jaaa takytakColortraincleaner napísal:mozno som natvrdly, ale vobec neviem co je na tom take specialne ...
Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Colortraincleaner napísal:mozno som natvrdly, ale vobec neviem co je na tom take specialne ...
Otázka bola : "Aký máte najsrandovnejší zážitok s učitelkou?". No srandovný zážitok bolo vždy počúvať tieto jej hlášky. Vždy znova a znova ich povedala rovnako, to bol pre našu triedu veľmi srandovný zážitok.Riuška:-) napísal:jaaa takytak![]()
My sme si raz urobili cez prestavku v triede smyklavku. Bola dlha asi 5 metrov a bola z udupaneho snehu co bol na parapetach a este sme tam pre efekt naliali trocha vody. Po prestavke sme to vsak nestihli umyt a ucitelka si zlomila nohu.
Alebo sme si vyrobili dymovnicu a hodili sme ju na WC. Pritom sme vyvolali poplach, ze hori cela chodba. Neucili sme sa celu vyucovaciu hodinu.
Spoluziaci zrali pred pisomkou mydlo a potom boli este 3 dni v nemocnici.
atd atd atd...
Na gympli ma matikarka aj cez vyucko stale oslovovala "môj". Sam neviem preco. Mala 33 bola krasna, bohuzial nic nebolo (bol som este trtko). Na vyske ma informaticka aj cez vyucko stale oslovovala "Ty môj oblubenec" a tiez bola velmi velmi sympaticka. Nechcel som sice od nej sex (aspon nie hned), ale nejaka ruka smatralka by urcite bola, keby nahle z Univerzity neodisla. Nikto nevedel kedy a preco. Uz som ju nikdy nevidel
Alebo sme si vyrobili dymovnicu a hodili sme ju na WC. Pritom sme vyvolali poplach, ze hori cela chodba. Neucili sme sa celu vyucovaciu hodinu.
atd atd atd...
Na gympli ma matikarka aj cez vyucko stale oslovovala "môj". Sam neviem preco. Mala 33 bola krasna, bohuzial nic nebolo (bol som este trtko). Na vyske ma informaticka aj cez vyucko stale oslovovala "Ty môj oblubenec" a tiez bola velmi velmi sympaticka. Nechcel som sice od nej sex (aspon nie hned), ale nejaka ruka smatralka by urcite bola, keby nahle z Univerzity neodisla. Nikto nevedel kedy a preco. Uz som ju nikdy nevidel
-
Colortraincleaner
Medium Star
Playboy napísal:My sme si raz urobili cez prestavku v triede smyklavku. Bola dlha asi 5 metrov a bola z udupaneho snehu co bol na parapetach a este sme tam pre efekt naliali trocha vody. Po prestavke sme to vsak nestihli umyt a ucitelka si zlomila nohu.
atd atd atd...
na zakladnej si ucitelka zlomila ruku ked si isla kupit kavu ... nikomu nikdy nevysvetlila ako sa to stalo ... ale muselo to byt asi dost raritne, ked sa hanbila o tom hovorit ...
-
Začiatok Konca
Professional
Toto je iba pre tych de...tov, ktory nemaju ani stipku inteligencie a srandu chapu, len ako co najlespsie vydr..t s ucitelom.
To nemate ani kusok rozumu? (niektori)
Ako sa moze niekto citit trapne (Riuška:-)), ked pomoze cloveku?? Nechapem!
Viem, ze tu asi tazko niekto pochopi aku pracu oni odvadzaju, ale skuste sa vzit do ich postavenia? Ako by ste sa vy spravali? Ale predpokladam, ze to vacsina, co ste pisali na tuto tenu to nedokaze.
PS: ospravedlnujem sa za tvrdsie vyrazy
To nemate ani kusok rozumu? (niektori)
Ako sa moze niekto citit trapne (Riuška:-)), ked pomoze cloveku?? Nechapem!
Viem, ze tu asi tazko niekto pochopi aku pracu oni odvadzaju, ale skuste sa vzit do ich postavenia? Ako by ste sa vy spravali? Ale predpokladam, ze to vacsina, co ste pisali na tuto tenu to nedokaze.
PS: ospravedlnujem sa za tvrdsie vyrazy
-
Andi_Cibula
Addict
-
jorg22
Medium Professional
My sme raz v 8.rocniku behali po laviciach a ucitel si s nami nevedel rady tak isiel davat poznamky.Spoluziak k nemu dosiel a dalmu taku slabu po plesine "Co to robis Edo???"Chudak ucitel, ho to tak vyhecovalo ze sa v kabinete rozplakal.
Ale bola to riadna haluska.Este sme na toho ucitela hodili nahodou sacok s vodou.Alebo sme cakali na ucitelku a na chodbe sme pluli zo schodou a akurat isla jedna ucitelka a pristalo jej to na ucese.Potom dosla do nasej triedy a pytala sa kto to bol ale potom sme sa s toho vivliekli nasa dobra zastupkina nam to vybavil a nic z toho nebolo...
