Mam babu,a neviem sa pri nej uvolnit
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
pls neber to ako urazku ale vidis kedy bol zaslany posledny prispevok od vtedy sa asi nnieco uz zmenilojojcek napísal:mozno si to domysla ona a vobec to nie je pravda ale to je jasne ked ste spolu kratku dobu ze niesi uvolneny ked sa jej hanbis alebo co .. alebo sa jej spytaj co si pod uvolnenostou predsatvuje
ja mam tiez isty problem dnes chcem ist za jednim dievcatom ktore milujem uz 4roky vijadril som jej svoje city skoro som ju uz pobozkal ale nestihol som lebo hned jej rodicia prisli tiez sa pri nej neviem uvolnit byt sam sebou lebo vzdy ked som pri nej srdce sa mi rozbusi o 106 a neviem co mam hovorit ked ma oslovi uz som jej poslal 17 listou lubostnich a 4 ruze a dnes som sa rozhodol ze jej donesiem list pred dvere a zaklopem.
dufam ze to zabere 
-
dew6
Light Star
Re: Mam babu,a neviem sa pri nej uvolnit
Smoke1212 napísal:Cafte ! Mam jednu babu,ktoru mam fakt rad,ibaze vzdy ked pridem z rande,tak mi napise,ze som nebol uvolneny a aby som sa na dalsom rande viac uvolnil a bojim sa,ze ma kvoli tomu necha.Prosim poradte
Ak sa to stalo len parkrat, je to este ok-mozno je to len tymi prvymi schodzkami...Ak je to vsak uz dlhsie, bude to niecim inym...
V com sa nevies uvolnit? V komunikacii ci po fyzickej stranke?
-
Harlequin
Expert
Re: Mam babu,a neviem sa pri nej uvolnit
hmm tak tu ale nieje nic na smiech, ja som mal 2 a mam 18 takze... som traged noSmoke1212 napísal:6 preco ? Ja viem,ze skoro vsetcico tu su by sa mi mohli vysmiat do tvare,ze ako malo,ale viac som nemal
skus jej povedat ked budes na nete s nou nech na to berie ohlad a nech je pritulnejsia, ked ta ma rada, tak to pochopi a potom ked sa k tebe prituli tak na cokolvek zabudnes a budes len nesmierne stastny...