STRETNUTIE S MEDVEDOM

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

PODLA MNA NAJLEPSIE RIESENIE :

UTEKAL BY SOM A KRIKOM BY SOM HO ODPLASIL
65
34%
LAHOL BY SOM SI NA ZEM A ROBIL BY SOM SA MRTVYM
39
20%
VYLIEZOL BY SOM NA NAJBLIZSI STROM A CAKAL NA POMOC
34
18%
VYTIAHOL SVOJ SKAUTSKY NOZIK A PUSTIL BY SOM SA S NIM DO BITKY
54
28%

Celkom hlasov: 192

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

http://en.wikipedia.org/wiki/Bear tu sa docitas, ze ked sa taky maco nastve vie sa poriadne rozbehnut. Neverim, ze by si aj ty zvladol v lese sprintovat rychlostou 50km/h
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Oznacil som poslednu moznost celkom sranda tema!! Myslim si ze keby som na nhu vytiahol aj dajaku macetu tak by som mal sancu :hehe:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

ja byvam na orave , a v mestkej casti blizko lesa ... vzdy ked idem sa prejst psa uz nemam :( tak rozmyslam ze co na mna vybehne ked som bol maly tak som chodivela po horach a videli sme eozburane mraveniska jeho vykaly a nebolo mi vsetko jedno ale istotne viem ze by som sa asi nerozbehol aj ked ten maco tucko vyzera byt tazky tak asi by ma dobehol postupne keby som zrychloval dole kopcom som si isty ze by sa mi zaplietli nohy a spadol by som alebo som si este vytkol clenok a konec a este pri tom z medvedicou tak amen :cry: , pozeral som jednu temu v TV ze medved samec ak nie je hladny tak ti neublizi boji sa ale medvedica ak ma mlade a je hladana tak to uz mas co robit aby si sa ubranil este svojim malym ratolestiam predvedie ako sa lovi na mne nie ?? :lol: :lol: :cry: ale nechcel by som to zazit v takej situacii by mi redlo lahnut si na brucho nedychat a robit sa mrtvym to by som nezvladol keby si ma este otacal labou a nuchal ma oblizoval to by som asi zosalel :cry: :cry: :cry: :!: :!:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

asi tu 4.. vytiahol by som boxera ktory nosim vzdy pri sebe a isel by som doneho.. ale nie asi by som si lahol na zem a pocikal by som sa od strachu
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

MurphY napísal:asi tu 4.. vytiahol by som boxera ktory nosim vzdy pri sebe a isel by som doneho.. ale nie asi by som si lahol na zem a pocikal by som sa od strachu
ta 2 moznost sa mi zda realnejsia :)
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

ja by som si bud lahol a robil sa že som mrtvi alebo by som ušiel ale asi skor to prve kto vie to by bola nahla inšpiracia ale zažit to nechcem :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

tam kde zijem ja je plno medvedov, aj minule sme s kamaratom jedneho videli, o 15 min ho stretol dalsi kamos na 15m. dopadlo to tak, ze zrevali obaja a taktiez obaja usli, kazdy inym smerom.
vacsinov je to tak, ze sa zlakne nielen clovek, ale aj medved. este sa mi chvalabohu nestalo, ani mojim znamymaby ich medved napadol po vykriknuti.
(Pozn. dufam, ze sa to ani nestane :D )
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ja by som utekal ako sprosty az bohvie kam ako forrest Gump :lol:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

nedat najavo svoj strach ale zaroven prejavit respekt ;) ... inak ked si lahnes tak by ti nemal nic spravit okedy by si ho nejako neprovokoval ;)) ocov bratranec je polovnik a s tymto ma skusenosti a docilku zije :P mno inak by som neutekal ako sprosty a ani by som na neho nejako nekrical lebo by som ho maximalne len nasral a nie vystrasil. ved si zoberte ked na vas zhukne 8 rocne decko, vas to nasere ze ake je to decko drze a nie zeby ste sa zacali bat :S OMG a neutekal by som lebo medved vas dobehne nech mu stoji v ceste cokolvek
MurphY napísal:asi tu 4.. vytiahol by som boxera ktory nosim vzdy pri sebe a isel by som doneho..
ak budes v lese a chytis signal na mobile tak skor zavolaj ci maju nejake dobre miesto na cintorine
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

asi by som sa tak posral, ze ten smrad by odohnal nielen medveda, ale aj vsetko zive v okruku par kilometrov. Utekal by som, ale bol by som taky rozklepany, ze daleko by som nedobehol. Si predstavte, ked na vas bezi pes. A to pes je len taky cukricek nevinny oproti medvedovi.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak jasné že skautský nožík a davaj !!!! :hehe:
Ale nie...nedá sa to povedať presne. Závisí to od okolností.

Niekde som čítal že mu treba do očí hodiť kus veľkého hovna.
Otázka znie, odkiaľ ho vezmeme ?
No.......Ak vás začne naháňať medveď, budete ho od strachu mať viac ako dosť :hehe:
pinco
Darca
Darca

eritrocit napísal:Tak jasné že skautský nožík a davaj !!!! :hehe:
Ale nie...nedá sa to povedať presne. Závisí to od okolností.

Niekde som čítal že mu treba do očí hodiť kus veľkého hovna.
Otázka znie, odkiaľ ho vezmeme ?
No.......Ak vás začne naháňať medveď, budete ho od strachu mať viac ako dosť :hehe:
to bolo super s tym hovnom. Dobry grif si myslim, ale v tej situacii tazko uskutocnitelny, teda pokial nehodis svoje hovno ako si pisal, tak v lese tazko nejake volne pohodene najdes. Jedine vzdy so sebou zobrat nejaky ten klat z domu a navyse, aby som ho trafil musel by byt dost blizko.
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

takže z týchto možností som dala možnosť 2..ale ak by sa stalo, že sa stretnem s medveďom, tak tú možnosť by som určite nevyužila :? Zo strachu by som sa ... :lol: ale medveďa som už stretla, ale to som bola v afte heh :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

dal som moznost 1 lebo viem ze medvedov sa da odlakat hukom ale ozaj neviem co by som robil keby sa to stalo naozaj...vtedy to cloveka tak prekvapi ze nevie co ma od strachu robit
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

vybral by som z ruksaka koláč alebo nejaké jedlo a hodil by som mu ho a pokračoval dalej .
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Dipset napísal:vybral by som z ruksaka koláč alebo nejaké jedlo a hodil by som mu ho a pokračoval dalej .
hej zjedol by kolac a potom teba :lol:
Dipset
Medium Star
Medium Star

kdeže tak mu hodím dva a pokoj
pinco
Darca
Darca

Dipset napísal:kdeže tak mu hodím dva a pokoj
to by mu nestacilo. Vedel by, ze mas kolace, tak by siel stale za tebou a keby zistil, ze nemas kolace, tak by zozral teba.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:) tato tema sa neak rozratstla co ma tesi
Dipset
Medium Star
Medium Star

prosex napísal:to by mu nestacilo. Vedel by, ze mas kolace, tak by siel stale za tebou a keby zistil, ze nemas kolace, tak by zozral teba.
ale to by malo byt tak že ja mu dám koláče a on mne dá pokoj
Napísať odpoveď