo napr. co sa tyka toho volneho padu wtc-urcite trval 9 sekund? Pretoze v tomto filme ho mohli pokojne zrychlit....
presne tak ppt, pad WTC trval tusim 8 alebo 18 minut...uz si velmi nepamatam, rozumies videli to 11. septembra svedkovia, proste kvantum ludi, ktore videlo pad po niekolkych minutach a vobec nie sekundachppt napísal:Akurat som to dopozeral a neviem, comu mam verit. Je to tam fakt dost dobre zobrazene. Mam preto na vas otazku: Viete niektore dokazy odtial aj inac dokazat? Mozno som tuto otazku napisal kus blbo, tk este raz: Videli ste niekto napr. tie zablesky (vraj sposobene vybusninami) pri pade wtc aj na inom (najlepsie oficialnom) videu? Pretoze taketo jemne zablesky sa daju jednoducho na PC upravit. Rovnako, ako nie je problem natocit video s hasicmi, ci s nejakymi svedkami. Fakt teraz neviem comu verit. Alebo napr. co sa tyka toho volneho padu wtc-urcite trval 9 sekund? Pretoze v tomto filme ho mohli pokojne zrychlit....
tie dvojicky padali 9 sekund, tak ako to tam je. netaraj prosim ta. oni zacali padat po 18 minutach ako tam napalili tie lietadla, ale padali 9 sekund.
bolo to odvysielane na BBC live, tak isto ako to je na ich DVD "america remembers". v kazdom zabere uvidis ze padali 9 sekund.
BTW: uz len ta myslienka: ako moze budova padat 18 minut? nie sme v matrixe, to tu nefunguje.
bolo to odvysielane na BBC live, tak isto ako to je na ich DVD "america remembers". v kazdom zabere uvidis ze padali 9 sekund.
BTW: uz len ta myslienka: ako moze budova padat 18 minut? nie sme v matrixe, to tu nefunguje.
toto ste videli z filmu In Plane Sight ?
...explosion at the World Trade Center, after the airliner impacts but before either of the tower collapses. A large expanding cloud of dust is seen rising from the base of the towers, and the narrator Dave von Kleist claims that this video footage was broadcast only once on TV, after which it was supposedly suppressed from the mass media airwaves...
- Prílohy
-
- wtc1.gif
- (102.82 KiB) 485 stiahnutí
.. no na toto nemam nejako vysvetlenie, ani nazor, moc ma to nezaujalo, ale nieco na tom bude. proste mozno vybuch, ale nechcem nic tvrdit, lebo fakt netusim. teda, som si isty ze to nie je sfalsovana scenka, som si takmer 100% isty, ze to tam fakt bolo, a viac neviem :>sundevil napísal:no len ze ci veris tomu zahadnemu oblaku co je tam, ze odkial pochadza a tak podobne
proste tomu vysvetleniu z toho filmu
.. a co tak, si pozrel dokument a zmenil nazor? lebo na zaciatku (fora) si bol tusim dost proti.. ale ak si aj teraz proti, nemam s tym problem
no googlil som a som stale protiRiMMER napísal:.. no na toto nemam nejako vysvetlenie, ani nazor, moc ma to nezaujalo, ale nieco na tom bude. proste mozno vybuch, ale nechcem nic tvrdit, lebo fakt netusim. teda, som si isty ze to nie je sfalsovana scenka, som si takmer 100% isty, ze to tam fakt bolo, a viac neviem :>
.. a co tak, si pozrel dokument a zmenil nazor? lebo na zaciatku (fora) si bol tusim dost proti.. ale ak si aj teraz proti, nemam s tym problemlen ma to zaujima
okrem toho mozem ti s radostou oznamit ze toto je hoax
kolko dalsich zaberov je potom hoax?
kompletne objasnenie tu: http://www.questionsquestions.net/WTC/hoax.html
rychle vysvetlenie v prilohach
neboj, dost velky kus sveta to pozna.Stoporko napísal:...akoze dost husty film... dal to uz niekto mediam? Nech je haluz, dako to treba dostat do sveta, spravit diskusiu, ozivit stare temy... diik, rimmer
vacsi problem je s USA. v niektorych castiach USA bol ten film zakazany (sak preco asi
proste povedz cloveku ze jeho vlastna vlada zabila jeho rodinu, a este to povedz sprostemu americanovi, a vies kam ta posle.
