11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Drago napísal:presne tak ppt, pad WTC trval tusim 8 alebo 18 minut...uz si velmi nepamatam, rozumies videli to 11. septembra svedkovia, proste kvantum ludi, ktore videlo pad po niekolkych minutach a vobec nie sekundach
Nemyslel som tym casom az taketo prevratne hodnoty. Budova urcite nepadala 8 minut. Len som sa chcel spytat, ci niekto z nejakych inych zdrojov (najlepsie nejakych oficialnych) nemeral ten cas padu.

RiMMER: rozmyslal som trosku nad tym, stale som v rozpakoch, ale skor som na strane americanov. Inac pre upozornenie-tento narod nemam absolutne v laske!
schw33k
Guru
Guru

Re: Veriť neveriť?

Príspevok od používateľa schw33k »

nadl napísal:Zoberme si zavraždenie Johna Fitzgerada Kennedyho nasledne jeho brata Róberta pred rokom posledného z Kennedyovcov, myslíte si že ich zavraždili Martania yenki tomu určite uverí. Do teraz nebola vražda Kennedyovcov ojasnená. Prečo? pre koho zaujem nesmie vyjsť pravda na von? Ak by vyšla pravda von tak by bol rozhodne koniec Ameriky :!:
Kamo, co ti neni na vrazde kenedyho jasne ?
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Veriť neveriť?

Príspevok od používateľa RiMMER »

Švíík napísal:Kamo, co ti neni na vrazde kenedyho jasne ?
co davas? na vrazde kenedyho nie je nikomu nic jasne, a dodnes sa nevie co sa presne stalo.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

RiMMER napísal:co davas? na vrazde kenedyho nie je nikomu nic jasne, a dodnes sa nevie co sa presne stalo.
presne tak, na jednom videu vidiet jak ho supli zpredu do hlavy, bo mu s hlavou trhlo dozadu, lenze oswald mal strielat zozadu na kennedyho cize kennedymu malo s hlavou trhnut dopredu...
cize vyzera to tak ze strelcov mohlo byt viac alebo to bol niekto iny a nie oswald...

co sa tyka anteny na WTC, na tom obrazku s dymom je pohlad na vezu pod inym uhlom ako na tom cistom obrazku
z toho vyplyva ze antena na obrazku s dymom je na spravnom mieste... takze neviem o com hovoris sundevil... :!: :roll:

bez ohladu na to z akeho sa pozrete uhla na vezu WTC, antena bude vzdy v strede... a nie na boku ako popisuje ten obrazok ktorym sa snazi dakdo dokazat ze zadymeny obrazok je fake...
vychadzam z toho ze antena sa nachadza v strede strechy, totiz zvrchu som WTC videl iba z uhla ale predpokladam ze je v strede...
Obrázok
neslo mi dat prilohu takze sorry... ako thumbnail si to ne kazdy zvacsi a kcem aby to kazdy videl jasne
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No teraz som to dopozeral a zmenilo to moj nazor. Tej casti o Pentagone verim ze tam lietadlo nepadlo, tak isto v tej pensylvanii a ked USA sfingovala tieto dve "sceny", tak preco by si nemohli aj sami zhodit WTC? ved predsa tie miliardy dolarov v zlate by im to bohato vynahradili, taktiez maju teraz dovod ohanat sa recami o potlacovani terorizmu. Takpovediac mozu vpadnut do hocijakeho statu s tvrdenim "ze podporoval bin Ladina a Al-Khajdu". Ale som zvedavy, ze ci by sa nejake informacie nemohli spristupnit ked sa zmeni vlada, pretoze Bush jednoducho nemoze vyhrat dalsie volby, jedine ze by odpalil Biely dom a zase tak zjednotil Ameriku proti neviditelnemu nepriatelovi.
OT: kedy konci funkcne obdobie prezidenta Busha v Amerike?
Stando
Star
Star

