uplink napísal:A co pingy? Zase na <censored> ako vzdy ze? Mna by skor zaujimala implementacia siete NMT do cisto datovej oblasti...hmm. Ale to je asi len v plienkach...
Ci toto je cez NMT?
pingy sú na tom celkom dobré
edge máš tak 700-1000 ms a pri flarione to je tak 40-70 ale záleží to od toho kde to máš dá sa ísť aj nižšie aj vyššie
Treba počkať nato čo orange vyrieši z 3G , myslím nadstavby na tú siet, ale ak tam budú opäť tie úžasné dátové limity tak FINISH.
tak uz konecne ten internet mam a chcem sa spytat ze ako sa odpojim ked chcem zmenit ip? da sa to aj inak ako restartovat komp ? a mam limit 10 GB da sa niekde zistit kolko som uz precerpal a kolko mi este zostava ?
zvonenie33 napísal:tak uz konecne ten internet mam a chcem sa spytat ze ako sa odpojim ked chcem zmenit ip? da sa to aj inak ako restartovat komp ? a mam limit 10 GB da sa niekde zistit kolko som uz precerpal a kolko mi este zostava ?
TO SI TY TA ALMA CO MA OTRAVOVALA NA ICQ aky mas net .. z prsta si to nevycucam
No co my mame v Kosiciach tak tam je antik aj ako provideir a aj kaviaren, no bol som a nikdy rychlost nekleska. taktiez kamarat ma antik a stale mu ide od tych 500 kbs a hore hore
Vcera som bol v Trnavskej predajni T-Mobilu pozriet ako ten rychly internet frci a mali by to premenovat na pomaly internet. bol som sklamany, kedze som mal seriozny zaujem. potreboval by som pristup na net na notebook v BA konkretne vo Vlcom hrdle, poradi niekto?
lol ja byvam V PRESOVE a ten signal a rychlost je na kkt jednym slovom uz som to riesil v predajni aj cez web podporu zistovali ze sa moj modem pripaja na 2 stanice omg a ze si mam kupit antenu externu kupil som a ide to este viac na p uvidime coskoro sa stahujem ak sa to tam nezlepsi im ho pojdem otrepat o hlavy!
Nikdy si ho nekupte ja mam tu ´Pomaly´ internet 20 a ode to uplne na kkt asi patkrat pomalsie ako by mal ist sa tesim kedy sa ho zbavim a to som na tom este velmi dobre od ostatnych neni stabilny FU T-mobile
ma to ist 2 Mbit - ide 1,5 ; z rapidu sa neda tahat lebo rozdavaju ip iba par ip - cize kazdu chvilu je obsadeny ticket... pingy tak 40-80 , niekedy iba tak znicoho nic nejde..
to bud rad ked ti to tak ide a to mas k tomu len 10-ku? a z rapidu sa da tahat len si musis za kilo kupit od nich verejnu ip-čku...ma to aj dynamicku ip adresu ale funguje fakt cudne sa to meni ako chce nie ako u T- comu.......a ked nieco tahas tak to ide najprv 300kb/s a skonci to pry 20kb/s nenormalne to kolise az mi to leze na nervy......T-mobile SUX......