t debil je jeden z najvacsich operatorov v europe, mohli by dat telefony a pausaly zadarmo na 2 roky na slovensku pre kazdeho zakaznika keby chceli. Cize pre nich nie je ziadna akcia nemozna. Ked sa raz niekto chce stat monopolom a ma na to prostriedky tak sa nim stane, ak mu to ludia umoznia. Keby sa tak stalo, tak by vymizli akcie ako sneh na jar a ostali by len fixne ceny ktore by sa zvysovali a oni by na nas zarabali kolko by celi
uplink napísal:t debil je jeden z najvacsich operatorov v europe, mohli by dat telefony a pausaly zadarmo na 2 roky na slovensku pre kazdeho zakaznika keby chceli. Cize pre nich nie je ziadna akcia nemozna. Ked sa raz niekto chce stat monopolom a ma na to prostriedky tak sa nim stane, ak mu to ludia umoznia. Keby sa tak stalo, tak by vymizli akcie ako sneh na jar a ostali by len fixne ceny ktore by sa zvysovali a oni by na nas zarabali kolko by celi
presne tak, a teraz ako má príst 3 operátor, si chcú ukradnúť čo najviac zákazníkov ktorí sa im upíšu na najbližšie 2 roky. Preto dali takú super akciu pre nových zákazníkov (alebo prechádzajúcih z easy)
to akoze ked mam EASY a cem program FIX, tak nebudem celych 24 mesiacov absolutne nic platit? Ani korunu? A k tomu aj mobil dostanem zadarmo...viem, ja som debil, nepochopil som to moc
No nie je to celkom tak ako to napisali na mobilmanii!!
U nás vaše dieťa telefonuje zadarmo!
K obľúbeným programom Relax 60 a 55Viac alebo vyšším vám dáme program Fix s mesačným kreditom 200 Sk na celé 2 roky zadarmo! Navyše k jednotlivým programom máme pre vás i vaše dieťa skvelé telefóny už od 1 Sk!
T-Mobile prináša ideálnu ponuku pre rodičov, ktorí kúpou mesačného programu pre seba zabezpečia až na dva roky bezplatné telefonovanie pre svoje dieťa. Pri aktivácii mesačného programu Relax 60 alebo 55Viac a vyšší, vám dáme unikátny program Fix 200 Sk na celé 2 roky úplne zadarmo.
Program Fix 200Sk je bez možnosti kúpy akciového telefónu.
Ak mate zájemem o akciový telefón aj pre Vaše máme Nokiu 6070 len za 1 Sk s programom Fix 500 Sk. Bonusový kredit 200 Sk mesačne zdarma pritom nestrácate. Každý mesiac mu zadarmo dobijeme kredit vo výške 200 Sk a vy doplatíte len zvyšných 300 Sk.
Ak pre dieťa vyberiete program Fix 300 Sk aj s akciovým telefónom, kredit 200 Sk mesačne má zadarmo a zvyšných 100 Sk mesačne uhradíte tak, že každý druhý mesiac dobijete kredit sumou 200 Sk.
A uz je len otazne ci ta osoba ktora berie klasicky pausal musi byt rodinny prislusnik osoby ktora bude vyuzivat program FIX, lebo ak nie tak si najdem dakoho kto ma v plane kupovat pausal a mu dam daco do vrecka aby sa nepovedalo a mam 2 roky kazdy mesiac 200SKK zadara.