T-mobil akcia roka :)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ven0m
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

T-mobil akcia roka :)

Príspevok od používateľa ven0m »

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=6835
Myslíte si že im preskočilo ? 8)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

preco vyzera to byt normalne predsa t-mobile ma rozne ponuky
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t debil je jeden z najvacsich operatorov v europe, mohli by dat telefony a pausaly zadarmo na 2 roky na slovensku pre kazdeho zakaznika keby chceli. Cize pre nich nie je ziadna akcia nemozna. Ked sa raz niekto chce stat monopolom a ma na to prostriedky tak sa nim stane, ak mu to ludia umoznia. Keby sa tak stalo, tak by vymizli akcie ako sneh na jar a ostali by len fixne ceny ktore by sa zvysovali a oni by na nas zarabali kolko by celi :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

uplink napísal:t debil je jeden z najvacsich operatorov v europe, mohli by dat telefony a pausaly zadarmo na 2 roky na slovensku pre kazdeho zakaznika keby chceli. Cize pre nich nie je ziadna akcia nemozna. Ked sa raz niekto chce stat monopolom a ma na to prostriedky tak sa nim stane, ak mu to ludia umoznia. Keby sa tak stalo, tak by vymizli akcie ako sneh na jar a ostali by len fixne ceny ktore by sa zvysovali a oni by na nas zarabali kolko by celi :)
presne tak, a teraz ako má príst 3 operátor, si chcú ukradnúť čo najviac zákazníkov ktorí sa im upíšu na najbližšie 2 roky. Preto dali takú super akciu pre nových zákazníkov (alebo prechádzajúcih z easy)
VAnS
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VAnS »

to akoze ked mam EASY a cem program FIX, tak nebudem celych 24 mesiacov absolutne nic platit? Ani korunu? A k tomu aj mobil dostanem zadarmo...viem, ja som debil, nepochopil som to moc :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Precitajte si diskusiu pod tym a zistis ze platit musiet budes :P
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

kukiak napísal:ze platit musiet budes :P
sorry, ale nad tymto som sa musel pozastavit :lol:
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

No nie je to celkom tak ako to napisali na mobilmanii!!
U nás vaše dieťa telefonuje zadarmo!

K obľúbeným programom Relax 60 a 55Viac alebo vyšším vám dáme program Fix s mesačným kreditom 200 Sk na celé 2 roky zadarmo! Navyše k jednotlivým programom máme pre vás i vaše dieťa skvelé telefóny už od 1 Sk!

T-Mobile prináša ideálnu ponuku pre rodičov, ktorí kúpou mesačného programu pre seba zabezpečia až na dva roky bezplatné telefonovanie pre svoje dieťa. Pri aktivácii mesačného programu Relax 60 alebo 55Viac a vyšší, vám dáme unikátny program Fix 200 Sk na celé 2 roky úplne zadarmo.

Program Fix 200Sk je bez možnosti kúpy akciového telefónu.

Ak mate zájemem o akciový telefón aj pre Vaše máme Nokiu 6070 len za 1 Sk s programom Fix 500 Sk. Bonusový kredit 200 Sk mesačne zdarma pritom nestrácate. Každý mesiac mu zadarmo dobijeme kredit vo výške 200 Sk a vy doplatíte len zvyšných 300 Sk.

Ak pre dieťa vyberiete program Fix 300 Sk aj s akciovým telefónom, kredit 200 Sk mesačne má zadarmo a zvyšných 100 Sk mesačne uhradíte tak, že každý druhý mesiac dobijete kredit sumou 200 Sk.
Zdroj: t-mobile

Kód: Vybrať všetko

http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=uvodna-stranka&follow=%3F1215&partner=c1
SSPPYY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa SSPPYY »

A uz je len otazne ci ta osoba ktora berie klasicky pausal musi byt rodinny prislusnik osoby ktora bude vyuzivat program FIX, lebo ak nie tak si najdem dakoho kto ma v plane kupovat pausal a mu dam daco do vrecka aby sa nepovedalo a mam 2 roky kazdy mesiac 200SKK zadara.
Napísať odpoveď