STRETNUTIE S MEDVEDOM
-
mastermind
VIP
ja byvam na orave , a v mestkej casti blizko lesa ... vzdy ked idem sa prejst psa uz nemam
tak rozmyslam ze co na mna vybehne ked som bol maly tak som chodivela po horach a videli sme eozburane mraveniska jeho vykaly a nebolo mi vsetko jedno ale istotne viem ze by som sa asi nerozbehol aj ked ten maco tucko vyzera byt tazky tak asi by ma dobehol postupne keby som zrychloval dole kopcom som si isty ze by sa mi zaplietli nohy a spadol by som alebo som si este vytkol clenok a konec a este pri tom z medvedicou tak amen
, pozeral som jednu temu v TV ze medved samec ak nie je hladny tak ti neublizi boji sa ale medvedica ak ma mlade a je hladana tak to uz mas co robit aby si sa ubranil este svojim malym ratolestiam predvedie ako sa lovi na mne nie ??
ale nechcel by som to zazit v takej situacii by mi redlo lahnut si na brucho nedychat a robit sa mrtvym to by som nezvladol keby si ma este otacal labou a nuchal ma oblizoval to by som asi zosalel

-
last_knight
Light Professional
tam kde zijem ja je plno medvedov, aj minule sme s kamaratom jedneho videli, o 15 min ho stretol dalsi kamos na 15m. dopadlo to tak, ze zrevali obaja a taktiez obaja usli, kazdy inym smerom.
vacsinov je to tak, ze sa zlakne nielen clovek, ale aj medved. este sa mi chvalabohu nestalo, ani mojim znamymaby ich medved napadol po vykriknuti.
(Pozn. dufam, ze sa to ani nestane
)
vacsinov je to tak, ze sa zlakne nielen clovek, ale aj medved. este sa mi chvalabohu nestalo, ani mojim znamymaby ich medved napadol po vykriknuti.
(Pozn. dufam, ze sa to ani nestane
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nedat najavo svoj strach ale zaroven prejavit respekt
... inak ked si lahnes tak by ti nemal nic spravit okedy by si ho nejako neprovokoval
) ocov bratranec je polovnik a s tymto ma skusenosti a docilku zije
mno inak by som neutekal ako sprosty a ani by som na neho nejako nekrical lebo by som ho maximalne len nasral a nie vystrasil. ved si zoberte ked na vas zhukne 8 rocne decko, vas to nasere ze ake je to decko drze a nie zeby ste sa zacali bat :S OMG a neutekal by som lebo medved vas dobehne nech mu stoji v ceste cokolvek
ak budes v lese a chytis signal na mobile tak skor zavolaj ci maju nejake dobre miesto na cintorineMurphY napísal:asi tu 4.. vytiahol by som boxera ktory nosim vzdy pri sebe a isel by som doneho..
to bolo super s tym hovnom. Dobry grif si myslim, ale v tej situacii tazko uskutocnitelny, teda pokial nehodis svoje hovno ako si pisal, tak v lese tazko nejake volne pohodene najdes. Jedine vzdy so sebou zobrat nejaky ten klat z domu a navyse, aby som ho trafil musel by byt dost blizko.eritrocit napísal:Tak jasné že skautský nožík a davaj !!!!![]()
Ale nie...nedá sa to povedať presne. Závisí to od okolností.
Niekde som čítal že mu treba do očí hodiť kus veľkého hovna.
Otázka znie, odkiaľ ho vezmeme ?
No.......Ak vás začne naháňať medveď, budete ho od strachu mať viac ako dosť
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa: