Frco napísal:Ale som zvedavy, ze ci by sa nejake informacie nemohli spristupnit ked sa zmeni vlada, pretoze Bush jednoducho nemoze vyhrat dalsie volby, jedine ze by odpalil Biely dom a zase tak zjednotil Ameriku proti neviditelnemu nepriatelovi.
To nie je len Bush, to je cela banda, a toho, že by zverejnili informacie sa bať nemusiš, lebo je jedno či je tam Bush alebo daky iny trtko. ONi majú stanovene po akej dobe spristupnia tajne informacieverejnosti, može to byť trebars 50 rokov či 100 rokov, a to už pravdepodobne bude presne ako s prejavmi fašizmu vo svete, že ludstvo to prejde, tak ako ich to prešlo po druhej svetovej vojne.Šak pozname to príslovie, že najlepším liekom je čas.Predstav si, čo by sposobilo uvolnenie informácii s verejnosstou, celou krajiny/ ostatným svetom nehovoriac/ by začali demonštrácie, kolaps ekonomiky je v tomto pripade isty, a taktiež by určite prišlo aj k atentátom, možno podobne niečo ako v dnešných dnoch v Iraku.
K dokumentu by som povedal, že je skutočne zaujimavý, a niektoré fakty, čo človek nevie ovplyvniť, ako su zákony fyziky, chemie či matematiky, ma skutočne dostali. A práve preto by som nikdy nechcel žiť v Amerike, lebo je to najnesympatickejšia najskorumpovanejšia, najneslobodnejšia krajina na svete, všetko je tam len čisty biznis, aj ked cez mrtvoly. A možno aj s trochou ironie, ale uznavam, že USA je skutočne krajinou neobmedzenich možnosti.