Internet od slovak telecom "pada"

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Internet od slovak telecom "pada"

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

:smt115
takze, mam internet od t-comu, asi pol roka a bol to 512 kb flat home, spociatku padal len ked sa dvihla hlavna pevna linka, potom padal castejsie, poziadali sme aby prisli prepojit hlavnu linku na tu co je na nej net, pomahalo ale padal este niekedy, dali sme 1400 +/- sk za to, ze nieco prisli "domontovat" ale to smaozrejme nepomohlo, sice uz pada menej ale tak hodinka/dve a uz spadne, este nieco bol zvyseni ked zvysovali rychlost na 1 MB
Pomohlo by keby som dal Router?
Dik
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

pada to hlavne ked mas vytazene spojenie ze???........vtedy to padalo kamaratovi.......ano router by pomohol.....ale..kamos sa pozabaval so sluzbami vo wine.......a ma po problemoch......spojenie mu nepada......ja nevime povedat ze co vsetko urobil..ani on :( .... ..pomahal si softom service control xp v2.2.61 ...vyskusaj..viac ti neviem poradit........

Toto je pre vsetkych ktorym pada DSL ..........ten router pomoze..bo vtedy vlastne neni pocitac pripojeny na net ale router.........mam odskusane.....
johny141
Star
Star

Re: Internet od slovak telecom "pada"

Príspevok od používateľa johny141 »

sirmisoturbo napísal::smt115
takze, mam internet od t-comu, asi pol roka a bol to 512 kb flat home, spociatku padal len ked sa dvihla hlavna pevna linka, potom padal castejsie, poziadali sme aby prisli prepojit hlavnu linku na tu co je na nej net, pomahalo ale padal este niekedy, dali sme 1400 +/- sk za to, ze nieco prisli "domontovat" ale to smaozrejme nepomohlo, sice uz pada menej ale tak hodinka/dve a uz spadne, este nieco bol zvyseni ked zvysovali rychlost na 1 MB
Dik
presne ten isty problem mam aj ja....sku***** t-com
oborpeto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oborpeto »

treba dlho a vytrvalo vyvolavat na technicku podporu... alebo zbehnut do telekomu a slusne im vysvetlit ze si platiaci zakaznik tak ze chces aby ti to fachalo ako sa ma....
ja som tak vyvolaval do nextry... a bud rad ze ju nemas...statom dotovany net od nich je riadna fraska...
2Pacaveli
Addict
Addict

ok dik a co stoji taky lacnejsi router lebo mamu nebavi vyhadzovat 1 liter za mesiac za mten net a este je taky na pi*u a stale sa na nom nieco opravuje :( lebo ja tam len raz dlhsie zavolam a mi zdvojnasovia net este :twisted: a diky
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

prejdi k chello... :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

moc by som aj chcel najma antik ale mame 2 rocnu viazanost..uz ma to najebava tak som vysvetlil mame a asi dame..co stoji taky lacny router ze ho chcem len na to aby nepadal?a aby sa neznizila rychlost :P

//skusim som nahodit novy firmware (drivery) na mode, myslite ze pomoze?ak nie tak co stoji taky obcyajny ruter co to pomoze, alebo ak pojdem do predajne a spytam sa ci mi nevymenia modem za router?modem som mal za 1 sk ale stoji normal v st 3400 sk, microcom adsl2622
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja mam akciovy modem za korunku a dsl fici fantasticky(samozrejme od T-comu) ak si niekto nevie najst info(ktorych su aj na tomto fore mrte) je mi luto..
mozno to nie je idealne pripojenie pre lamy-pretoze tam treba este co to doladit a co to zmenit(ale to snad treba aj pri tv kartach, tlaciarnach a inych veciach na pc)
takze moja rada-pohladat info tu na fore(hardware, software, internet, pomoc-pisalo sa o tom minimalne 10krat) ak je problem-hladat riesenie-tzn opisat problem(minimalne napisat modem s ktorym pracujete)
a hlavne nenadavat na T-com, ale dat si ruku na srdce a povedat si-ano som leniva lama, ktorej sa nechce hladat :wink:
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