no ked dokaze vlada USA zoorganizovat kadejake viac nez podivuhodne veci (atentat na JFK - neobjasnene, a samozrejme WTC, kde je tiez mozne ze vlada USA ma v tom prsty) tak preco by nemohol Bush znova vyhrat volby :wink: no dufam ze Bush skonci cim skor, ale ktovie kto pride po nom...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Frco napísal:OT: kedy konci funkcne obdobie prezidenta Busha v Amerike?
Rok 2008 :(
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Frco napísal:Ale som zvedavy, ze ci by sa nejake informacie nemohli spristupnit ked sa zmeni vlada, pretoze Bush jednoducho nemoze vyhrat dalsie volby, jedine ze by odpalil Biely dom a zase tak zjednotil Ameriku proti neviditelnemu nepriatelovi.
To nie je len Bush, to je cela banda, a toho, že by zverejnili informacie sa bať nemusiš, lebo je jedno či je tam Bush alebo daky iny trtko. ONi majú stanovene po akej dobe spristupnia tajne informacieverejnosti, može to byť trebars 50 rokov či 100 rokov, a to už pravdepodobne bude presne ako s prejavmi fašizmu vo svete, že ludstvo to prejde, tak ako ich to prešlo po druhej svetovej vojne.Šak pozname to príslovie, že najlepším liekom je čas.Predstav si, čo by sposobilo uvolnenie informácii s verejnosstou, celou krajiny/ ostatným svetom nehovoriac/ by začali demonštrácie, kolaps ekonomiky je v tomto pripade isty, a taktiež by určite prišlo aj k atentátom, možno podobne niečo ako v dnešných dnoch v Iraku.

K dokumentu by som povedal, že je skutočne zaujimavý, a niektoré fakty, čo človek nevie ovplyvniť, ako su zákony fyziky, chemie či matematiky, ma skutočne dostali. A práve preto by som nikdy nechcel žiť v Amerike, lebo je to najnesympatickejšia najskorumpovanejšia, najneslobodnejšia krajina na svete, všetko je tam len čisty biznis, aj ked cez mrtvoly. A možno aj s trochou ironie, ale uznavam, že USA je skutočne krajinou neobmedzenich možnosti.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:To nie je len Bush, to je cela banda, a toho, že by zverejnili informacie sa bať nemusiš, lebo je jedno či je tam Bush alebo daky iny trtko. ONi majú stanovene po akej dobe spristupnia tajne informacieverejnosti, može to byť trebars 50 rokov či 100 rokov, a to už pravdepodobne bude presne ako s prejavmi fašizmu vo svete, že ludstvo to prejde, tak ako ich to prešlo po druhej svetovej vojne.Šak pozname to príslovie, že najlepším liekom je čas.Predstav si, čo by sposobilo uvolnenie informácii s verejnosstou, celou krajiny/ ostatným svetom nehovoriac/ by začali demonštrácie, kolaps ekonomiky je v tomto pripade isty, a taktiež by určite prišlo aj k atentátom, možno podobne niečo ako v dnešných dnoch v Iraku.

K dokumentu by som povedal, že je skutočne zaujimavý, a niektoré fakty, čo človek nevie ovplyvniť, ako su zákony fyziky, chemie či matematiky, ma skutočne dostali. A práve preto by som nikdy nechcel žiť v Amerike, lebo je to najnesympatickejšia najskorumpovanejšia, najneslobodnejšia krajina na svete, všetko je tam len čisty biznis, aj ked cez mrtvoly. A možno aj s trochou ironie, ale uznavam, že USA je skutočne krajinou neobmedzenich možnosti.
respect!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Stando napísal: tak preco by nemohol Bush znova vyhrat volby :wink:
maximálne dve funkčné obdobia a teraz beží to druhé.
k dokumentu. v tom čase 11.9.2001 som bol PN a sledoval som to prakticky od začiatku-LIVE on CNN. pensylvania a pentagon sa mi nezdali už hneď v ten deň, ale dvojičky, to malo rýchly priebeh a ja som len s otvorenými ústami a vyrazeným dychom sledoval čo sa to kua deje. "vyrazený dych" som mal dnes o5. vymeniť 3000 životov za "hrsť" dolárov :arrow: :aasmile19:
Stando
Star
Star

no aby som trocha prihodil do ohna
There's another explosion...
no ta mensia budova (WTC 7) spadla fakt elegantne... az sa nezda ze to sposobili dvojicky :lol: zeby chyba v matrixe? :)
no v tom videu je nieco z toho prveho...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Bush veřejně přiznal, že Irák nebyl zapleten do události z 11. září
(22.8.06)

Přesný přepis:

Bush: Teroristé na nás zaútočili a zabili 3000 našich občanů ještě předtím, než jsme začali na Středním východě šířit svobodu.

