Co sa s nou deje ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Josh19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Co sa s nou deje ?

Príspevok od používateľa Josh19 »

ludia,neviem ako dalej stretavam sa s jednym dievcatom,na 2-stretnutí sme sa bozkávali a uz su tomu pomaly 3-tyzdne a od vtedy sa nic nestalo ked ju chcem chytit za ruku tak je vidno na nej ze nechce aby som ju chytal chcem ju pobozkat ale neviem ako bude reagovat zalezi mi na nej a nechcem to pokaslat takze neviem ako dalej.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

najlepsie je sa s nou o tom porozpravat a ona ti sama povie co jej vadi ... vazne chod za nou a si s nou preber preco sa k tebe tak sprava .
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Koľko to máš rokov :?:
M.Koleno
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.Koleno »

zalezi kolko ma ona rokov a lebo cim starsia tym to skor pochopy ako to pochopi
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

ob3l1x napísal:najlepsie je sa s nou o tom porozpravat a ona ti sama povie co jej vadi ... vazne chod za nou a si s nou preber preco sa k tebe tak sprava .
Možno prvotná eufória lásky už vyprchala :( , a ona Ťa chápe spoločnosť. Úprimný rozhovor s ňou by mal všetko objasniť :idea: .
pinco
Darca
Darca

Re: Co sa s nou deje ?

Príspevok od používateľa pinco »

Josh19 napísal:ludia,neviem ako dalej stretavam sa s jednym dievcatom,na 2-stretnutí sme sa bozkávali a uz su tomu pomaly 3-tyzdne a od vtedy sa nic nestalo ked ju chcem chytit za ruku tak je vidno na nej ze nechce aby som ju chytal chcem ju pobozkat ale neviem ako bude reagovat zalezi mi na nej a nechcem to pokaslat takze neviem ako dalej.
s tym uz nic neurobis, to uz je navzdy stratene. Takych som stretol vela, par krat sa pooblizujes, namotas sa a pritom ona ta ma uplne v rici. To uz nezachranis, su zenske, ktore nemaju zaujem o vztah. Aj ked si sa s nou bozkaval pre nu to nic neznamena. Najlepsie ak zabudnes a zacnes lovit inde.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

p=riklanam sa k myslienke vysie uvedenej je to pravdepodobne stratene alebo ta skusa aj take su baby :smt079
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Nasla si ineho a nevie ako ti to povedat!
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

M.Koleno napísal:zalezi kolko ma ona rokov a lebo cim starsia tym to skor pochopy ako to pochopi
nie je vzdy pravda, jasne mas pravdu, ale su aj zeny co chapu dostatocne uz v madosti :lol: :lol: (vravim o vinimkach)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

niekto sa pytal kolko mamm rokov mam 18....a mam dost rpzumu nebojte..dakujem za pochopenie :smt042 :weep: :aasmile4:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Josh19 napísal:ludia,neviem ako dalej stretavam sa s jednym dievcatom,na 2-stretnutí sme sa bozkávali a uz su tomu pomaly 3-tyzdne a od vtedy sa nic nestalo ked ju chcem chytit za ruku tak je vidno na nej ze nechce aby som ju chytal chcem ju pobozkat ale neviem ako bude reagovat zalezi mi na nej a nechcem to pokaslat takze neviem ako dalej.
nechces to pokaslat :?: tak preco sa pytas nas, aby sme to pokaslali mi :?:
skus sa jej opytat, ako to berie ona
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

tak chvilku pockaj a uvidis co to da ved dobra uroda tu pre nas ostava aj pre inych ludi .... :lol: :lol: priatelia pride den a my takto na vecer .. a chytite sa v ten vecer mozno za ruku co ty vies len pockaj a nepustaju kvoly tomu je velmi dobre ze sa hanbi to znamena ze sa jej pacis a nie si lahostanjny a cim pomalsie tym to bude potom sladssie vlastna skusenost :!: :!: :!: :wink:
carries
Novice
Novice

Príspevok od používateľa carries »

súhlasím s tým, že najlepšia možnosť je úprimný rozhovor...teda ak dokáže byť úprimná...
combo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa combo »

ja som mal ten isty problem. som sa s nou porozpraval a ona mi povedala ze ma ma rada ale nelubi ma :cry: takze asi tak :? a bol koniec
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

mozno sa za teba hanbi,casom to clovek zisti
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Je to divne... Kedze ste sa na 2. rande bozkavali a teraz nic... Priamy, otvoreny rozhovor, nic ine asi nepomoze. Hned sa jej spytaj, co je vo veci. Aspon budes vediet, ci to ma nejaku buducnost.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Možno už ju to stebou prestalo baviť.... spýtaj sa jej to narovinu... poznám to /vlastná skusenosť... :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Mr.Jack napísal:Možno už ju to stebou prestalo baviť.... spýtaj sa jej to narovinu... poznám to /vlastná skusenosť... :)
Po troch tyzdnoch? hmmm... tak to by musela byt inaaa piiiiiip... ale zeny su same o sebe zahadou. vsetko je mozne :)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

treba n arovinu bez hamby slusnym sposobom sa jej spytat ze ste predtym boli spolu boli dake pusi a tak a ze preco je tak aze sa ti zda ze je voci tebe taka odmeran a bojazliva ze ci uz stebou neche mat daco viac ako ta pusa da sa povedat kamaratska a tak treba anau ...
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

No ja som mal tiez taku frajerku pobozkaval som sa snou par krat a potom ma hned opustila nevedel som preco a este mi to priamo povedala na kamoskinej oslave bol som hotovy ale poznal som ju dlksiu dobu a ona davala chalanom kazdy tyzden kopacky a takto to snou ide stale ja snou uz nic nechcem mat proste taketo baby su nerozhodne najlepsie lovit inde :wink:
Napísať odpoveď