Rychly internet od T- mobilu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ven0m
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ven0m »

uplink napísal:A co pingy? Zase na <censored> ako vzdy ze? :? Mna by skor zaujimala implementacia siete NMT do cisto datovej oblasti...hmm. Ale to je asi len v plienkach...:(

Ci toto je cez NMT?
pingy sú na tom celkom dobré
edge máš tak 700-1000 ms a pri flarione to je tak 40-70 ale záleží to od toho kde to máš 8) dá sa ísť aj nižšie aj vyššie :roll:
Treba počkať nato čo orange vyrieši z 3G :wink:, myslím nadstavby na tú siet, ale ak tam budú opäť tie úžasné dátové limity tak FINISH.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

tak uz konecne ten internet mam a chcem sa spytat ze ako sa odpojim ked chcem zmenit ip? da sa to aj inak ako restartovat komp ? a mam limit 10 GB da sa niekde zistit kolko som uz precerpal a kolko mi este zostava ?
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

zvonenie33 napísal:tak uz konecne ten internet mam a chcem sa spytat ze ako sa odpojim ked chcem zmenit ip? da sa to aj inak ako restartovat komp ? a mam limit 10 GB da sa niekde zistit kolko som uz precerpal a kolko mi este zostava ?
TO SI TY TA ALMA CO MA OTRAVOVALA NA ICQ aky mas net .. z prsta si to nevycucam :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

No co my mame v Kosiciach tak tam je antik aj ako provideir a aj kaviaren, no bol som a nikdy rychlost nekleska. taktiez kamarat ma antik a stale mu ide od tych 500 kbs a hore hore
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Vcera som bol v Trnavskej predajni T-Mobilu pozriet ako ten rychly internet frci a mali by to premenovat na pomaly internet. bol som sklamany, kedze som mal seriozny zaujem. potreboval by som pristup na net na notebook v BA konkretne vo Vlcom hrdle, poradi niekto?
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

lol ja byvam V PRESOVE a ten signal a rychlost je na kkt jednym slovom uz som to riesil v predajni aj cez web podporu zistovali ze sa moj modem pripaja na 2 stanice omg a ze si mam kupit antenu externu kupil som a ide to este viac na p :D uvidime coskoro sa stahujem ak sa to tam nezlepsi im ho pojdem otrepat o hlavy!
piklstein
Novice
Novice

Príspevok od používateľa piklstein »

Nikdy si ho nekupte ja mam tu ´Pomaly´ internet 20 a ode to uplne na kkt :!: asi patkrat pomalsie ako by mal ist sa tesim kedy sa ho zbavim a to som na tom este velmi dobre :) od ostatnych neni stabilny FU T-mobile :evil:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

ma to ist 2 Mbit - ide 1,5 ; z rapidu sa neda tahat lebo rozdavaju ip iba par ip - cize kazdu chvilu je obsadeny ticket... pingy tak 40-80 , niekedy iba tak znicoho nic nejde..
piklstein
Novice
Novice

Príspevok od používateľa piklstein »

to bud rad ked ti to tak ide :shock: a to mas k tomu len 10-ku? a z rapidu sa da tahat len si musis za kilo kupit od nich verejnu ip-čku...ma to aj dynamicku ip adresu ale funguje fakt cudne sa to meni ako chce nie ako u T- comu.......a ked nieco tahas tak to ide najprv 300kb/s a skonci to pry 20kb/s nenormalne to kolise az mi to leze na nervy......T-mobile SUX...... :evil:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

to sa fakt da kupit ? daj info :)
Napísať odpoveď