Harry Potter - Teórie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

Ali-G napísal:Zomrie J. K. Rowlingova
potom kto by dopísal posledný diel? :shock:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

ja by som radsej chel vediet kto je R.A.B ci ako to bolo. viete ten listok co nasiel harry v medailone :?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Eru napísal:ja by som radsej chel vediet kto je R.A.B ci ako to bolo. viete ten listok co nasiel harry v medailone :?
http://www.newgrounds.com/collection/re ... abies.html
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

Stopa: ROFL

R.A.B. by mohol byt siriusov brat Regulus neviemco Black. Jj tiez by som chcel aby bol Siriu Back lebo bol moja oblubena postava teda je mozne ze harry zomrie a voldyho zabije nekaji harryho kamos alebo nekdo s Fenixovho radu.Napr. Snape ved vam musi byt jasne ze dumbledore prosil snapea o to aby ho zabil a snape by mohol dalej zit.
korund
Amateur
Amateur

Iná teória o Potterovi

Príspevok od používateľa korund »

Ja si myslím, že Voldemorta nezabije Harry, ale Snape. Dumbledoora zabil, inak by zomrel sám. No nie? Voldemort verí Snapeovi, pretože zabil
Dumbledoora. Snape toho využije a zabije Voldemorta. Harry o tom nebude vedieť a zabije Snapea. A neverím, že by bol Harry horcrux, veď Voldemort ho chcel zabiť!!! Nezabil by časť svojej duše a ak by bol Harry horcrux Voldemort by ho mohol ovládať.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

harry neni horcrux, to by musel najprv zabit seba a kto by potom zabil Voldemorta? porozmyslajte co by z toho bolo za scifi telenovela
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

harry objavi jadrove zbrane v Iraku a vyzabija vsetok zivot na zemi a rozpravky je koniec :roll: :D :!:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Voldemort zabije Rona... Harry sa bude chcieť pomstiť, Hermónia pôjde s ním, Harry bude zápasiť s Voldemortom, Harry zomrie a Hermónia zabije Voldemorta. :D inak ma serie ten Snape ako zabil Dumbledora... hajzel jeden. :cry: inak super kniha... čítal som len Pottera a The Godfathera... a zabudol som na Starec a more...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ja iba Harryho Pottera..neratam Traja patraci a Slavna patka bo to boli parodie na knihy :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Ismo napísal:Hm ale zabudas na cast proroctva v ktorej sa hovori ze Voldemort ho oznaci ako seberovneho :wink:
presne o to tam ide a myslim ze v 5-tke alebo v 4-ke jasne dumbledore povedal že to je Harry
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ak zomrie harry bude to pruser vela deti sa scvokne a pojde do blazninca asi abo tak pripadne zaplatia najomnemu vrahovi nech killne JK ak nezomrie budu cet dalsie diely ktore fakt netusim ocom budu v 7 asi zomrie Ron herma musi prezit to pri jej postave asi inak ani nejde otazka je ze co s Ginny zneuzije ju voldy abo nie proti HP taze koniec je takyto Hp bude cet zabit voldiho nepodari sa mu to a ked voldy bude cet zabit jeho cervochvost bude musiet splatit dlh taze dajme tomu sa vrhne do AK ked ju vrhne na HP. harry vtedy killne voldiho :-P potom pojdu seci na svadbu co sa ma starsi weasley zenit a jak pojdu autobusom ten vybuchne a vsetky zabije.

jaaj naco riesite taketo veci sak cakajte na knihu :-) co budu horcruxy podla vas ??? urcite nebude horcrux HP (voldy ho cel killnut nie horcruxovat) a asi ani naginy pretoze nic zive by nem,alo byt horcruxom takysto ten medajlon v dome blakovcov otom pochybujem sak ked ho blbec mal v ruke a potom ho videl v myslomise tak by to spoznal nie ???
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

BTW napadlo niekoho ze ten vyvoleny nemusi byt HP ale nevill bo voldy si vybral HP ale co ak sa mylil a vyvolenym mal byt nevil sak v poslednych castiach sa z neho stava celkom killer :twisted:
Ismo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ismo »

Ako som uz az napisal, Nevile nemoze byt vyvoleny.Druha cast proroctva o ktorej Voldemort nevedel totiz hovorila ,ze Voldemort ho oznaci ako seberovneho....... :arrow: Voldemortov pokus zabit Harryho. Cize Harry je urcite vyvoleny.
Inac s tym R.A.B tiez ma ako prve napadlo Regulus A. Black. No ved uvidime
eNeS
Light Professional
Light Professional

Takže... trochu obnovujem túto tému... už vyšla 7. kniha EN ale na nete su uz na stiahnutie fake preklady, ale tu ide o tu podstatu ocom to je.... takze moja teoria hned v prvom príspevku je SPRÁVNA a to som si len prečítal 2 konečné kapitoli kde je všetko vyjasnenéé :P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Patyk napísal:Takže... trochu obnovujem túto tému... už vyšla 7. kniha EN ale na nete su uz na stiahnutie fake preklady, ale tu ide o tu podstatu ocom to je.... takze moja teoria hned v prvom príspevku je SPRÁVNA a to som si len prečítal 2 konečné kapitoli kde je všetko vyjasnenéé :P
to nie su ziadne fake ;)
eNeS
Light Professional
Light Professional

kukiak napísal:to nie su ziadne fake ;)
ale ja som to myslel tak ze to nieje original sk preklad...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Patyk napísal:ale ja som to myslel tak ze to nieje original sk preklad...
tak si najprv zisti co to slovo znamena a az potom ho pouzivaj :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Patyk napísal:Takže... trochu obnovujem túto tému... už vyšla 7. kniha EN ale na nete su uz na stiahnutie fake preklady, ale tu ide o tu podstatu ocom to je.... takze moja teoria hned v prvom príspevku je SPRÁVNA a to som si len prečítal 2 konečné kapitoli kde je všetko vyjasnenéé :P
Mas pravdu iba z casti, lebo harry je horcrux, ale jeho matka je dead... a urobil si blbost ked si si pokazil celu knihu precitanim posl. 2 kapitol :roll:
Co tym chces povedat? V tom clanku su hluposti.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som si precital 3 dni pred oficialnym vydanim poslednych 10 kapitol.. :P myslim ze som si nic nepokazil, aj sestku som tak cital
Napísať odpoveď