ne devil, so vsetkym respectom, verim, ze v loose change nie je nic hoax.
proste .. uz len co fora citam tak poznam tych autorov, a proste to nie je nic podvod. vsetky tie scenky / fotky su / boli na nete / v telke, proste tu nie je dovod klamat.
btw, ak sa pozrete na wikipediu, najdete tam "chyby v loose change" ... chyby ktore sa ludia snazili najst (asi americania proti tomu dokumentu
) a nasli ich asi tak 7.. a take proste.. ze tie lampy mohlo to lietadlo tak vytrhnut lebo nove lampy su nejak upevnene inak ci co.. take kraviny proste nasli za cely rok .. keby tam boli klamy (graficke), tie by vysli najavo ako prve.
zabudnime na graficke upravy, to je moj nazor co sa loose change tyka. tu je otazka verit, alebo neverit, a to je len na vas. ja som vam dal sancu zistit pravdu, a sam neviem aka je, ale verim, ze je taka, ako tvrdi loose change, to je vsetko co mozem povedat k tomu :>
proste .. uz len co fora citam tak poznam tych autorov, a proste to nie je nic podvod. vsetky tie scenky / fotky su / boli na nete / v telke, proste tu nie je dovod klamat.
btw, ak sa pozrete na wikipediu, najdete tam "chyby v loose change" ... chyby ktore sa ludia snazili najst (asi americania proti tomu dokumentu
zabudnime na graficke upravy, to je moj nazor co sa loose change tyka. tu je otazka verit, alebo neverit, a to je len na vas. ja som vam dal sancu zistit pravdu, a sam neviem aka je, ale verim, ze je taka, ako tvrdi loose change, to je vsetko co mozem povedat k tomu :>
no stare temy to nie su, o tychto veciach sa zacalo diskutovat kratko po tomto vsetkom, pomohlo by to keby to dal niekto mediam? myslis ze ten film videli vsetci okrem novinarov? to tazko, oni ho urcite videli dost skoro, ale pozri sa na to, co som sem ja dal, su proste realne zabery, troska upravene - na tom spodnom to vidno, proste z toho uhla nie je mozne aby antena na wtc bola postavena na tom mieste kde je, proste ma to vela dier, ktore produkuju iba dohady, neprinasaju dokazy, preto sa o nich zaujima tak malo ludiStoporko napísal:...akoze dost husty film... dal to uz niekto mediam? Nech je haluz, dako to treba dostat do sveta, spravit diskusiu, ozivit stare temy... diik, rimmer
takto to vyzeralo v skutocnosti: antena je posunuta oproti stene, zatial co na tych predchadzajucich je zarovno

// Nabuduce obrazky do prilohy, alebo imageshack (Thumbnail for forums). Tomasito
"In August 2006 a recut version of Loose Change was released, which corrected errors in the original release. Since the film was produced for a mere $6,000, Dylan did not have the luxury of large teams of fact checkers at his disposal, as would be the case for a Hollywood production. The below points refer to the original version of Loose Change, and not the current version."
~ wikipedia
takze nie, loose change nema klamstva, su to len "nepresnosti", ktore tam su omylom, a ako vidime, v auguste, cize tento mesiac, boli vystrihnute v "recut" verzii.
// btw pozrite si pod lampou nabuduce bude o terorizme... stavim sa ze hrib zacne trepat blbosti ze USA a teroristi im znicili dvojicky.. to hej O_O
~ wikipedia
takze nie, loose change nema klamstva, su to len "nepresnosti", ktore tam su omylom, a ako vidime, v auguste, cize tento mesiac, boli vystrihnute v "recut" verzii.
// btw pozrite si pod lampou nabuduce bude o terorizme... stavim sa ze hrib zacne trepat blbosti ze USA a teroristi im znicili dvojicky.. to hej O_O