A teraz na strednej som sa neudrzal ked do mna pi**/*ovala riaditelka a povedal som pred nou do pi** vyje***anej som mal podmienku ale uz to je v poho a idem do druheho rocnika
Aj tak je to pi*** a nikto ju nema rad.
A teraz na strednej som sa neudrzal ked do mna pi**/*ovala riaditelka a povedal som pred nou do pi** vyje***anej som mal podmienku ale uz to je v poho a idem do druheho rocnika
Aj tak je to pi*** a nikto ju nema rad.
v sekunde sme isly do SvP a kedze sme isli aj A-cka a B-cka dokopy...nezmestili sme sa do jedenho autobusu a pre niektorych musel prist taky minibus a tam nas bolo asi 12 + dve profacki a hrali sme tam karty a ja som prehral a na cely knibus som zahucal: DO pi*i! a vobec som si neuvedomil ze su tam aj profacki ale nastastie to boli take dve stare rachejtle a nepoculi to
-
Cenayus
Medium Professional
poculi ..len co ti nato povedia?KARNEL32 napísal:v sekunde sme isly do SvP a kedze sme isli aj A-cka a B-cka dokopy...nezmestili sme sa do jedenho autobusu a pre niektorych musel prist taky minibus a tam nas bolo asi 12 + dve profacki a hrali sme tam karty a ja som prehral a na cely knibus som zahucal: DO pi*i! a vobec som si neuvedomil ze su tam aj profacki ale nastastie to boli take dve stare rachejtle a nepoculi to
tych je vela vela ale zeby som sa siel popukat od smiechu tak to nie viem ze taka mlada ucitelka na ZS tak ona stale tak napominala cudne a takym sposobom ,, CO JEEE ?? " (taky skreklavy hals mala ) a raz som sa bavil a toto mi povedala ma napalila a tak som tak normal hlasom povedal no hovno jee a ona pocul niezeby ma zapisala alebo neviem podpbne ale zacala sa smiat ale to nie je nic zazivali sme si na ZS sladke casy ako kazdi
no ale viem moj kamos chodi na SOS a tam proste nadavaju ucitelom biju ich zamykaju do triedy a nic proste maju to natocvene aj na videu haluuuz ciko pozdravujem

-
sokolikova22
Spammer
Ved sewm daj neake video! Urcite by si to viaceri radi pozreli...jojcek napísal:tych je vela vela ale zeby som sa siel popukat od smiechu tak to nie viem ze taka mlada ucitelka na ZS tak ona stale tak napominala cudne a takym sposobom ,, CO JEEE ?? " (taky skreklavy hals mala ) a raz som sa bavil a toto mi povedala ma napalila a tak som tak normal hlasom povedal no hovno jee a ona pocul niezeby ma zapisala alebo neviem podpbne ale zacala sa smiat ale to nie je nic zazivali sme si na ZS sladke casy ako kazdino ale viem moj kamos chodi na SOS a tam proste nadavaju ucitelom biju ich zamykaju do triedy a nic proste maju to natocvene aj na videu haluuuz ciko pozdravujem
![]()
![]()
![]()
preco by mal byt je.... vsak spravil spravne nemaju co pit ked su v sluzbe ucitelky sa stali ako strigy cest vinimkam ktore nedokazu uz naucit su vyschnute a omielaju to iste do okola ja by som take vyhodil byt riaditelom ..... neviem co by oni robili keby ste sa vam tam vy opili hned by sa sli zjasit ale ked sa oni ozrali tak to bolo ok vsakPACO8 napísal:ked sme boli v osmicke na lizovacke hrali sme biliard a ucitelka ma nasrala a hodil som jej tu gulu surovo na nohu, alebo ked na kupovali vinecko a vodku a na druhy den nevedeli ani na lyzach stat kravy, a jednu potom vyhodili lebo moj je**uty spoluzak to vsetko povedal riaditelke
-
Andi_Cibula
Addict
Tak toto sa deje na Handlovskom gympli: (Handlová, to je také mesto blízko Prievidze a na gympel sa dostanú aj tí menej chytrí. )
Kód: Vybrať všetko
http://www.share.am/dl/755480377/Haanova.zip-
PAIN
Light Professional
Raz sme na informatike prenasali pocitace z jednej ucebne do druhej (v ktorej bola hodina) a ucitelka nam vravi: Noste to opatrne, lebo vam to spadne a budete to platit. Ona niesla LCD monitor a isla pred nami a ked sme uz chceli ist do triedy a zrazu z tej triedy vysiel zastupca riaditela, ona sa zlakla alebo co a upustila to LCD ktore sa tam roztrepalo. Chvilu sa na seba pozerali a potom som pocul ako septom povedala: no do pi*e
My sme sa tam samozrejme ztoho ujeb*vali ako taky
Ale luto mi jej bolo, bo v pohode profka