ludia,neviem ako dalej stretavam sa s jednym dievcatom,na 2-stretnutí sme sa bozkávali a uz su tomu pomaly 3-tyzdne a od vtedy sa nic nestalo ked ju chcem chytit za ruku tak je vidno na nej ze nechce aby som ju chytal chcem ju pobozkat ale neviem ako bude reagovat zalezi mi na nej a nechcem to pokaslat takze neviem ako dalej.
ob3l1x napísal:najlepsie je sa s nou o tom porozpravat a ona ti sama povie co jej vadi ... vazne chod za nou a si s nou preber preco sa k tebe tak sprava .
Možno prvotná eufória lásky už vyprchala , a ona Ťa chápe spoločnosť. Úprimný rozhovor s ňou by mal všetko objasniť .
Josh19 napísal:ludia,neviem ako dalej stretavam sa s jednym dievcatom,na 2-stretnutí sme sa bozkávali a uz su tomu pomaly 3-tyzdne a od vtedy sa nic nestalo ked ju chcem chytit za ruku tak je vidno na nej ze nechce aby som ju chytal chcem ju pobozkat ale neviem ako bude reagovat zalezi mi na nej a nechcem to pokaslat takze neviem ako dalej.
s tym uz nic neurobis, to uz je navzdy stratene. Takych som stretol vela, par krat sa pooblizujes, namotas sa a pritom ona ta ma uplne v rici. To uz nezachranis, su zenske, ktore nemaju zaujem o vztah. Aj ked si sa s nou bozkaval pre nu to nic neznamena. Najlepsie ak zabudnes a zacnes lovit inde.
Josh19 napísal:ludia,neviem ako dalej stretavam sa s jednym dievcatom,na 2-stretnutí sme sa bozkávali a uz su tomu pomaly 3-tyzdne a od vtedy sa nic nestalo ked ju chcem chytit za ruku tak je vidno na nej ze nechce aby som ju chytal chcem ju pobozkat ale neviem ako bude reagovat zalezi mi na nej a nechcem to pokaslat takze neviem ako dalej.
nechces to pokaslat tak preco sa pytas nas, aby sme to pokaslali mi
skus sa jej opytat, ako to berie ona
tak chvilku pockaj a uvidis co to da ved dobra uroda tu pre nas ostava aj pre inych ludi .... priatelia pride den a my takto na vecer .. a chytite sa v ten vecer mozno za ruku co ty vies len pockaj a nepustaju kvoly tomu je velmi dobre ze sa hanbi to znamena ze sa jej pacis a nie si lahostanjny a cim pomalsie tym to bude potom sladssie vlastna skusenost
Je to divne... Kedze ste sa na 2. rande bozkavali a teraz nic... Priamy, otvoreny rozhovor, nic ine asi nepomoze. Hned sa jej spytaj, co je vo veci. Aspon budes vediet, ci to ma nejaku buducnost.
treba n arovinu bez hamby slusnym sposobom sa jej spytat ze ste predtym boli spolu boli dake pusi a tak a ze preco je tak aze sa ti zda ze je voci tebe taka odmeran a bojazliva ze ci uz stebou neche mat daco viac ako ta pusa da sa povedat kamaratska a tak treba anau ...
No ja som mal tiez taku frajerku pobozkaval som sa snou par krat a potom ma hned opustila nevedel som preco a este mi to priamo povedala na kamoskinej oslave bol som hotovy ale poznal som ju dlksiu dobu a ona davala chalanom kazdy tyzden kopacky a takto to snou ide stale ja snou uz nic nechcem mat proste taketo baby su nerozhodne najlepsie lovit inde