potom kto by dopísal posledný diel?Ali-G napísal:Zomrie J. K. Rowlingova
Harry Potter - Teórie
http://www.newgrounds.com/collection/re ... abies.htmlEru napísal:ja by som radsej chel vediet kto je R.A.B ci ako to bolo. viete ten listok co nasiel harry v medailone
-
Neexie
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Stopa: ROFL
R.A.B. by mohol byt siriusov brat Regulus neviemco Black. Jj tiez by som chcel aby bol Siriu Back lebo bol moja oblubena postava teda je mozne ze harry zomrie a voldyho zabije nekaji harryho kamos alebo nekdo s Fenixovho radu.Napr. Snape ved vam musi byt jasne ze dumbledore prosil snapea o to aby ho zabil a snape by mohol dalej zit.
R.A.B. by mohol byt siriusov brat Regulus neviemco Black. Jj tiez by som chcel aby bol Siriu Back lebo bol moja oblubena postava teda je mozne ze harry zomrie a voldyho zabije nekaji harryho kamos alebo nekdo s Fenixovho radu.Napr. Snape ved vam musi byt jasne ze dumbledore prosil snapea o to aby ho zabil a snape by mohol dalej zit.
Iná teória o Potterovi
Ja si myslím, že Voldemorta nezabije Harry, ale Snape. Dumbledoora zabil, inak by zomrel sám. No nie? Voldemort verí Snapeovi, pretože zabil
Dumbledoora. Snape toho využije a zabije Voldemorta. Harry o tom nebude vedieť a zabije Snapea. A neverím, že by bol Harry horcrux, veď Voldemort ho chcel zabiť!!! Nezabil by časť svojej duše a ak by bol Harry horcrux Voldemort by ho mohol ovládať.
Dumbledoora. Snape toho využije a zabije Voldemorta. Harry o tom nebude vedieť a zabije Snapea. A neverím, že by bol Harry horcrux, veď Voldemort ho chcel zabiť!!! Nezabil by časť svojej duše a ak by bol Harry horcrux Voldemort by ho mohol ovládať.
-
r3sp3ct
Light Professional
Voldemort zabije Rona... Harry sa bude chcieť pomstiť, Hermónia pôjde s ním, Harry bude zápasiť s Voldemortom, Harry zomrie a Hermónia zabije Voldemorta.
inak ma serie ten Snape ako zabil Dumbledora... hajzel jeden.
inak super kniha... čítal som len Pottera a The Godfathera... a zabudol som na Starec a more...
-
Runes
Addict
no ak zomrie harry bude to pruser vela deti sa scvokne a pojde do blazninca asi abo tak pripadne zaplatia najomnemu vrahovi nech killne JK ak nezomrie budu cet dalsie diely ktore fakt netusim ocom budu v 7 asi zomrie Ron herma musi prezit to pri jej postave asi inak ani nejde otazka je ze co s Ginny zneuzije ju voldy abo nie proti HP taze koniec je takyto Hp bude cet zabit voldiho nepodari sa mu to a ked voldy bude cet zabit jeho cervochvost bude musiet splatit dlh taze dajme tomu sa vrhne do AK ked ju vrhne na HP. harry vtedy killne voldiho
potom pojdu seci na svadbu co sa ma starsi weasley zenit a jak pojdu autobusom ten vybuchne a vsetky zabije.
jaaj naco riesite taketo veci sak cakajte na knihu
co budu horcruxy podla vas ??? urcite nebude horcrux HP (voldy ho cel killnut nie horcruxovat) a asi ani naginy pretoze nic zive by nem,alo byt horcruxom takysto ten medajlon v dome blakovcov otom pochybujem sak ked ho blbec mal v ruke a potom ho videl v myslomise tak by to spoznal nie ???
jaaj naco riesite taketo veci sak cakajte na knihu
-
kukiak
Addict
to nie su ziadne fakePatyk napísal:Takže... trochu obnovujem túto tému... už vyšla 7. kniha EN ale na nete su uz na stiahnutie fake preklady, ale tu ide o tu podstatu ocom to je.... takze moja teoria hned v prvom príspevku je SPRÁVNA a to som si len prečítal 2 konečné kapitoli kde je všetko vyjasnenéé
Mas pravdu iba z casti, lebo harry je horcrux, ale jeho matka je dead... a urobil si blbost ked si si pokazil celu knihu precitanim posl. 2 kapitolPatyk napísal:Takže... trochu obnovujem túto tému... už vyšla 7. kniha EN ale na nete su uz na stiahnutie fake preklady, ale tu ide o tu podstatu ocom to je.... takze moja teoria hned v prvom príspevku je SPRÁVNA a to som si len prečítal 2 konečné kapitoli kde je všetko vyjasnenéé
Co tym chces povedat? V tom clanku su hluposti.jin napísal:http://hpinfoweb.net/web/index.php?id=776