Otázka: Co s tím měl společného Irák?

Bush: Co s tím měl společného Irák?

Otázka: S útokem na mrakodrapy

Bush: Nic. Kromě toho, že je částí - a nikdo v této administrativě netvrdil, že Saddam nařídil útok na mrakodrapy. Irák byl - Irák - lekce z 11. září reagovat na nebezpečí dříve, než se materializuje, Kene. Nikdo nikdy netvrdil, že útok 11. září byl nařízen Irákem.

Sledujte video v odkaze, umíte-li anglicky.

Zdroj: http://thinkprogress.org/2006/08/21/bush-on-911/

... komu neni vzhuru dano v apatece nekoupi.
53k
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 53k »

Pozeral som ten dokument a musim priznat, ze mi vyrazil dych ... Je tam az moc vela argumentov... Chcel by som pocut reakciu kompetentnych ale tej sa asi nikdy nedockam... aspon sa posnazim, aby tento film videlo co najviac ludi...
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

53k napísal:Pozeral som ten dokument a musim priznat, ze mi vyrazil dych ... Je tam az moc vela argumentov... Chcel by som pocut reakciu kompetentnych ale tej sa asi nikdy nedockam... aspon sa posnazim, aby tento film videlo co najviac ludi...
len do toho! stranka funguje dobre, takze staci sirit odkaz ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Racius napísal:Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
:!: To môj názor :!:
hmmm,preco to spravili??? ved vyrabaju stale nove a nove zbrane cvicia vojakov: MYSLITE SI ZE ICH FURT BAVI STRIELAT DO TERCA??, AMERICANOV?? SAK SI MUSIA VYSKUSAT NOVU PUSKU,NO NIE??......NEBUDU PREDCA STRIELAT NA PAPIEROVY TERC KED MOZU STRIELAT DO ZIVEHO....... :?
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

qwerty-xyz napísal:hmmm,preco to spravili??? ved vyrabaju stale nove a nove zbrane cvicia vojakov: MYSLITE SI ZE ICH FURT BAVI STRIELAT DO TERCA??, AMERICANOV?? SAK SI MUSIA VYSKUSAT NOVU PUSKU,NO NIE??......NEBUDU PREDCA STRIELAT NA PAPIEROVY TERC KED MOZU STRIELAT DO ZIVEHO....... :?
ja by sonm skor ten tvoj priklad premietol na bomby. Akonahle vyrobia dačo silné tak to chcú otestovat v real.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pozrel som si a... doteraz som bol presvedceny ze by si amici nezabijali svojich ale teraz mnou holda pochybnost. Rad by som videl aj podobny dokument, lenze v opacnom garde tj. ktory by hovoril ze to boli fakt teroristi. Potom by som porovnal zretelne dokazy a vytvoril si ucelenejsi nazor...No ten film posobi hooodne doveryhodne :cry:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ten dokument som videl davnejsie a aj som tomu veril ... ale teraz sa na to pozeram tak ze stale sa daju situacie rozne vykreslit a stale sa daju ukazat neake polopravdy a poupravovane zabery ... a to uz z ktorejkolvek strany ... ako vieme ze tie videa neboli upravene pred tym ako ich vypustili do eteru ? a cele tie konspiracne teorie a podobne veci su mozno len pokus ako sa zbavit busha ... a mozno ze maju pravdu, ale to sa da tazko posudit ... teda moj postoj je k tomuto neutralny a nestranny.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

tj uz teraz jedno, ale zomierali tam ludia...
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

omg vam uz z toho antiamerikanizmu nacisto drbe , ste fakt mimo , preco by niekto zabil 3000 ludi aby mal zamienku... :shock:
Napísať odpoveď