RIESILI SME TO SPOLU VCERA VECER A PROBLEM JE U TEBA :smt097 :smt079 :aasmile5:

TAK TU NESPAMUJ A NENADAVAJ NA TELECOM KED MAS ROZMRDANE PC :twisted:

Jo a ked v sebe nedokazes ani nazbierat odvahu a zavolat ku nam na 0800 123 777 si srab.
johny141 napísal:presne ten isty problem mam aj ja....sku***** t-com
dalsia lama co bude nadavat na telecom ale aby si najprv overil ze problem je u neho to ne :evil: 99.9 problemov je u zakaznika.
2Pacaveli
Addict
Addict

Ok nemusis to kazdemu pisat a co, mna by ak niekam poslal a nie riesil to zomnou. ok? lama ti jek azdy kto ma 13 rokov a nevie dvihnut telefon ne?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jjj napísal:dalsia lama co bude nadavat na telecom ale aby si najprv overil ze problem je u neho to ne :evil: 99.9 problemov je u zakaznika.
jj, mne to tiez padalo, nastastie som k nim nevolal, potom som zistil, ze ten 20m kabel od telefonu k PC ma uz svoje roky(9) tak som ho vymenil a teraz to ide uplne stabilne.
Aj tymto chcem poukazat na to, ze vzdy treba hladat problem u seba, a ked sa tu 100 percentne vyluci chyba, tak treba volat providerovi. :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Ok dik bola to predsa moja chyba a zapametam si to ze hladat problem u seba :wink:
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

jjj napísal:RIESILI SME TO SPOLU VCERA VECER A PROBLEM JE U TEBA :smt097 :smt079 :aasmile5:

TAK TU NESPAMUJ A NENADAVAJ NA TELECOM KED MAS ROZMRDANE PC :twisted:

Jo a ked v sebe nedokazes ani nazbierat odvahu a zavolat ku nam na 0800 123 777 si srab.

dalsia lama co bude nadavat na telecom ale aby si najprv overil ze problem je u neho to ne :evil: 99.9 problemov je u zakaznika.
Nic v zlom...vies kolko krat som uz ja volal do t-comu?a neuspesne?ze stale niake chyby ze mozno to je v mojom okrese ale houby....pozri www.dsl.sk a uvydis kolko ludi nadava z ineho kraju a vsetci maju problem podla mna je chyba v modemoch....a ak sa to tu rozoberalao mozes mi dat link kde sa riesil problem s DSL od T-comu na modem Microcom AD2622 lebo to nevem najst dakujem
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Neviem ja som s T-comom spokojny, nemam ziadne vypadny so ziadnym routerom ani ked je zatazeny, mam router SpeedTouch a net 2,5 mbit a fici ako ma.

Iba co ma sere T-Com ze niekedy mu dlho trva replikovanie DNS zaznamov ale zase to ide niekedy rychlo
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tiež mam T-COM a modem ADSL 2622 a žiadný problém, akurát sa par krat objavil problem s tym Windows service 32 či jak sa to volá ale to bol problém windowsu, takže ....
2Pacaveli
Addict
Addict

Ja som to nastavil ako to bolo na ich stranke a uz ani raz nespadol..takze ok, komu pada nech sa ozve na ICQ 239492751

cus

PS: neda sa nejak nastavit aby sa sam pripojil ze mi nic neukaze ani nic proste sam ? kamos ma router a pripaja sa mu sam tak neviem ci to idel ne na routroch..dik
2Pacaveli
Addict
Addict

kur*a :evil: zas mi pada net ja uz neviem co mam spravit
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

sirmisoturbo napísal:kur*a :evil: zas mi pada net ja uz neviem co mam spravit
som ti povedal dones ten jeho router ku sebe a aj druhe pc si dones ci pozicaj aby si vylucil chybu v modeme a v pc :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

a co mylsis ze on mi len tak da router..? no skusim sa spytat ale..
stynx
Medium Expert
Medium Expert

Re: Internet od slovak telecom "pada"

Príspevok od používateľa stynx »

sirmisoturbo napísal::smt115
Dik
mne to tiez robilo hodil som test NOD-om a uz to je pohoda
Napísať odpoveď